Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Modern villa med stor tomt i naturen i Chiva, Valencia

Valencia
414 m² Boarea
8 Rum
385 000 €
414 m² Boarea
8 Rum
385 000 €

Fakta

 • Område Valencia
 • Pris 385 000 €
 • Byggyta 414 m²
 • Sovrum 7
 • Badrum 5
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Referens 205190002

Vacker miljö

Belägen i urbaniseringen Las Pedrizas de Chiva, i en bergig och bördig miljö, omgiven av natur, är detta hus på 414 m². Fastigheten byggdes 2013 och ligger på en stor tomt med mer än 12 000 m² mark. Huset är indelat i två nivåer, som två oberoende bostäder. På övervåningen finns fyra sovrum, tre badrum, vardagsrum anslutet till köket och en stor täckt terrass med en vacker panoramautsikt över omgivningen. På den nedre våningen finns ett stort öppet utrymme med ett integrerat kök, ett badrum, tre sovrum och ett stort förråd. Husets utsida kombinerar flera anlagda områden och är helt inhägnad. På tomten finns ett annex som fungerar som ett pensionat och består av ett sovrum, ett badrum och en bastu. I samma område finns en grill och en flyttbar pool. Hör av er till oss svenska mäklare på Mäklarringen i Valencia för mer information om denna villa samt generellt om att köpa bostad i Valencia

Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post
Anna Westberg Franchise owner/Sales Mäklarringen Valencia +34 618 25 20 64
valencia@maklarringen.se Skicka E-post

Bilder

phpThumb generated_thumbnail
phpThumb generated_thumbnail
Modern villa med stor tomt i Chiva Valencia valencia valencia valencia spanien 8
414

Jag vill gärna veta mer om objektet på Modern villa med stor tomt i naturen i Chiva, Valencia

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 2013
 • Rum 8
 • Sovrum 7
 • Pool Ja
 • Terrass Ja
 • Balkong Nej
 • Tomtarea 12 776 m²
 • Taxeringsår 2019

Området

Allmänt om området

Välkommen till vackra Valencia, den nya trendiga staden i Spanien, det nya Barcelona! Spaniens tredje största stad är Valencia, en orörd pärla med en genuin blomstrande kultur och 787 266 invånare. Valencia har allt man kan önska sig! Att bo i Valencia ger dig möjlighet att uppleva unika, världsberömda festivaler som "las Fallas" och "la Tomatina". Valencia har en lekfull charm med nästan total avsaknad av den stress man finner i Barcelona och Madrid. Samtidigt erbjuder staden ett härligt nattliv, underbara restauranger, musikfestivaler och att dansa ända fram på småtimmarna på strandklubbarna och alla vackra internationella områden runtom Valencia med mycket prisvärda villor och lägenheter. Golfälskare kan njuta av de internationellt erkända golfbanorna i Valencia, inklusive El Saler som räknas som en av de bästa i världen!

Närservice

I den centrala delen av Valencia finns en stor mängd sevärdheter; har du turen att anlända till Valencia med tåg, via den norra tågstationen, kommer du mötas av imponerande arkitektur, en blandning av det traditionella och det moderna Valencia möts i en härlig blandning. I närheten av den Norra tågstationen hittar du Plaza de Ayuntamiento, Valencias hjärta. Omgärdade av fantastiska byggnader finner du restauranger, affärer och barer och ett avspänt nattliv. Valencia har många traditionella marknader som Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa, men den mest imponerande marknaden är Mercado Central som är öppen alla dagar förutom söndagar. Här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror härifrån då de vill ha så genuina produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden "La Lonja de la Seda", som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet. El Barrio del Carmen, det kanske charmigaste området i centrala Valencia, är det perfekta stället att gå vilse i, en stadsdel där du ständigt kan upptäcka nya detaljer. El Carmen är en av de mest mångkulturella stadsdelarna i Valencia. Du kan äta tapas eller njuta av andra internationella rätter, det är även här du fortsätter ut i natten efter en god middag för att sedan dansa fram till gryningen. Utanför gamla stan, slingrar sig den 9 km långa, grönskande parken Turia. Parken är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter som yoga, picknick och rastområden för hundar. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. För barnen finns många lekplatser som bara väntar på att testas. I parken hittar du också sevärdheter som Valencias art and science museum, Oceanogrific med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där ca 4 000 djur lever i naturliga miljöer. Ca 10 minuters bilresa från centrum, vid ett fantastiskt promenadstråk med en mängd restauranger och nattklubbar, hittar du stadens strand med finkornig sand. Det spelar inte någon roll vilken säsong du besöker stranden, här får du alltid plats.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.