Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Björnövägen 40

Björnö / NORRTÄLJE
63,5 m² Boarea
2 Rum

Översikt

 • Adress Björnövägen 40
 • Område Björnö
 • Avgift 4 123 kr Elen debiteras i efterskott varje kvartal. Fiber ingår 100/100. Värme och vatten ingår i avgiften.
 • Boarea 63,5 m²
 • Rum 2
 • Drift 4 984 kr/år
 • Möjligt tillträde enl. ök
Benny Forsius Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Norrtälje
0708-801410 benny.forsius@maklarringen.se Mejla
Benny Forsius Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Norrtälje
0708-801410 benny.forsius@maklarringen.se Mejla

Bilder

Rogivande trädgård
Rogivande trädgård
Entré med plats för utemöbler
Entré med plats för utemöbler
Stor och ljus hall
Stor och ljus hall
Gott om plats för ytterkläder och skor
Gott om plats för ytterkläder och skor
Kök
Kök

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bovieran är en byggd (2013-2014) förening för +45 med en unik och fantastisk åretrunt grönskande, tempererad blandad växtlighet från Skandinavien, Japan, medelhavet och en tropisk del, men även med dammar med fiskar, bro och gångar. Trädgården ca. 1 600 kvm och är en härlig samlingsplats med bänkar och boulebana. Anläggningen bjuder in till mycket gemensamma sociala aktiviteter för medlemmarna alla tider på året ex. pubaftnar, boule, fikastunder mm. Välkomna till ett glatt gäng! Inom föreningen finns cykelförråd, sophus, förråd på varje våningsplan, samlingslokal samt gästlägenhet, gemensamhetslokal med kök samt friskvårdsrum. I föreningen finns 48 lägenheter och 51 parkeringsplatser med eluttag. Uppvärmning med fjärrvärme. Föreningen är ansluten till Telias kabelnät, grundutbud ingår i avgiften. Larm finns i alla lägenheterna för både inbrott och brand. Porttelefon med kameraövervakning kopplad till en tv-display i varje bostad. Säkerhetsklassade lägenhetsdörrar mot brand och inbrott.

Övrigt om föreningen

Vi planerar ingen avgiftshöjning för 2021. Det är för tidigt att svara för 2022. H.Rainer

Parkering

Parkeringsplats med motorvärmare 350 kr/m. För elbil finns laddningsplats för 700 kr/mån.

Tv och bredband

Fiber finns i fastigheten ingår i avgiften. Tv grundutbud ingår i avgiften.

 • Föreningsnamn Brf Bovieran Norrtälje
 • Antal lägenheter 48
 • Överlåtelseavgift 1 190 kr
 • Pantsättningsavgift 476 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Björnö är ett naturskönt område vid Kvisthamraviken, strax söder om Norrtälje stad. Här finns anor från 1300-talet då gården tillhörde Vasa-ätten. Under 1500-talet kom egendomen under släkten Tre Rosor ägo. Att Björnö har varit omtyckt så länge är lätt att förstå. Skogsbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på. Området består av uppvuxna barr- och lövträd omgivna av ängsmark. Här finns också gott om blåbärs- och lingonris för lyckad bärplockning till hösten. Björnö erbjuder en aktiv fritid för hela familjen. Förutom en fantastisk natur utanför dörren så finns bland annat stall, långa vandringsstråk, svampskogar och båtbryggor på promenadavstånd. På sommaren tar du morgondoppet vid Kärleksuddens badplats som ligger på gångavstånd från Björnö och på vintern kan du ta skidorna på axeln och gå över vägen till slalombacken för några roliga timmars skidåkning. För de minsta planerar vi för flera lekplatser i området och på sikt finns planer på en 18-håls golfbana i anslutning till klubbhuset vid vattnet på Tegeludden.

Närservice

På Björnö finns närhet till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. I Norrtälje finns all service du kan tänkas behöva för att leva ett bra och tryggt liv. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på handelsområdena Flygfältet och Knutby. Restauranger och caféer finns det gott om. Det märks inte minst på sommaren då stadens invånare med turister samlas på uteserveringar och njuter av god mat och trevligt sällskap. Här bor vanligtvis 62 000 invånare men på sommaren fördubblas antalet. Norrtälje är en populär skärgårdskommun bestående av 11 000 öar.

Kommunikation

Oavsett om du jobbar i Norrtälje eller pendlar till Stockholm eller Uppsala ligger Björnö bra till. Utmed Björnövägen finns flera busshållplatser med regelbunden trafik mot Norrtälje centrum. Många pendlare åker buss 676 som åker mellan Norrtälje och Östra station i Stockholm. Bussresan tar ca en timma och linjen är tätt trafikerad, i rusningstrafik går den var tredje minut. Väl ombord kan du koppla upp dig mot wifi och jobba eller bara koppla av på din resa till jobbet. Föredrar du att promenera eller cykla finns fina gång- och cykelvägar som tar dig från Björnö ända fram till centrum.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.