Sök på Mäklarringen

Mäklarpodden på återhörande med Robert Hannah

Mäklarpodden på återhörande med Robert Hannah, Liberalerna

Mäklarringen känner sig extra nyfiken i samband med januariavtalet på rådande bostadspolitik och har därför bokat upp ett återmöte, för ett samtal om bostadsbrist, amorteringskrav, ränteavdrag och mycket annat med Robert Hannah, bostadsspecialist från Liberalerna. 

Robert Hannah sitter i riksdagen för Liberalerna sedan 2014. Frågor som ligger honom allra varmast om hjärtat är jämställdhet, hedersrelaterat förtryck – och bostadspolitik. 

– Jag personkryssades in i riksdagen och var verkligen ingen ”rutinerad politiker”. Jag hade ingen klassisk politisk bakgrund och kände inte till spelreglerna. Och jag har svårt att hålla käften, säger Robert Hannah och skrattar.  

Robert är uppvuxen i en Göteborgsförort och frågar man honom var han bor idag är svaret ”på SJ”. Han reser mycket och jobbar ännu mer. 

Att ha en bostad är en frihetsfråga

Då liberalera indirekt kommer att påverka politiken under mandatperioden så finns det 5 punkter med bostadspolitik i januariavtalet. 

– Att äga sin bostad är frihet och vi måste verkligen göra något åt bostadsköerna. Unga idag ska kunna känna att det finns en rimlig möjlighet att skaffa sig en egen bostad. Om man måste köa i tio år för att få en bostad i Rinkeby till exempel, då kan man inte planera för sitt liv. 

En ny social bostadspolitik

Lyssna på podden med Robert Hannah och få mycket mer insikter om hans, och Liberalernas, syn på svensk bostadspolitik. Bland mycket annat. 

 

Lyssna på Mäklarpodden!

Soundcloud   Acast   iTunes   Youtube 

Mäklarpodden

Lyssna på mäklarpodden, en branschpodd först i sitt slag! 
Här får man en verklig inblick i mäklarens vardag.

Lyssna på Mäklarpodden här

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.