Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Villajoyosa till Oliva - Norra Costa Blanca

Adress Av/Marina Baixa 55 3530 La Nucia
Telefon +34 601071021

Välkommen till Norra Costa Blanca

Norra Costa Blanca sträcker sig från Alicante i söder till Gandia i norr och har ett varierande och fascinerande landskap med höga berg, dalar med apelsinplanteringar, charmiga vikar och härliga stränder längs hela kusten. 

Mitt på Costa Blanca ligger Alicante med Alicantes flygplats och härifrån tar man sig lätt till de viktigaste turistområdena norrut till de lite mer charmiga byarna där kultur och historia är möts.

Här finns många vackra kulturstäder som den vita staden Altea till de charmiga bergsbyarna som t.ex. Xalón, Bolulla, Taberna, Callosa och världskulturarvsstaden Guadalest. Vi har även de charmiga kuststäderna Moraira, Javea med därtill hörande område Cumbre del Sol.

På norra Costa Blanca hittar vi låga villor/radhus som är byggda i vackra områden med fantastiska utsikter över hav och berg och de är oftast inte överexploaterade då bergen begränsar möjligheterna så den här delen av Costa Blanca anses vara lite mer exklusiv.

Costa Blanca Nord har det mesta som golfbanor, vitkalkade kulturstäder, stränder, stort utbud av barer, restauranger och bra shopping.

Ta gärna kontakt med oss så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp. Du finner kontaktuppgifter nedan eller ring oss gratis via 020-368 368.  

Vi i Norra Costa Blanca

Anna Westberg Managing Partner/Säljare Villajoyosa till Oliva - Norra Costa Blanca +34 618 25 20 64
Alberto de Arriba Managing Partner/Säljare Villajoyosa till Oliva - Norra Costa Blanca +34 637 69 98 93
Adress Av/Marina Baixa 55 3530 La Nucia
Telefon +34 601071021

Fri värdering