Sök på Mäklarringen

Budgivning pågår
Läs mer om budgivning

Sälj med oss

Budgivning pågår
Läs mer om budgivning

Café/Konditori i Trångsund

Trångsund / TRÅNGSUND
300 000 kr Bud
68 m² Totalarea
300 000 kr Bud

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Fastighetstyp Other
 • Adress Café/Konditori i Trångsund
 • Område Trångsund
 • Tomtarea 68 m²
 • Pris 300 000 kr Bud
 • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse

Lokal överlåtes

Lokal överlåtes

Idag ett charmigt café/konditori beläget centralt på Trångsundstorg. Verksamheten inriktar sig på att servera frukost, smörgåsar, sallader och lunch samt lättare måltider för avhämtning. Glassförsäljning och bakverk. Lokalen är i fint skick med stora skyltfönster och utsikt över torget.. I stort sett så ingår alla inventarier som behövs för att driva rörelsen vidare om man så vill (se inventarielista). Det finns plats för ca 32 gäster inomhus samt upp till 16 sittplatser utomhus. Goda utvecklingsmöjligheter! Trångsundstorget Hyra ca 150 000 kr/år exkl moms Fastighetsskatt 8 000 kr/år exkl moms Yta: ca 68 kvm Bredband/Fiber Hyresavtal: Löpande 3-årigt Tillträde 1/1-23 Överlåtelseavgift /Bud Endast visning efter bokning med mäklaren för att inte störa verksamheten. Mäklarringen Stockholms Innerstad Ewa Sommarborg 0735-293755 ewa.sommarborg@maklarringen.se

Ewa Sommarborg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Stockholms Innerstad
073-5293755 ewa.sommarborg@maklarringen.se Mejla
Ewa Sommarborg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Stockholms Innerstad
073-5293755 ewa.sommarborg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Planritningar

Café/Konditori i Trångsund café/konditori i trångsund trångsund huddinge trångsund
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Friköpt
 • Fastighetsbeteckning Tärningen 2
 • Kommun Huddinge
 • Postnummer 142 60
 • Beskrivning kommersiell fastighet Lokal överlåtes
 • F-skatt registrerad Nej
 • Pantbrev -
 • Servitut/Samfälligheter -
 • Momsregistrerad Nej
 • Fullvärde Ja

Området

Allmänt om området

Trångsund är ett område i söderort som är mycket populärt bland barnfamiljer, då det erbjuder en härlig uppväxtmiljö med bra förskolor/skolor och gymnasium samt gott om fritidsaktiviteter i närheten. Områdena Stortorp som är en äldre villaidyll och Sjöängen som utvecklades från sommarstugeområde till villabebyggelse runt sekelskiftet, ingår båda i Trångsund. Området är rikt på grönområden och är beläget intill Drevviken som har många fina badplatser och möjlighet till fiske. Vintertid erbjuder sjön vidsträckta skridskoturer längs plogande banor, pimpelfiske och skidåkning. Trångsund ligger mellan sjöarna Magelungen och Drevviken som båda är populära för friluftsaktiviteter. En av de mest besökta badplatserna är Sjöängsbadet där det även brukar anordnas midsommarfirande.

Närservice

Trångsunds centrum är ett mysigt litet lokalcentrum med bank, apotek, bibliotek, vårdcentral, flera restauranger, café, blomsterbutik, ICA-butik och spelbutik med paketutlämning med mera. www.trangsundcentrum.se Andra centrum i området är Skogås centrum är större och har glasats in och moderniserats. Farsta centrum är ett av de större centrumen i södra Stockholm. Länna handelsplats erbjuder bland annat sällanköpsvaror, sportartiklar, byggvaror, hemtextil och har flera större livsmedelshallar.

Kommunikation

Hit kommer du med bil från city på ca 15 minuter. I Trångsunds centrum finns pendeltåget som enkelt förbinder dig med Nynäshamn, City och Arlanda. Till Farsta centrum kommer du enkelt med buss eller pendeltåg och byte till tunnelbana i Farsta Strand. Läs med på www.sl.se

Övrigt

Fritidsaktiviteter finns för alla åldrar och de flesta smakriktningar. I närliggande Edbohallen kan man bland annat träna med Friskis & Svettis eller spela innebandy, basket eller andra inomhussporter. Ishockey spelas i Stortorpshallen, simmar gör man i Skogåshallen. Stortorpsparken är något så unikt i Stockholmsområdet som en riktig folkpark med dansbana och allt, den bildades 1992 och drivs fortfarande helt ideellt. Ca 10 minuter med bil finns Ågesta Friluftsområde med strövområden, elljusspår och skidspår. Här finns även ridklubb och ridskola, golfklubb med 27-hålsbana samt en brukshundsklubb. Trångsundsskogens naturreservat är ett omtyckt tätortsnära rekreationsområde för det rörliga friluftslivet. Det är ett spännande reservat att vandra i, eftersom det rymmer granskog, ädellövskog och sumpskog. Vid Drevviken stupar branterna dramatiskt ned mot vattnet, i klippsprången kan det vara trevligt att sitta och fika om våren.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.