Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Mysig strandnära villa med pool

Valencia
265 m² Boarea
7 Rum
425 000 €
265 m² Boarea
7 Rum
425 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 425 000 €
 • Byggyta 265 m²
 • Sovrum 6
 • Badrum 2
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205210035

Villa i Valencia

Strandnära villa med pool till salu i den lugna orten Mareny Blau, 30 km söder om Valencia stad på norra Costa Blanca. Denna mysiga familjebostad är belägen bara 5 minuters promenad från stranden. Fastigheten har en boyta på 265 m² sedan det förvärvades av dess ägare år 2000 har det hållits i perfekt skick. Huset är fördelat på tre plan och består av sex sovrum, två badrum, ett fullt utrustat kök och ett fantastiskt rymligt och ljust vardagsrum/matsal. Villan ligger på en plan tomt på 396 m² och i trädgården finner vi den privata poolen, en grillplats, en stor uteplats som är enkel att underhålla och där du kan njuta både under sommaren och vintern. Fastigheten erbjuder parkering för flera fordon och för närvarande finner vi även elektriska radiatorer, inbyggda garderober, säkerhetsstänger för fönstren, persienner, keramiska golv och snickeri i trä. Observera att adressen inte alltid är 100 % korrekt, hör av er till oss för mer exakt information. Vi har alla typer av fastigheter i Valencia via ett stort kontaktnät. Dessutom erbjuder vi på Mäklarringen komplett service från visningstillfälle till undertecknat avtal så ni kan känna er trygga under hela köpprocessen. Läs gärna vår blogg för inspiration: https://www.maklarringen.se/utland/spanien/kontor/valencia/upptack-valencia/ Vi ser fram emot att höra ifrån er!

Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Kontorsägare Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Mareny Blau valencia valencia valencia provins spanien 7
265

Beskrivning

Allmän beskrivning

Mysig och rymlig interiör med ett fullt utrustat kök.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2000
 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 7
 • Sovrum 6
 • Pool Ja
 • Beskrivning pool Privat pool.
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Beskrivning terass och balkong Uteplats och terrassytor.
 • Beskrivning Mysig och rymlig interiör med ett fullt utrustat kök.
 • Tomtarea 396 m²
 • Övrig tomt Trädgård med privat pool, grillplats samt en stor uteplats som är enkel att underhålla.

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.