Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
235 m² Boarea
6 Rum

Fakta

  • Adress Viktoriavägen 1
  • Område Kummelnäs
  • Boarea 235 m²
  • Biarea 50 m²
  • Rum 6
  • Tomt 1 208 m²
  • Möjligt tillträde Enligt ök.
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Planritningar

Planritning entréplan samt friggebod
Planritning entréplan samt friggebod
Planritning övre plan
Planritning övre plan
Planritning källarplan samt garage
Planritning källarplan samt garage

Området

Allmänt om området

ALLMÄNT OM KUMMELNÄS Kummelnäs är ett barnvänlig och lugnt område med skärgårdskänsla. I området finner vi blandad bebyggelse - allt från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda och sparsmakade villor med moderna linjer. I Kummelnäs passerar Booleden, en 15 km lång vandringsled som passerar flera av Saltsjö-Boos bästa utsiktsplatser, fornminnen, sjöar och kulturhistoriska platser. Vandrar man denna led kommer man strax till Velamsunds naturreservat. Det finns även ett flertal badsjöar i närheten, bland annat Karbosjön och Sågsjön.I Sågsjön går det mer än bra att bada, kommunen har under de senaste åren lagt ut nya badbryggor och snyggat till sandstranden och omgivningarna. En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken i Gärdesuddens naturreservat. Här kan man även bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen. En ångbåtsbrygga med möjlighet att förtöja båten under ett dygn finns vid Kummelnäsvikens inre brygga. FRITID Precis runt hörnet ligger stora Velamsund, 700 hektar som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård - en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, med mera, Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, kajakklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta, butik mm. För er som spelar golf ligger Nacka golfklubb inte mer än 4 kilometer bort. Vill man njuta på SPA-anläggning så finns omtyckta Hasseludden Yasuragi inte långt bort, en anläggning med lugn japansk atmosfär och ro för själen. Till Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil på ca 10 minuter. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Det finns också en konsthall i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

Närservice

ORMINGE CENTRUM I Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker. I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis, restauranger och ett mycket trevligt bageri NACKA FORUM Ca 5 km bort finner vi Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns gott om parkeringsplatser med tre timmar fri parkering. I området finns även ICA Maxi som kan vara bra när det är dags för storhandling. SICKLA KÖPKVARTER Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd, mindre än 10 minuter bort med bil. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Där arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar till exempel SATS iTrim och Friskis & Svettis.

Kommunikation

BUSS Bussar går från området in till Slussen. BIL Med bil når man city på ca 15 min. Det finns utmärkta cykelbanor från Kummelnäs och hela vägen in till staden.

Övrigt

SKOLOR OCH DAGIS Den vackert belägna och populära Backeboskolan är en friskola med förskola och årskurs 1-6. Skolan har 147 elever och bedriver undervisning i små grupper med mycket personal. Myrsjöskolan (förskola och årskurs 1-9) och Sågtorpsskolan (förskola och årskurs 1-6) finns ca 2,5 km söder om Kummelnäs. Det finns ett kommunalt dagis vid Kummelnäs vändhållplats. Kummelnäs förskola och föräldrakooperativet Regnbågen (dagis) ligger vid Kummlenäsviken. I Kummelnäs kapell finns även en öppen förskola.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.