Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
46 m² Boarea
1,5 Rum

Fakta

  • Adress Gudöterrassen 132
  • Område Trollbäcken
  • Avgift 3 884 kr inkl VA och kabel-TV (basutbud via fiber)
  • Boarea 46 m²
  • Rum 1,5
  • Drift 9 888 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Inger Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Tyresö 070-663 25 80
inger.berg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Inger Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Tyresö 070-663 25 80
inger.berg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Utsikt mot Drevviken
Utsikt mot Drevviken
Nytt kök 2019
Nytt kök 2019

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar med äganderätt fastigheterna Näsby 60:1 och Gudöviken 1 i Tyresö kommun. På fastigheten finns 115 st terrasslägenheter med en sammanlagd area på 10 057 kvm. Samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Husen byggdes av Riksbyggen 1986. Arkitekten heter Bengt Hidemark. I föreningen finns cykelförråd, bastuavdelning, föreningslokal, två tvättstugor, soprum och en boulebana. Det finns båtklubb, konstförening, promenadgrupp och tisdagsgrupp. Möjlighet att hyra extra varmförråd, separat kö. Vid lägenhetsöverlåtelser debiteras säljaren en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande basbelopp. Pantsättningsavgift debiteras köparen med 1% av gällande basbelopp. Föreningens expedition är öppen torsdagar 18.30 - 19.30. På expeditionen kvitteras och återlämnas nycklar, bokas p-platser, förråd och föreningslokalen. För mer information om föreningen se hemsidan www.gudoterrassen.se.

Parkering

I föreningen finns ett flertal parkeringsplatser utan tak (finns lediga) samt parkeringsplatser under tak (kö). P-plats kostar 120,-/månad, under tak 200,-/månad.

Tv och bredband

Bredband, kabel-tv och telefoni via Telia fiber (hela hemmets kommunikation i en enda kabel).

  • Föreningsnamn Brf Gudöterrassen
  • Antal lägenheter 115
  • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Lägenheten ligger i Trollbäcken ett uppvuxet och trevligt villaområde i Tyresö. Närheten till Drevviken, Gudö å och Långsjön som ingår i ett större sjösystem erbjuder aktiviteter som sportfiske och båtturer. Kanotleden från Drevviken passerar via Gudöån in i Långsjön till så småningom Kalvfjärden i Östersjön. Det är en populär sträcka att utforska med kanot. Endast ett par hundra meter bort börjar Tyresta nationalpark som erbjuder enastående rekreationsmöjligheter i milsvid urskog. I närbelägna Trollbäcken Centrum finns bland annat ett flertal restauranger, livsmedelsaffärer, blomsteraffär, apotek, tobaksaffär och videobutik. Det finns också idrottsplats, flera förskolor och skolor i området och det är även nära till natur, bad och friluftsliv. Bussar trafikerar inom området. Mer trafikinformation finns att hämta på www.sl.se.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.