Sök på Mäklarringen

Mäklarringen öppnar i Halmstad

Nu i december slog Mäklarringen upp portarna i Halmstad. Ägare för det nya kontoret är Lill Fornius som arbetat som fastighetsmäklare i över tio år, med andra ord har Lill gedigen erfarenhet och stort kontaktnät.

Mäklarringen är en av få medlemsägda rikstäckande kedja som bildades 1981 med kontor över hela Sverige. Idag har kedjan närmare femtio mäklarkontor i Sverige samt ett tiotal kontor i utlandet.

-Det finns stora fördelar med att tillhöra Mäklarringen, framförallt för kunderna som får en kombination av trygghet och styrkan från den stora kedjan och tillgängligheten av att vi nu finns lokalt förankrade i Halmstad. Ett stort plus är även att vi är helt fristående från banker och försäkringsbolag, vilket gör att jag som mäklare kan ge de bästa råden utifrån kundens behov, säger Lill Fornius, kontorsägare för Mäklarringens nya kontor i Halmstad.

Lill har varit en etablerad mäklare i över 10 år och har nu valt att bli en del av Mäklarringen. Med denna erfarenhet tillsammans med hennes genuina engagemang, moderna arbetssätt och stor lokalkännedom är några av de nycklar som kommer att vara framgångsfaktorer på marknaden i Halmstad.

Mäklaren med hjärta och resultat som tål att jämföras!

Det finns många anledningar till att kunder vill och behöver träffa en mäklare. Alla kundmöten är unika och oavsett om ni ska värdera, sälja eller köpa en bostad så ger Lill er bästa tänkbara service med fokus på hjärta och resultat!

Hoppfull bostadsmarknad

-Fjolåret startade med stor oro över hur det skulle bli när det nya amorteringskravet skulle träda i kraft, säljarna var oroliga över att få bostaden såld och köparna var oroliga för stora kostnader vid bostadsköp samtidigt som många visningsspekulanter trodde att bostadspriserna skulle falla och därav ville avvakta med bud och köp för att se vad som skulle hända på bostadsmarknaden. Slutpriserna gick ned något i Halmstad men inte alls i den storlek som i storstäderna, men oron från media påverkade mer än själva amorteringskravet som inte så många köpare blivit påverkade av, säger Lill.

-I slutet på hösten upplever jag att vi har hämtat upp det lilla prisfall vi såg och att intresset för att sälja och köpa en bostad har kommit tillbaka. Fler spekulanter på visning igen, vilket är superskoj, säger Lill vidare.

Under 2019 förutspår Lill att vi kommer att se likvärdiga priser som nu, bostadspriserna kommer varken höjas eller sänkas nämnvärt utan stabiliseras.

-Jag är mycket hoppfull för bostadsmarknaden detta året och jag ser framemot att hjälpa både nya och gamla kunder med att hitta sitt nya hem eller att sälja sitt nuvarande, säger Lill.

-Vi är mycket glada över att ha Lill med i Mäklarringen. Hon har lång erfarenhet och redan många nöjda kunder i Halmstad. Att nu även kunna erbjuda våra tjänster i Halmstad känns väldigt kul. Det är en spännande marknad som har stor potential, säger Eva Lundqvist, Operativ Chef för Mäklarringen.

För mer information kontakta:
Eva Lundqvist , Pressansvarig, 0702 60 28 64, eva.lundqvist@maklarringen.se
Lill Fornius, Kontorsägare Mäklarringen Halmstad, 0735 377 377, lill.fornius@maklarringen.se 

Mäklarringen Halmstad

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.