Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Vacker villa med pool i Moraira

Moraira
230 m² Boarea
6 Rum
395 000 € utgångspris
230 m² Boarea
6 Rum
395 000 € utgångspris

Fakta

 • Område Moraira
 • Pris 395 000 € utgångspris
 • Byggyta 230 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Referens HS116

Enastående villa som ligger i området El Alcazar Moraira, med gångavstånd till två köpcentrum och bara en kort bilresa till staden och stränderna i Moraira. Denna mycket välhållna fastighet har en planlösning på två våningar med 4 sovrum, 3 badrum, kök och 2 vardagsrum med matsal och stora fönster med mycket ljusinsläpp. Här finns flera härliga terrasser med utsikt över hav, berg och gröna dalgångar. Trädgården är vacker och lättskött och här finns en privat pool på 5x10m. Det finns även en grillplats med en öppen och en täckt matplats strategiskt placerad för att du ska kunna njuta av utsikten. Det finns många mogna växter och frukträd i trädgården såsom plommonträd, persikoträd, körsbärsträd, klementin -och apelsinträd. Beläget i ett villaområde i kuperade och vackra omgivningar längs med kusten, och en kort resa till Moraira med sitt marina utbud av restauranger och butiker. Denna kuststräcka erbjuder ett stort antal fina stränder och badvikar. På gatuplanet finns en garageport med automatiska dörrar med trappsteg upp till poolnivå. Det finns även grovkök och förråd. Moraira som är en liten, pittoresk kuststad har mycket att erbjuda. Orten är en av de mest orörda på Costa Blanca, med 8 km av vacker kust som backas upp av berg och vinodlingar. Här finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är mycket trevlig och charmig med en bukett restauranger. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar med böljande träd. Moraira ligger 80 km norr om Alicante och 100 km söder om Valencia. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
costablancanorth@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

VILLA MORAIRA CB
VILLA MORAIRA CB
Villa i området El Alcazar Moraira moraira moraira alicante spanien 6
230

Beskrivning

Allmän beskrivning

Denna enastående villa ligger i området El Alcazar Moraira, med gångavstånd till två köpcentrum och bara en kort bilresa till staden och stränderna i Moraira. Denna mycket välskötta fastighet är inredd med vackra detaljer och fördelad över två våningar med separata ingångar och en intern trappa, vilket ger fullständig flexibilitet.

Du kommer in i villan i det fantastiska köket, fullt utrustade med gräddvita enheter, bänkskivor i granit och integrerad diskmaskin samt kyl / frys. Härifrån, genom ett valv med en skjutdörr, kommer du till det rymliga vardagsrummet med en matgrupp, öppen spis och massor av fönster för att släppa in ljus och beundra utsikten. Det finns även två dubbelrum och ett badrum.

På den översta våningen finns ett vardagsrum med öppen spis och ett valv med glasdörrar som leder ut till en fransk balkong med vacker utsikt över dalen. Det finns även en matsal som ursprungligen var det fjärde sovrummet, ett kök, som enkelt kan omvandlas till ett badrum, samt ett linneskåpe och badrum. På denna våning finns det största sovrummet, med ett omklädningsrum och stora fönster med utsikt på två sidor.

Trädgården är vacker och lättskött och här finns en privat pool på 5x10m. Det finns även en grillplats med en öppen och en täckt matplats strategiskt placerad för att du ska kunna njuta av utsikten. Det finns många mogna växter och frukträd i trädgården såsom plommonträd, persikoträd, körsbärsträd, klementin -och apelsinträd.

På gatuplanet finns en garageport med automatiska dörrar med trappsteg upp till poolnivå. Det finns även grovkök och förråd.

Luftkonditionering i nedre vardagsrummet och sovrummet.

Erbjuds delvis möblerad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Övriga byggnader Garage
 • Rum 6
 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Privat swimmingpool 5x10 m
 • Terrass Ja
 • Balkong Ja
 • Beskrivning Denna enastående villa ligger i området El Alcazar Moraira, med gångavstånd till två köpcentrum och bara en kort bilresa till staden och stränderna i Moraira. Denna mycket välskötta fastighet är inredd med vackra detaljer och fördelad över två våningar med separata ingångar och en intern trappa, vilket ger fullständig flexibilitet. Du kommer in i villan i det fantastiska köket, fullt utrustade med gräddvita enheter, bänkskivor i granit och integrerad diskmaskin samt kyl / frys. Härifrån, genom ett valv med en skjutdörr, kommer du till det rymliga vardagsrummet med en matgrupp, öppen spis och massor av fönster för att släppa in ljus och beundra utsikten. Det finns även två dubbelrum och ett badrum. På den översta våningen finns ett vardagsrum med öppen spis och ett valv med glasdörrar som leder ut till en fransk balkong med vacker utsikt över dalen. Det finns även en matsal som ursprungligen var det fjärde sovrummet, ett kök, som enkelt kan omvandlas till ett badrum, samt ett linneskåpe och badrum. På denna våning finns det största sovrummet, med ett omklädningsrum och stora fönster med utsikt på två sidor. Trädgården är vacker och lättskött och här finns en privat pool på 5x10m. Det finns även en grillplats med en öppen och en täckt matplats strategiskt placerad för att du ska kunna njuta av utsikten. Det finns många mogna växter och frukträd i trädgården såsom plommonträd, persikoträd, körsbärsträd, klementin -och apelsinträd. På gatuplanet finns en garageport med automatiska dörrar med trappsteg upp till poolnivå. Det finns även grovkök och förråd. Luftkonditionering i nedre vardagsrummet och sovrummet. Erbjuds delvis möblerad.
 • Tomtarea 945 m²
 • Taxeringsår 2016
 • Driftkostnadskommentar Gas Centralvärme

Service

 • Avstånd till affärscentrum 700 m
 • Avstånd till centrum 2,7 km
 • Avstånd till flygplats 9,5 km
 • Avstånd till golfbana 4 km
 • Avstånd till hav 3,3 km
 • Avstånd till mataffär 700 m
 • Avstånd till pool 0 m
 • Avstånd till sjukhus 3 km
 • Avstånd till strand 4,4 km

Området

Allmänt om området

Moraira som är en liten, pittoresk kuststad som har mycket att erbjuda. Orten är en av de mest orörda på Costa Blanca, med 8 km av vacker kust omgiven av berg och vinodlingar. Det finns cirka 14 000 personer som bor i och runt Moraira och i närheten av byn Teulada. En stor andel av dessa är utländska medborgare som bor här året runt. Stränderna på Costa Blanca är några av de vackraste i Spanien och stränderna runt Moraira är inget undantag. Vid foten av stadens slott ligger Playa de l'Ampolla, Morairas populäraste strand. Bokstavligen 2 minuters promenad från centrum finns denna härligt gyllene sandstranden med en restaurang / bar som är mycket populär under sommarmånaderna. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar och böljande grönska. Stränderna söder om Moraira är mer steniga och är idealiska för snorkling. I Moraira finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är mycket trevlig och charmig och här kan du hitta några fantastiska restauranger. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker. Moraira ligger 80 km norr om Alicante och 100 km söder om Valencia. Närmaste större samhälle är Denia, 17,1 km norr om Moraira.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.