Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Spektakulär fastighet med terrass i la Xerea med turistlicens! Unikt tillfälle!

Valencia
313 m² Boarea
5 Rum
700 000 €
313 m² Boarea
5 Rum
700 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 700 000 €
 • Byggyta 313 m²
 • Sovrum 4
 • Badrum 3
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205190048

Unikt tillfälle!

Spektakulär fastighet belägen i en ståtlig byggnad med hiss, byggd 1900 i stadsdelen Xerea, ett av de mest attraktiva områdena i Ciutat Vella i Valencia. En fantastisk lägenhet som hem, alternativt goda möjligheter ex att driva ett bed and breakfast eller genom uthyrning. Lägenheten säljs möblerad inklusive licensen. Tidigare inkomster finns dokumenterade. Kontakta oss för mer information angående dessa möjligheter. Fastigheten som totalrenoverades för några år sedan har en rymlig entré varifran lägenheten i princip är uppdelad i två områden. Ett rymligt och ljust vardagsrum på cirka 90 m2 med charmig karaktär samt en gotisk båge från 1300-talet. Från vardagsrummet kommer vi till en stor inre terrass, med små fruktträd och en tvättstuga. Via vardagsrummet kommer man till koket dryga 20m2, med separat matsal och skafferi. Bredvid köket hittar vi ett svitrum med inbyggd garderob och badrum, perfekt för gäster eller för hushållsservice. Langs en liten hall finns ett komplett badrum, ett sovrum med ensuite-badrum och stort omklädningsrum. Ytterligare två rymliga sovrum med inbyggda garderober. - Renoverat med material av högsta kvalitet - Strukturella förstärkningar av tak, golv och pelare - Köket är utrustat med avancerade apparater - Det finns ett förråd på bottenvåningen - Turistlicens för de som vill hyra ut denna underbara fastighet för en anmärkningsvärd årlig avkastning! Missa inte detta fantastiska tillfälle till ett attraktivt pris som ligger i ett av de bästa områdena i den historiska stadskärnan i Valencia, en stad som växer dag för dag i popularitet då alltfler upptäcker denna vackra och speciella stad.

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Unik möjlighet i underbara stadsdelen Xerea valencia valencia valencia provins spanien 5
313

Jag vill gärna veta mer om objektet på Spektakulär fastighet med terrass i la Xerea med turistlicens! Unikt tillfälle!

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Upplåtelseform Äganderätt
 • Rum 5
 • Sovrum 4
 • Pool Nej
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.