Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Ciudad de las Artes y las Ciencias Valencia

Valencia
155 m² Boarea
4 Rum
470 000 €
155 m² Boarea
4 Rum
470 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 470 000 €
 • Byggyta 155 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens AAWG020

Takvåning Valencia

Magnifik våning i två plan på 155 m2 och 30 m2 terrass i centrala Valencia stad vid Ciudad de las Artes y Ciencias och nära den vackra vidsträckta parken La Turia. Våning 1 har en boendeyta motsvarande 81 m2 och en 30 m2 terrass, vardagsrum med stort fönster, badrum och ett stort kök med matsal. Våning 2 har en boendeyta på 74 m2, tre ljusa dubbelrum varav ett är en-suite, badrum, forråd och inbyggda garderober i varje rum. Lägenheten har marmorgolv, orientering med söderläge och fritt från grannar framför terrassen. Fastigheten har portvakt måndag till fredag, gemensam gård med lekplats, belägenhet framför City of Science, precis bakom Colegio Ave Maria Red Penya, nära Corte Ingles, CC Aqua, CC El Saler, och 5 minuter till stranden. Parkeringsplats ingår i priset

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Vardagsrummet
Vardagsrummet
Terassen
Terassen
Terassen
Terassen
Vacker utsikt
Vacker utsikt
Sovrum
Sovrum
Magnifik våning i centrala Valencia valencia valencia valencia provins spanien 4
155

Beskrivning

Allmän beskrivning

Den första våningen består av 81m2 och en 30m2 terrass med stort fönster till vardagsrummet, matsalen, ett badrum och ett stort kök med matplats. Andra våningen består av 74m2, tre ljusa dubbelrum, en en-suite, ett badrum, forrad och inbyggda garderober i varje rum.

Lägenheten har marmorgolv, söderläge och inga grannar framför terrassen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1999
 • Fönster 2-glas
 • Rum 4
 • Sovrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Vacker terass på 30 m2
 • Beskrivning Den första våningen består av 81m2 och en 30m2 terrass med stort fönster till vardagsrummet, matsalen, ett badrum och ett stort kök med matplats. Andra våningen består av 74m2, tre ljusa dubbelrum, en en-suite, ett badrum, forrad och inbyggda garderober i varje rum. Lägenheten har marmorgolv, söderläge och inga grannar framför terrassen.
 • Taxeringsår 2016

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.