Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Luxuös villa i Cumbre del sol, Costa Blanca

Cumbre del Sol
433 m² Boarea
4 Rum
1 073 000 €
433 m² Boarea
4 Rum
1 073 000 €

Fakta

 • Område Cumbre del Sol
 • Pris 1 073 000 €
 • Byggyta 433 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS078

Villa Cumbre del sol

Här har vi glädjen att kunna erbjuda en otroligt luxuös villa under byggnad. 433,75 kvm fördelat på tre plan, med tre sovrum med ensuite badrum, stort kök samt vardagsrum, 2-bils garage och rymliga terrasser samt infinity pool! Villan utmärker sig för sin design och moderna stil, med särskild uppmärksamhet på detaljerna. På bottenvåningen finner vi det som i högst grad karaktäriserar fastigheten, en fantastisk uteplats med infinity pool med utsikt över havet. De stora glasdörrarna i vardagsrummet skapar rymd, värme och ljus. Bottenvåningen kan användas som gästbostad, gym, kontor, spelrum etc. En riktig drömvilla med avskildhet men ändå med närhet till de vackra städerna Moraira och Javea. Villan utmärker sig för sin design och moderna stil, med särskild uppmärksamhet på detaljerna. En riktig drömvilla med avskildhet men ändå närhet till de vackra städerna Moraira och Javea. Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Utsikten är hänförande
Utsikten är hänförande
Vacker villa med infinity pool
Vacker villa med infinity pool
Villan
Villan
Ljus och modern villa
Ljus och modern villa
Stora uteplatser och terasser
Stora uteplatser och terasser
Drömvilla med avskildhet cumbre del sol cumbre del sol alicante spanien 4
433

Beskrivning

Allmän beskrivning

Här har vi glädjen att kunna erbjuda en otroligt lyxig villa under byggnad. 433,75m2 fördelat på tre våningar, med tre sovrum med ensuite badrum, stort kök samt vardagsrum. tvåbils garage och rymliga terrasser.

Villan utmärker sig för sin design och moderna stil, med särskild uppmärksamhet på detaljerna.

På bottenvåningen finner vi den verkliga attraktionen av fastigheten, dess fantastiska uteplats med infinity poolen med utsikt över havet. De stora glasdörrararna i vardagsrummet skapar en rymlig, varm och ljusa känsla.

Fastigheten har även ett trymme på bottenvåningen, som kan användas som gästbostad, gym, kontor, spelrum etc.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2017
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Här har vi glädjen att kunna erbjuda en otroligt lyxig villa under byggnad. 433,75m2 fördelat på tre våningar, med tre sovrum med ensuite badrum, stort kök samt vardagsrum. tvåbils garage och rymliga terrasser. Villan utmärker sig för sin design och moderna stil, med särskild uppmärksamhet på detaljerna. På bottenvåningen finner vi den verkliga attraktionen av fastigheten, dess fantastiska uteplats med infinity poolen med utsikt över havet. De stora glasdörrararna i vardagsrummet skapar en rymlig, varm och ljusa känsla. Fastigheten har även ett trymme på bottenvåningen, som kan användas som gästbostad, gym, kontor, spelrum etc.
 • Tomtarea 820 m²
 • Taxeringsår 2016

Området

Allmänt om området

Cumbre del Sol ligger upphöjt nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Det ligger på en hög höjd och erbjuder magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och bergskedjor såsom det otroliga Montgo berget. Det är ett perfekt resmål för familjen och golf semester. Det är lätt tillgång till både Valencia och Alicante flygplatser. . Benitachell är en pittoresk by, mycket populär som en plats att leva året runt. Staden erbjuder bra faciliteter och kulturella attraktioner för de omgivande bostadsområdena. Den närmaste stranden till Cumbre del Sol är Moraig stranden, med vacker rent vatten, perfekt för simning och dykning. Hela kusten är kalksten, där genom åren havet har format grottor och formationer. De los Tiestos Cove är en liten undangömd vik som nås via en liten stig, här hittar du vackert lugnt hav och en avkopplande gömställe. Här är du nära staden Denia med ett härligt nattliv, restauranger och milslånga stränder, samt städerna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica är mindre än 30 minuter bort, och är en fantastisk dag för hela familjen. Här finneer du ochdå Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar. Du kan bege dig till Benidorm för en show och massor av kul och atmosfär. För den mer självständigt sinnade det finns många miles av landets vägar att utforska inlandet, prickade med små byar och historiska städer. Det finns många fina utmanande golfbanor i området. Prova Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva kusten eller i Javea. La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving. Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning. Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.