Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
Ringmärkt
182 m² Boarea
6 Rum

Fakta

  • Adress Norra Erikstensvägen 1
  • Område Ekerö Skärvik
  • Boarea 182 m²
  • Rum 6
  • Tomt 1 320 m²
  • Drift 50 204 kr/år
    Fastighetsavgift/skatt tillkommer
  • Möjligt tillträde Flexibelt
Maria Pettersson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 0737-28 63 28
maria.pettersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Maria Pettersson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö 0737-28 63 28
maria.pettersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Välkommen till Norra Erikstensvägen 1!
Välkommen till Norra Erikstensvägen 1!
Generös plan tomt
Generös plan tomt
Välkommen in!
Välkommen in!
Rymlig entréhall
Rymlig entréhall
Inre hall
Inre hall

Området

Allmänt om området

Skärvik är ett omtyckt och efterfrågat villaområde i ytterkant av Ekerö tätort. Intill Skärvik finns Jungsfrusundsåsens fina naturområde med motionsspår (3, 4, 5, och 10 km, delvis med el-ljusbelysning), promenad- och ridvägar samt härliga strövområden. Vintertid är det fina skidspår i motionsspåren om snön ligger. Området gränsar till Mälaren och har ett flertal badplatser inom bara någon minuts promenad. Vid Lundhagsbadet, som är en kommunal badplats finns simskola och kiosk sommartid. I närheten finns även Ekebyhovs fina slalombacke med fyra nedfarter, skidskola samt aktiv alpinklubb. Ekerö Ridskola och fin tennishall finns också i närområdet. Det är gång/-cykelavstånd till Träkvista skola (F-9). I anslutning till skolan finns också förskola och fritids. På Ekerö finns även alternativa förskolor såsom Montessori, Waldorfförskola samt enskilda familjedaghem.

Närservice

Träkvista Torg med matvaruaffär, färgaffär, leksaksaffär, presentbutik, frisör, restaurang och pizzeria. Träkvista torg kommer utökas och byggas nytt under de närmaste åren till en trevlig och modernt torg med affärer, caféer mm. Ekerö Centrum med bl a Ica Supermarket, apotek, bibliotek, systembolag och ett flertal andra butiker. I anslutning till Ekerö Centrum finns även vårdcentral och läkarmottagning. Vid Jungfrusunds Marina finns en större båtklubb, omtyckt gym (Mälarö Träningsverk), padelbana, frisör, några butiker, minigolfbana samt en topprestaurang med sjöläge. Större idrottsplats finns vid Träkvistavallen med bl a ishall, fotbollsplaner och padelbanor. Vid Träkvistavallen finns även Crossfit träning för både barn och vuxna, fritidsgård (från åk 4a) och ett gym.

Kommunikation

Närmaste busshållplats ligger 100 m från huset, restid till Brommaplan 25 min. Till färjan mellan Ekerö och Slagsta är det 3 minuters bilväg. Närmaste busshållplats ligger precis vid första (västra) infarten till Skärvik längs med Jungfrusundsvägen. Hit är det ca 5 minuters promenad och bussarna går var 10e minut i rusningstid. Beräknad restid till Brommaplan ca 25-30 minuter, buss 177 går sedan vidare mot Mörby C via Solna/Sundbyberg. Det är ca 2,5 km till färjeförbindelse mellan Ekerö (Jungfrusund) och Slagsta (i Botkyrka kommun). Det gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an. Från Skärvik är det en nyanlagd gång- och cykelväg ner till färjan och Jungfrusundsmarina.

Övrigt

ERIKSTENS BRYGGFÖRENING: Del i gemensamt strandområde 200 meter från fastigheten med brygga, trampolin och möjlighet för båtplats. Erikstens bryggförening är valfri att vara medlem i (www.evbk.se), avgiften är fn. 300 kr/år. Dessutom så finns det en gemensam båt att disponera för föreningens medlemmar och deras gäster (eka med åror). Vid Erikstensbryggan finns även en bastu för de som är villiga att delta i underhållet av densamma via en separat förening.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.