Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Nyrenoverat Duplex Med 60m2 Terrass

Valencia
203 m² Boarea
5 Rum
345 000 €
203 m² Boarea
5 Rum
345 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 345 000 €
 • Byggyta 203 m²
 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205180020

60m2 Terrass

Nyrenoverad duplex med lyxiga detaljer i närheten av Montolivete, Valencia. I området av Quatre Carreres, några minuter från området Ruzafa och Jardines del Turia, ligger denna prestigefyllda 203 m² fastighet med en 60 m² stor terrass, renoverad med alla slags lyxdetaljer från 2017. Fastigheten presenterar två nivåer på marken och första våningen i en fin klassisk byggnad från 1930. Bottenvåningen, tillgänglig från gatan, har två sovrum, två badrum, köket och ett stort vardagsrum/matsal med direkt utgång till en liten terrass. Den övre våningen är tillgänglig från lägenheten själv eller från byggnadens trapphus. Här finns ett badrum, ett öppet stort utrymme och en stor öppen terrass. Lägenheten är huvudsakligen minimalistisk i kombination med naturligt ljus. Huvudpunkterna i renoveringsprojektet är den 24 meter långa inbyggda garderoben, automationssystemet, golvvärme, luftkonditioneringen genom kanaler med luftzoner och säkerhetsfönster i hela lägenheten. Det är värt att nämna den höga nivån av ytbehandlingar och material av hög kvalitet som används i hela lägenheten.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Nyrenoverat Duplex Med 60m2 Terrass valencia valencia valencia provins spanien 5
203
Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1930
 • Rum 5
 • Sovrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Taxeringsår 2018

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.