Sök på Mäklarringen

"Att styla en mäklare, del 2"

Bobby Hadodo stylar allt från mäklare till statsministern 

Mäklarpodden har pratat mäklarstyling med stylisten Bobby Hadodo. Ett samtal som var svårt att begränsa till ett avsnitt, så här kommer del två. Fyllt med goda råd, tabbarna du ska undvika och hur man går från statsministerstyling till att jobba med Aviciis musikvideo. 

Bobby Hadodo är säker på sin sak. Han läser av sina kunder redan vid första telefonsamtalet och stylar både privatpersoner, kändisar – och mäklare som vill känna sig rätt klädda på jobbet. 

– Jag brukar säga att man ska försöka klä sig som kunden. Vet man inte vem kunden är eller hur han eller hon ser ut – ta reda på det, säger Bobby. 

Största klädtabben och osprättade fickor 

Bobby tycker det är viktigt att framhäva kunders personlighet. Inte nödvändigtvis klä dem i det som är modernt för stunden, utan efter framtoning och uppträdande. Alla vill inte ha starka färger, framför allt inte om personligheten är mer tillbakadragen. Till exempel. 

– Det finns en hel del tabbar som man skulle kunna prata länge om, fortsätter Bobby. Att inte sprätta upp fickorna på en ny kavaj är en sådan klassisk tabbe. 

Vill ni veta vad Bobby anser vara den allra största klädtabben? Eller få tips om hur du smartast stryker din skjorta? Då ska du lyssna på del 2 av ”Att styla en mäklare”! 

Fortsatt trevlig lyssning! 

Soundcloud        Acast         iTunes          Youtube 

 

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.