Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
55,5 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Sjömansvägen 45
 • Område Vendelsö-Gudö
 • Avgift 3 588 kr
 • Boarea 55,5 m²
 • Rum 2
 • Drift 18 000 kr/år
 • Möjligt tillträde snabbt tillträde möjligt
Inger Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Tyresö 070-663 25 80
inger.berg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Inger Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Tyresö 070-663 25 80
inger.berg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Uteplats
Uteplats
Vardagsrum med matplats
Vardagsrum med matplats
Sovrum
Sovrum
Duschrum
Duschrum
Kök
Kök

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Lyckeby har en föreningslokal på Sjömansvägen 85A , som kan hyras av föreningens medlemmar.

Övrigt om föreningen

Det går lätt och snabbt att ta sig in till centrala Stockholm med kollektiva färdmedel ifrån Lyckeby. I rusningstrafik går bussarna med ca 10 minuters intervall och det tar ca 20 min till Gullmarsplan med buss 806 och 807. Med buss 818 tar det ca 50 min till Klarabergsviadukten (Centralstationen). På gångavstånd ligger ett litet centrum med en pizzeria, videobutik, frisör och tobaksaffär. En liten bit bort, på andra sidan Gudöbroleden finns en Lidl-butik och i Sågen ligger Hemköp och Sågens Närlivs som är utlämningsställe för postens paket.

Parkering

Föreningen har 32 garageplatser och 101 parkeringsplatser som administreras av HSB Stockholm. Vill du ställa dig i kö för garage, hyra parkeringsplats eller anmäla intresse för att byta parkeringsplats ska du ringa 010-442 10 00.

Tv och bredband

Föreningen har avtal med Com Hem om leverans av TV och bredband. De är anslutna till HSB:s avtal för TV så de som vill kan fortsätta att titta på de analoga kanalerna utan digitalbox. De som vill se fler kanaler än de som erbjuds analogt eller vill ha en bildkvalitet som är bättre anpassad för dagens TV-apparater kan skaffa en digitalbox hos återförsäljare som säljer digitalboxar för ComHem. Med det avtal som föreningen har behöver vi inte betala den kortavgift på 59 kr/mån som ComHem tar ut när man har ett uppgraderat digital TV-paket. Bredband 50 (30 - 50 Mbit/s) ingår i månadsavgiften i föreningen, kontakta ComHem om ni saknar modem. De som vill ha ett snabbare bredband erhåller en uppgraderingsrabatt på 259 kr som dras mot den högre kostnaden. Exempelvis Bredband 250 (100 - 250Mbit/s) som normalt kostar 429 kr/mån betalar vi genom föreningens avtal istället 170 kr/mån.

 • Föreningsnamn HSB BRF LYCKEBY
 • Hemsida http://www.brf-lyckeby.se
 • Överlåtelseavgift 1 162 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Vendelsö-Gudö är beläget i Haninge kommuns norra tätortsdel, på ömse sidor om Gudöbroleden. Vendelsö-Gudö ansluter i norr mot Drevviken och gränsar i övrigt mot Norrby i väster, Vendelsömalm i söder, Tyresta nationalpark i öster och Tyresö kommun i nordost. Kommundelscentrum är Sågen centrum. Avståndet till Haninge Centrum är cirka 5 km. Vendelsö-Gudö har cirka 7 000 invånare. Vendelsö-Gudö gränsar till flera sjöar, varav Drevviken är den största. Det finns flera anordnade badplatser och vintertid finns möjligheter till skridskoåkning. Vendelsö-Gudö gränsar också till Tyresta nationalpark och naturreservat, med milsvida strövområden. Tyresta by ligger inom cykel- och promenadavstånd. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus.

Närservice

Servicen är i huvudsak koncentrerad till Sågens centrum. Där finns livsmedelsbutik, matservering med mera. En kilometer sydost om Sågens centrum finns även vårdcentral. Närhet till två stormarknader Coop Forum och ICA MAXI. Det är även nära till Brandbergens centrum och Haninge centrum. I Vendelsö-Gudö finns Hagaskolan och Lyckebyskolan. Det finns ett flertal förskolor och ett äldreboende, Hagagården.

Kommunikation

Direktbuss finns till Gullmarsplan, Tyresö och Nacka samt lokala busslinjer som passerar såväl Haninge centrum som pendeltågstationen. Vendelsöområdet tangeras av Gudöbroleden förutom motorvägen mot Stockholm.

Övrigt

Vid Sågdalen-Kvarnkärr finns planer för ny bostadsbebyggelse. Enligt ett program från 1993 kan ytterligare utbyggnader bli aktuellt.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.