Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

LÅNGREVSVÄGEN 4

RESARÖ / Vaxholm
6 300 000 kr
6 300 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress LÅNGREVSVÄGEN 4
 • Område RESARÖ
 • Pris 6 300 000 kr
 • Tomt 1 500 m²
 • Drift 3 200 kr/år

Vackert belägen tomt om ca 1 500 kvm med generös byggrätt på Resarö. Tomten har till stor del plant läge och är lättbyggd med kommunalt VA och fiber vid tomtgräns. Ansökan om bygglov för villa på 320 kvm är inskickad till Vaxholms kommun. Ritningarna följer detaljplan och möjlighet till revidering/justering finns. Tomten ligger bra på Resarö med närhet till bad och båtliv samt kommunikationer. Gångavstånd till förskola, skola ICA-affär och buss både från Resarövägen och Engarn. Inom området ’Storäng’ driver villaägarföreningen två bad- och båtbryggor (Storängsbryggan och Långrevsbryggan) där det finns tillgång till båtplats. Byggrätten är generös för tomten om ca 300 kvm fördelat på 2 plan samt 60 kvm komplementbyggnader. Se befogad detaljplan. En fin möjlighet att bygga ett nytt hus på bra tomt med efterfrågat läge på Resarö. Få tillgång till ett naturnära läge med ett rikt bad och båtliv. Tomten är utmärkt och Ni är välkomna att åka och titta. För ytterligare information, kontakta fastighetsmäklaren: Georg Kanegärd 070-5744020 georg.kanegard@maklarringen.se El: En ny elanslutning för år 2022 mellan 16-25 A har en engångskostnad på 38 125 kr. Är avståndet mellan mätarskåp och anslutningspunkten större än 200 m eller om säkringen är större än 35 A beräknas avgiften individuellt. För mer info, kontakta Eon på 0771-37 70 00, www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad#ny eller maila elanslutning@eon.se Fiber: Fiber finns i gatan. VA: Om man bygger ett enfamiljshus på fastigheten Överby 2:109 så ligger anläggningsavgiften, enligt dagens gällande VA-taxa, på 230 015 kr. Majoriteten av tomtytan är betald sedan tidigare genom stamfastigheten Överby 2:97. I beloppen ovan betalas endast 11 m2 tomtyta. Befintlig förbindelsepunkt samt LTA-tank ligger på den avstyckade delen dvs Överby 2:109. Detta innebär att Roslagsvatten kommer bygga ut en ny förbindelsepunkt till stamfastigheten som den nya fastigheten får bekosta och sedan överta den gamla. Detaljplan: DP 401. Dokument finns längre ner på sidan att ladda ner.

Georg Kanegärd Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vaxholm
070-574 40 20 georg.kanegard@maklarringen.se Mejla
Georg Kanegärd Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vaxholm
070-574 40 20 georg.kanegard@maklarringen.se Mejla

Bilder

Sjönära läge
Sjönära läge
Trädgårdstomt med sjönära läge
Trädgårdstomt med sjönära läge
Trädgårdstomt i uppvuxet villaområde
Trädgårdstomt i uppvuxet villaområde
Helikopterperspektiv
Helikopterperspektiv
Trädgårdstomt med närhet till komunnikationer, affär , skola och buss.
Trädgårdstomt med närhet till komunnikationer, affär , skola och buss.
LÅNGREVSVÄGEN 4 långrevsvägen 4 resarö vaxholm vaxholm
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Fastighetsbeteckning Överby 2:109
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Tomtarea 1 500 m²
 • Summa taxeringsvärde -
 • Pantbrev 5 100 000 kr
 • Rättigheter/ Inskrivna servitut/ Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Vaxholm Ytterby GA:2 ändamål: Vägar
 • Planbestämmelser Detaljplan
 • Kostnad för väg/samfällighet 3 200 kr/år
 • Total driftkostnad 3 200 kr/år

  Utöver driftskostnaderna tillkommer:
  Fastighetsavgift 0 kr/år
 • Fullvärdesförsäkrad Ja

Området

Allmänt om området

Natursköna Resarö med centralt läge i skärgården ligger ca 30 km från Stockholm city med bilväg och broförbindelse. Blandad permanent och fritidsbebyggelse med tennisbanor. Promenadavstånd till buss med direktlinje till Östra station och Humlegården. Ett naturnära boende med möjlighet till ett rikt båt- och badliv. Paviljongen är Resarös naturliga samlingsplats - här välkomnas våren på valborg, Resarös årliga cykelfest inleder sommaren och vi reser midsommarstången i ett traditionellt midsommarfirande. På somrarna kan du utöva Yoga och delta på grannkvällar. Utbudet är stort och vi vill göra det ännu större. Paviljongen är till för alla och vi vill uppmuntra till att den används, vill du anordna en vinprovning eller kräftskiva, kanske dra igång gemensam träning eller har andra bra idéer så tveka inte att kontakta Resarö Paviljongsförening!

Närservice

Nära till Vaxholms centrum med ett rikligt utbud av servicebutiker och restauranger. Arninge Centrum med bland annat flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och byggvaruhus hittar ni cirka 15 minuter med bil.

Kommunikation

Goda kommunikationer från Engarn runt om hela Resarö samt även mot Vaxholm och Stockholm City med buss 670. Resan tar ca 24 minuter. Här ansluter tunnelbanans röda linje för vidare färd in till Stockholm C. Med direktbuss når du centrala Stockholm på ca 35 min. Alternativet för pendlande är även en tur med Vaxholmsbåten som tar lika lång tid till centrala Stockholm, alltså ca 40 min.

Övrigt

Vaxholms stad har sju kommunala förskolor vilka är indelade i tre områden, Vaxholm Västra, Vaxholm Östra och Resarö. Kommunala förskolor: Blåbäret, Förskolan Båten, Förskolan Lekhagen, Lägerhöjdens förskola, Förskolan Äppelgården, Rindö förskola, Ytterby förskola, Överby förskola. I Vaxholm finns sex grundskolor. Fem drivs av kommunen och en skola i privat regi. Norrbergsskolan är Vaxholms högstadieskola med elever från årskurs 7 till 9. Trygghet och kunskap är skolans ledord. Resarö skola är en F-6-skola, Rindö skola invigdes redan år 1887 och är en F-6-skola. Söderfjärdsskolan är en F-6-skola. Vaxö skola är en F-6 skola. Montessoriskolan Vaxholm är en friskola där vi har barn från 1 år upp till och med årskurs 6. Huvudman för verksamheten är den ekonomiska föreningen Montessoriskolan i Vaxholm.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.