Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyproduktion

Exklusiv villa i Javea

Javea
370 m² Boarea
5 Rum
1 300 000 €
370 m² Boarea
5 Rum
1 300 000 €

Fakta

 • Område Javea
 • Pris 1 300 000 €
 • Byggyta 370 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens HS008

Villa Javea

Investeringsmöjlighet! Villan är belägen i Javea, Costa Blancas kanske mest attraktiva område. Fastigheten säljs med möbler och inredning och med en unik garanti på årlig avkastning via uthyrning motsvarande 50.000 euros de första fem åren!! Byggföretaget förbinder sig vidare att täcka samtliga kostnader för underhåll under de första fem åren. Ungefärligt värde, ca 11.000 euros per år. Byggherren är ett mycket välrenommerat familjeföretag med kvalitetsmedvetenhet och utsökt design som kännemärke. Företaget satsar på "bespoke" fastigheter där varje objekt har sin unika design. Erbjudandet måste betraktas som unikt på grund av nämnda garantier och inte minst husets standard och ett betydligt högre bedömt marknadsvärde. Efter byggåret år 2010 har fastigheten använts som visningshus men finns nu till försäljning med ett mycket bra pris för snabb försäljning år 2017! Den vackra villan är belägen i det fashionabla området Puerta Fenicia i Jávea, juvelen på Costa Blanca. Från villan breder ett mäktigt panorama ut sig över berget Montgó och bukten Jávea. Här kan man bedåras av havsutsikt i stort sett överallt i den stora, öppna och ljusa bostadsmiljön. Villan har: fyra sovrum och likaledes fyra badrum. Vidare gästtoalett, ett stort kök, matsal och vardagsrum. Extra: vinkällare, garage, grillplats och en pool. Hemmet har rustats med ändamålsenlig och säkerhetshöjande modern teknik: A/C, golvvärme, ett smart hem-system och ett säkerhets-system med fjärrkontroll. Högklassig inredning bl a marmorgolv, ekdetaljer, italienska designmöbler, etc. Vidare en stor pool och en vacker trädgård, allt omgivet av en grön park. Utomhus belysning och bevattning är sker med automatik. Huset har vidare exponerats i olika PR-videos för sin unikt tilltalande bostadslösning. Vi är mycket glada att kunna få erbjuda denna unika möjlighet, hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Salong
Salong
Villan
Villan
Poolområdet
Poolområdet
Utsikt
Utsikt
Salong
Salong
Lyxig villa i Javea javea javea alicante spanien 5
370

Beskrivning

Allmän beskrivning

Denna vackra villa är belägen i det fashionabla området Puerta Fenicia i Jávea, juvelen på Costa Blanca. Från villan breder ett mäktigt panorama ut sig över berget Montgó och bukten Jávea. Här kan man bedåras av havsutsikt i stort sett överallt i den stora, öppna och ljusa bostadsmiljön.

Villan har: fyra sovrum och likaledes fyra badrum. Vidare gästtoalett, ett stort kök, matsal och vardagsrum. Extra: vinkällare, garage, grillplats och en pool. Hemmet har rustats med ändamålsenlig och säkerhetshöjande modern teknik: A/C, golvvärme, ett smart hem-system och ett säkerhets-system med fjärrkontroll. Högklassig inredning bl a marmorgolv, ekdetaljer, italienska designmöbler, etc. Vidare en stor pool och en vacker trädgård, allt omgivet av en grön park. Utomhus belysning och bevattning är sker med automatik. Huset har vidare exponerats i olika PR-videos för sin unikt tilltalande bostadslösning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Rum 5
 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning Denna vackra villa är belägen i det fashionabla området Puerta Fenicia i Jávea, juvelen på Costa Blanca. Från villan breder ett mäktigt panorama ut sig över berget Montgó och bukten Jávea. Här kan man bedåras av havsutsikt i stort sett överallt i den stora, öppna och ljusa bostadsmiljön. Villan har: fyra sovrum och likaledes fyra badrum. Vidare gästtoalett, ett stort kök, matsal och vardagsrum. Extra: vinkällare, garage, grillplats och en pool. Hemmet har rustats med ändamålsenlig och säkerhetshöjande modern teknik: A/C, golvvärme, ett smart hem-system och ett säkerhets-system med fjärrkontroll. Högklassig inredning bl a marmorgolv, ekdetaljer, italienska designmöbler, etc. Vidare en stor pool och en vacker trädgård, allt omgivet av en grön park. Utomhus belysning och bevattning är sker med automatik. Huset har vidare exponerats i olika PR-videos för sin unikt tilltalande bostadslösning.
 • Taxeringsår 2017

Området

Allmänt om området

Ett av de mest hälsosammaste klimaten i världen har Javea enligt Världshälsoorganisationen. Med flera timmar sol än någon annanstans i Spanien har gjort Javea mycket populärt bland både boende och besökare. Montgo Mountain skyddar området från stormar och skapar en mikroklimatisk betydelse. Javea har en genomsnittlig årstemperatur på 18 - 24 grader. Den lokala befolkningen hävdar att berget ser ut som en elefant som ligger och gömmer sitt bagage i havet. Området är mycket kosmopolitiskt, med invånare och turister från hela världen, inklusive en blomstrande brittisk koloni. Det är också den badort som många spanjorer väljer då det är fortfarande relativt oförstört och mycket mindre kommersiellt än andra semesterorter på Costa Blanca. Javea ligger mellan kuststäder Denia i norr och Moraira, Benissa och Calpe i söder och ligger cirka 15 minuters bilresa från städer som Orba, Jalon och Benidoleig. Javea har cirka 30 000 invånare, varav 53% är utländska medborgare. Javea är uppdelad i tre huvuddelar: Jávea Pueblo; historiskt centrum eller gamla stan. Javea Puerto, hamnområdet och den populära stranden, Playa de Arenal. Gamla stan har i stort sett varit oförändrad under århundradena och behåller fortfarande sin karaktär och charm. De vitkalkade gatorna, välvda gångbanor och gotiska fönster återspeglar Javeas rika arv. Hamnen och gamla stan har i nästan smält samman och i de vackra hamnkvarteren kan man på kvällstid gå runt och njuta av den speciella atmosfären eller kanske bara ha det skönt på någon av de många uteserveringarna. Här kan du hitta "La Grava" stenstrand med sin vackra strandpromenad och bra utbud av restauranger med utomhus terrasser. Det finns ett fantastiskt utbud av marknader, fyllda med färska lokala råvaror. Allt som behövs för vardagen finns här. Stormarknader, vårdcentraler, golfklubb och en seglingsklubb. Alicantes flygplats når man inom 50 minuter och Valencias flygplats inom 60 minuter.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.