Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Luxuös fastighet vid golfbanan i Torre en Conill, Valencia

Valencia
450 m² Boarea
1 990 000 €
450 m² Boarea
1 990 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 1 990 000 €
 • Byggyta 450 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens AAWG187

Torre en Conill

Det moderna huset är på 450 m² och är beläget i ett prestigefyllt bostadsområde vägg i vägg med golfbanan i Torre en Conill. Villan är planerad med ett rymligt ljust vardagsrum med öppen spis och utgång mot terrass, modernt kök med köksö, stort skafferi och tvättstuga. Vidare 4 sovrum, 4 badrum och ett spelrum. I källarvåningen finns ett badrum, ytterligare ett sovrum och ett stort spelrum upplysta av en vacker innergård. Täckt garage med kapacitet för upp till tre fordon. Husets fashionabla interiördesign har skapat en mycket bekväm och funktionell boendemiljö som förhöjs av ett överflöd av naturligt ljus genom extremt stora takfönster som går ända ner till golvet och som täcker den östra fasaden. Detta fantastiska huset med1.300 m² tomt, är beläget i ett lugnt område med endast fem minuters promenad till snabbköpet. Exteriört kan man njuta av en vacker trädgård dekorerad med lavendelväxter och flera palmer. Angränsande till den bakre fasaden finns en swimmingpool omgärdad av en mysig täckt terrass med funktionen som villans chill out-område. På sidan av fastigheten finns en stor grill utrustad med handfat och en liten bänk. Modern arkitektur och minimalistisk inredning strålar samman i detta magnifika hus. Det är 12 km till Valencias flygplats och 17 km till Valencia centrum. Detta hus bör verkligen ses! Vid intresse, kontakta oss på Mäklarringen så hjälper vi dig vidare!

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

pool
pool
pool
pool
pool
pool
fasad
fasad
terrass
terrass
Lyxhus vid golfbanan i Torre en Conill, Valencia valencia valencia valencia provins spanien
450

Jag vill gärna veta mer om objektet på Luxuös fastighet vid golfbanan i Torre en Conill, Valencia

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Sovrum 4
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Taxeringsår 2017

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.