Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Kirunagatan 23 I

Vällingby Centrum / Vällingby
65 m² Boarea
3 Rum
2 495 000 kr Utgångspris
65 m² Boarea
3 Rum
2 495 000 kr Utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Kirunagatan 23 I
 • Område Vällingby Centrum
 • Pris 2 495 000 kr Utgångspris
 • Avgift 4 668 kr inkl värme, VA
 • Boarea 65 m²
 • Rum 3
 • Drift 4 500 kr / år

RADHUSKÄNSLA! Välkommen till denna härligt ljusa och moderna lägenhet om 65 kvm i populära Vällingby! Öppen planlösning mellan stilrent kök och ljust vardagsrum med utgång till fin trädäckad altan om ca 24 kvm i söderläge med många soltimmar. Två ljusa sovrum med garderober, fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Här finns även trevlig uteplats på framsidan och stort förråd. Ett bekvämt boende i en trevlig förening med promenadavstånd till Vällingby C, grönområden, Grimsta naturreservat och kommunikationer. Bara att flytta in!

Andreas Yacoub Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby 070-413 67 22
andreas.yacoub@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Andreas Yacoub Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby 070-413 67 22
andreas.yacoub@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Uteplats
Uteplats
Uteplats
Uteplats
Uteplats
Uteplats
Uteplats
Uteplats
Detaljbild
Detaljbild

Planritningar

Planritning
Planritning
Kirunagatan 23 I kirunagatan 23 i vällingby centrum stockholm vällingby 3
65

Beskrivning

Allmänt

Öppen planlösning mellan stilrent kök och ljust vardagsrum med utgång till fin trädäckad altan om ca 24 kvm i bästa solläge. Två ljusa sovrum med garderober, fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Här finns även trevlig uteplats på framsidan med morgonsol och ett stort förråd. Inre hall som binder samman samtliga rum. Här finns möjlighet för mindre arbetsplats och förvaring.

Kök/Matplats

Ett mycket ljust och stilrent kök med god förvaring bakom flera vita skåpsluckor, (Ballingslöv) Bardisk med bra arbetsyta samt förvaring och som skiljer köket från vardagsrummet. I köket finns snyggt modernt stänkskydd ovan arbetsbänkarna. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis med ugn, spisfläkt och diskmaskin. Härligt ljusinsläpp från stort fönster. Parkettgolv och ljusa väggar. Intill köket finns praktisk förvaring i form av flera skåp och garderober.

Vardagsrum

Ett mycket ljust och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster. Här finns utgång till den härliga stora trädäckade altanen. Gott om plats för möblering och stora sällskap. Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket och ger bra överblick över lägenheten med mycket social yta. Ljusa väggar och samma fina genomgående parkettgolv som i kök.

Inre hall

Mellan sovrummen finns en inre hall som med fördel kan användas till en mindre arbetsplats om så önskas.

Sovrum 1

Det större sovrummet med gott om plats för dubbelsäng. Här finns praktiskt nog redan flera garderober längs ena väggen. Stort fönster mot innergården. Ljusa väggar, snygg fondvägg och parkettgolv.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng om så önskas. Även här finns praktiskt nog garderober för förvaring. Ljusa väggar och parkettgolv.

Badrum

Mycket stilrent och fräscht badrum med vitkaklade väggar och skön golvvärme under snyggt klinkergolv. Vikbara duschdörrar i glas gör det väldigt praktiskt. Här finns handfat i kommod, badrumsskåp, hyllor, uppvärmd handdukstork, toalett och tvättmaskin.

Uteplats 1

Från vardagsrummet når vi denna stora trädäckade altan i söderläge om ca 24 kvm med gott om plats för grillfester eller andra mysiga tillställningar. I ett perfekt läge kan du njuta av solen hela dagen och in på kvällskvisten. Markis finns.

Uteplats 2

Utanför entrén finns en härlig uteplats med morgon soltimmar samt ljusinsläpp från glaskupol på taket. Här finns plats för mindre sittgrupp. Intill uteplatsen finns ett stort förråd tillhörande lägenheten.

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2005
 • Uppvärmning fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Gummisvampen 2
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Byggnadens Energiförbrukning 150 kWh/kvm/år
 • Våning 0 av 1
 • Andel av årsavgiften - %
 • Andel i föreningen 3,7703 %
 • Föreningssnamn Brf Drömlyan 1
 • Elkostnad 2 500 kr
 • Försäkringskostnad 2 000 kr
 • Total driftkostnad 4 500 kr
 • Personer i hushållet 3

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 30 st bostadsrättslägenheter fördelade på två byggnader som färdigställdes av Folkhem 2005. I föreningen finns 22 st p-platser (ca 300 kr/mån) och 8 st carport-platser (ca 500 kr/mån). Möjlighet till däckförvaring finns i separat förråd. Föreningens ekonomiska förvaltning handhas av SBC. Det finns cykel-och barnvagnsförråd, förråd och tvättstuga. Adresserna är: Kirunagatan 23 A-N och 25 A-P Kika gärna in på föreningens hemsida: dromlyan1.wordpress.com Husen präglas av en modern arkitektur där fasaderna utförts i lärk och målad granpanel. Husen har ritats av Kjellander & Sjöberg arkitektkontor AB.

 • Föreningsnamn Brf Drömlyan 1

Området

Allmänt om området

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Under sommaren finns det ett flertal badplatser längs Mälaren att välja mellan och ett utomhusbad i Nälsta. På promenadavstånd finns härliga Grimsta naturreservat med många härliga motionsspår och med närhet till Kanaanbadet med caféer, badplats, utomhus dusch och minigolf.

Närservice

Ett stenkast bort ligger nya Vällingby Centrum. Här hittar du över 200 butiker, serviceställen, caféer och restuaranger. Med buss eller tunnelbana kan du enkelt ta dig till stan eller andra köpcentrum som tex Kista Galleria, Barkarby Outlet och Jakobsberg Centrum.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med buss och tunnelbana från Vällingby. Här trafikerar gröna linjen och till T-Centralen tar det endast ca 25 min. Flertalet busslinjer som trafikerar till områden som tex Kista, Jakobsberg, Sollentuna och Hässelby.

Parkering

I föreningen finns 22 st p-platser (ca 300 kr/mån) och 8 st carport-platser (ca 500 kr/mån). Två gästparkeringar.

Övrigt

Flera förskolor i området och Vällingbyskolan med årskurs 1-9 i närheten. Närmaste gymnasium är Blackeberg och Spånga Gymnasium.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.