Mina favoriter (0)
Office img

Mäklarringen Örebro

Välkommen till Mäklarringen i Örebro!

Vill du köpa eller sälja en bostad i Örebro län? Då har du kommit rätt. Mäklarringen erbjuder dig som ska sälja din bostad ett heltäckande koncept med allt från fri värdering av bostaden till rådgivning, budgivning och försäljning. Vi har en av Sveriges längsta erfarenheter inom fastighetsförsäljning vilket är en trygghet för dig som kund. Ring oss redan idag och låt oss berätta vad vi kan göra för dig.

Mäklarringen Örebro är ett fristående mäklarkontor inom Mäklarringen. Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kundkontakter, kompetens och etik. Alla har en gedigen mäklarutbildning och vi är självklart försäkrade, registrerade och auktoriserade. Vi kan även hjälpa dig gärna med bankkontakter, försäkringsbolag, jurister, flyttfirmor och städbolag. Tack vare vårt utvecklade kontaktnät kan vi också svara på frågor som rör dagis, skolor och kommunikationer.

Vi på Mäklarringen Örebro är aktiva inom hela Örebro Län. Vi förmedlar försäljningar av villor, bostadsrätter, nyproduktion, tomter, fritidshus, jord- och skogsfastigheter samt kommersiella fastigheter.

Kontakta oss för fri värdering och offert. Vi lovar att det lönar sig!

Välkommen!

Leif Lindell

Reg. Fastighetsmäklare/Kontorsägare

Direkt: 019-12 65 50
Mobil: 070-777 11 40

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Mitt namn är Leif Lindell och jag har under flera år drivit mäklarbyrå och arbetat som fastighetsmäklare i Örebro Län. Enligt mig, är den allra viktigaste egenskapen hos en mäklare förmågan att sätta sig in i och förstå våra kunders önskemål. Hos mig är det alltid kundens behov och deras situation som är startpunkten i ett uppdrag. Som fastighetsmäklare utbildad inom bl.a. fastighetsvärdering, juridik, byggteknik och marknadsföring tillsammans med min fördjupning inom fastighetsrätt, beskattningsrätt och byggnation ger en bred kunskap i min yrkesutövning vilket är en trygghet för mina uppdragsgivare.

Mia Matthews

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 019-12 65 50
Mobil: 070-574 42 00

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Mitt namn är Mia Matthews och jag stod som färdigutbildad fastighetsmäklare 2015. Att vara mäklare är ett yrke som ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram mot varje arbetsdag. Dagar som ger mig möjligheten att skapa många nya kontakter med er kunder och som ger mig möjlighet att få hjälpa till och guida er till ett nytt boende. Tillsammans skapar vi ett förtroende som jag förvaltar genom engagemang och noggrannhet. Oavsett om du är köpare eller säljare gör jag mitt yttersta för att göra din bostadsaffär till den bästa.

Bim Rylander

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 019-12 65 50
Mobil: 070-233 58 33

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Mitt namn är Bim Rylander, jag stod som färdig fastighetsmäklare 1995. Jag har sedan dess varit både anställd och drivit eget mäklarföretag i framför allt södra Närke (Kumla, Hallsberg, Askersund och Laxå) men har under det senaste året även jobbat i Örebro. Jag brinner för mitt jobb! Det är för mig ett privilegium att få vara med om din resa genom bostadsbytet. Jag arbetar med stort engagemang och lyhördhet för din situation, jag sätter din kundnöjdhet i främsta rummet med allt vad det innebär. Är du nyfiken på att få veta mer om mig och hur jag jobbar titta gärna på filmen nedan.

Maria Falk

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: -
Mobil: 070-310 15 42

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

-

Charles Rossheim

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 019-12 65 50
Mobil: 070-663 19 87

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Mitt namn är Charles Rossheim och jag har varit fastighetsmäklare sedan 1990. Under en sex års period arbetade jag i Stockholm, men nu har jag flyttat tillbaka till hemorten Örebro där jag tillsammans med min kollega Leif Lindell driver Mäklarringen Örebro. Utöver mäklarutbildningen har jag även examen som marknadsekonom samt ett flertal fristående juridiska kurser. Ledorden för mig är stor noggrannhet och hög personlig service.

Åke Barvehag

Reg. Fastighetsmäklare

Direkt: 019-12 65 50

Skicka ett E-mail

Om mig

- läs mer

Mitt namn är Åke Barvehag. Jag har drivit mäklarbyrå och varit verksam som fastighetsmäklare i Örebro sedan 1967. Idag har jag en stabil grund att stå på med den längsta erfarenheten i att förmedla bostäder i Sverige enligt Fastighetsmäklarinspektionen. Jag är auktoriserad av Handelskammaren, och anlitats som sakkunnig i hovrättsmål pga. stor juridisk kompetens i fastighetsrätt. Dessa erfarenheter sammantagna ger dig som kund en enorm trygghet.Kontaktuppgifter

Järnvägsgatan 38
703 62 Örebro

Telefon: 019-12 65 50

Skicka ett E-mailLänkar

Fastighetsmäklarnämnden

Ett smart val!

Välj Smart när du skall sälja din bostad och bjud in 40 000 extra personer till din visning. Läs mer...

SEB erbjuder bolån

SEB erbjuder konkurrenskraftiga och
förmånliga bolån.
Ansök om lånelöfte här.
Information om effektiv ränta, klicka här.  

BOiUTLAND

Är du en av dom som funderar på ett hem utomlands? Du är inte ensam. Läs mer om utlandsköp genom att klicka på bilden.

Våra aktuella bostäder

Mäklarringen Örebro, Järnvägsgatan 38 703 62 Örebro , 019-12 65 50, orebro@maklarringen.se