Sök på Mäklarringen Utland

Vacker villa med panoramautsikt över havet och berget Segaria i Adsubia nära Denia!

Denia
180 m² Boarea
4 Rum
459 000 €
180 m² Boarea
4 Rum
459 000 €

Fakta

 • Område Denia
 • Pris 459 000 €
 • Byggyta 180 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 206220164

Här har vi en otroligt charmig villa på 180 m² som har 4 sovrum och 3 badrum och som har en underbar utsikt över havet och berget Segaria. Villan ligger mycket privat och avskilt, uteplatsen har en vackert anlagd palmträdgård på 615 m² med fantastisk utsikt över bergen och Medelhavet. På den rymliga terassen finns ett komplett utekök med öppen spisgrill, ugn, keramisk diskho, matplats sant en TV,perfekt för att njuta av härliga luncher och middagar! Här finns även den härliga poolen med underbar utsikt. Villan är belägen i Les Bassetes, 1 km från Adsubia, där det finns läkare, apotek, livsmedelsbutik, bageri, charkuteri, 3 restauranger, utomhuspool med mera. Det är 3 km till Pego (en stad där det finns många restauranger/barer, Aldi, Mercadonna, Masimas, 3 bensinstationer, butiker, Hälsocenter) Det är cirka 20 km Denia där du har allt du kan behöva! I huset är det isolerade dubbelväggar, det är golvvärme i varje rum (gas), 4 moderna luftkonditioneringssystem värme/kyla. Köket är nytt och modernt med Miele vitvaror och stor LG kyl/frys med is- och vattendispenser. Det finns ett uterum med fönsterluckor, tvåglasfönster med Mallorcinis fönsterluckor, möblerna ingår med huset. I vardagsrummet finns en öppen spis och en stor fläkt med lampa. Från fönstren har man en underbar utsikt över bergen och havet, perfekt för att slappna av. Nedför en trappa på utsidan av huset finns en separat romantisk komplett lägenhet med kök och badrum. På utsidan finns även ett stort förråd med tvättstuga och verkstad och dubbel täckt carport. Det finns ett urymmet vid källarplan som delvis är utgrävt med möjligheter att bygga till. Bra infrastruktur och naturreservat, det är 7 km fågelvägen till havet. Till Alicante flygplats och Valencias flygplats är det vardera 100 km Hör av er för en visning Vi har alla typer av villor, lägenheter och radhus via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen en komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Läs gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/costa-blanca/kontor/norracostablanca/upptack-norra-costa-blanca/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Nina Johansson Säljare Mäklarringen Denia
+46 70 406 03 01 nina.johansson@maklarringen.se Mejla
Nina Johansson Säljare Mäklarringen Denia
+46 70 406 03 01 nina.johansson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Underbar terass
Underbar terass
denia denia alicante provins spanien 4
180

Jag vill gärna veta mer om objektet på Vacker villa med panoramautsikt över havet och berget Segaria i Adsubia nära Denia!

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Tomtarea 615 m²

Området

Allmänt om området

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare. Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den "Blå Flagg European"en prestigefylld utmärkelse. På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan södra delen finns fler steniga stränder och vikar. Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare. Berget Montgo och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragning samt närheten till Balearerna. Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar. Denia har några närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av spanska världsklass spelaren Seve Ballesteros och José María Olazábal. Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization. I Denia finns många fina restauranger, en med två Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. Vill man hälsa på grannöarna Mallorca och Ibiza så går det stora passagerar- och bilfärjor dit dagligen. Denia når du lättast via motorvägen AP7 eller den vackra N 332an.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.