Sök på Mäklarringen

Upptäck Enköping

 

 


Jullovsaktiviteter Enköping 2022/2023

Tisdag 20 december 2022

Nu är det äntligen jullov i Enköpings kommun och visst hoppas vi på ett snöfyllt lov med mycket pulka, grillad korv och varm choklad.  

Fritidsbanken har extra öppet under jullovet. Där kan du låna pulkor, snowracer, skridskor och komplett skidutrustning. Fritidsbanken håller till i Idrottshuset på Torggatan 2.

Se öppettiderna här https://www.fritidsbanken.se/fritidsbank/enkoping-vasterleden/ 

På jullovet kan du åka skridskor i Enköpings två ishallar, Bahcohallen och Sandbrohallen, med eller utan klubba.

Se tider och mer information för allmänhetens åkning https://enkoping.se/fritid-och-kultur/ishallar-och-isar/ishallar-och-allmanhetens-akning-i-enkoping.html#hAllmanhetensakningpajullovet 

Pepparrotsbadet håller öppet hela jullovet.

27/12 Trolleri med Filiokus Fredrik. Här bjuds det in till kluriga partytrick och konster som du kan öva på resten av lovet. Filiokus Fredrik är svensk mästare i barntrolleri, finns med i Guiness Rekordbok och har medverkat många gånger i TV. Kom ihåg att boka plats genom att kontakta biblioteket via telefon eller mail. Ålder 6-13 år kl 13-14. 

28/15 Speldag på Enköpings biblioteket tillsammans med Västerås Äventyrssällskap. Olika sällskapsspel och roliga utmaningar erbjuds för både nya och gamla spelare i alla åldrar. Klocka 13-16. 

29/12 Det tutar och blinkar med Johan Anderblad på Enköpings bibliotek. Ett måste för alla som älskar bautastora bilar. Boka plats genom att kontakta biblioteket via telefon eller mail. Ålder 3-8 år kl 13-14.

4-5/1 Skapa galna skulpturer på biblioteket av material du hittar i konstskafferiet. Glasspinnar, pom-poms, kartong, piprensare, ståltråd, fjädrar och pärlor. Onsdag 4 januari ålder 8-11 år och torsdag 5 januari ålder 12 år kl 13-15. 

Mer information och fler aktiviteter hittar du på https://enkoping.se/fritid-och-kultur/evenemang/lovaktiviteter.html




Till bloggen

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.