Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Bygg ditt drömhus på toppen av ett berg i Alzira, Valencia

Valencia
1480 m² Boarea
40 000 €
1480 m² Boarea
40 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 40 000 €
 • Byggyta 1 480 m²
 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Referens AAWG100

Tomt Valencia

REDUCERAT PRIS. (Tidigare 50,000€) Här har du chansen att bygga ditt drömhus på toppen av ett berg i ett härligt och internationellt bostadsområde nära Alzira i Valencia. Tomtyta,1480 kvadratmeter och med otrolig utsikt. Bygglov utlovas samt vatten draget till tomten. Området är mycket populärt med internationell touch, här finns engelsmän, svenskar, fransmän och spanjorer. I byn finns livsmedelsaffär, en läkarmottagning samt ett privat sjukhus ett välrenommerat privatsjukhus. I byn finns även apotek o bank samt ett antal restauranger. Bostadsområdet är mycket välskött med en heltidsanställd vaktmästare som sköter om gemensamma ytor. Området kring byn är känt för sitt sagolika klimat och höga luftkvalitet. I byn finns det ett sjukhem för personer som söker lindring för åkommor som luftrörs- och lungproblem med flera. Området kan dessutom stoltsera med att ha en sådan lyx som en egen vattenkälla där vattnet kan drickas direkt ur kran. Vi älskar detta vackra område som inbjuder till en fridfull och rofylld tillvaro och med de underbara städerna Valecia och Gandia i närområdet. LÅNG SÄLJANDE BESKRIVNING

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

Området
Området
Området
Området
Området
Området
Tomt
Tomt
Alzira
Alzira
Bygg ditt drömhus på toppen av berg i Valencia valencia alzira valencia spanien
1480

Jag vill gärna veta mer om objektet på Bygg ditt drömhus på toppen av ett berg i Alzira, Valencia

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Pool Nej
 • Terrass Nej
 • Balkong Nej
 • Tomtarea 1 480 m²
 • Taxeringsår 2017

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.