Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Strandliden 39, 2 tr

Hässelby Strand / HÄSSELBY
79 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Strandliden 39, 2 tr
  • Område Hässelby Strand
  • Avgift 4 110 kr ink värme och vatten
  • Boarea 79 m²
  • Rum 3
  • Drift 4 200 kr/år
Andreas Yacoub Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby
070-413 67 22 andreas.yacoub@maklarringen.se Mejla
Andreas Yacoub Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby
070-413 67 22 andreas.yacoub@maklarringen.se Mejla

Bilder

Inglasad balkong
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Inglasad balkong
Utsikt
Utsikt
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen Marmorbordet, med adress Strandliden 35-43, består av 40 lägenheter, varav 37 är upplåtna med bostadsrätt och 3 är hyresrätter. Fastigheten är byggd år 1957 och är upplåten med tomträtt, areal 1 560 kvm. Huset är tre våningar högt från gatuplan och har två plan i souterräng. Till lägenheten hör ett förrådsutrymme som finns i källaren. Medlemmarna har tillgång till ett cykelrum. För bredband och kabel-TV finns finns både Com Hem FiberKoax och fiber med tjänster via Open Universe indraget. År 1995 stambyte i både kök och badrum. Fri parkering på gatan. Husen på Strandliden i Hässelby Strand ritades av arkitekt Jöran Curman och stod klara för inflyttning i december 1957. Etagelägenheterna i markplan var till en början tänkta som ateljelägenheter och flera av de konstnärer som tvingades ut från stan när Klarakvarteren revs, flyttade in här. Husen är idag grönmarkerade enligt Stadsmuseets klassificering, vilket betyder att "bebyggelsen är särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt".

Renoveringar

2009: Ny takbeläggning. Ny tvättstuga. 2010: Installation av bergvärme. 2011: Ny el och belysning i trapphusen. Bredband/optisk fiber installeras. Låssystemet till portar och lägenhetsdörrar byts till KABA nyckelsystem. Ny lokal för styrelsen ordnas. 2012: El med trefas samt rörelsestyrd källarbelysning installeras. Genomblåsning och besiktning av avloppen. 2013: Ombyggnad till 3-glas (1+2) i samtliga fönster och balkongdörrar. 2016: Installation av solcellspaneler på taket längs hela södra fasaden. Byte av portar och installation av porttelefon. 2017: Renovering och målning av fasad och balkonger på fastighetens sydsida. 2019: Renovering och målning av fasad på fastighetens gavlar och norrsida. 2020: Rengöring av värmesystemet. Nya termostater i hela fastigheten. 2021: Dränering av fastighetens framsida. 2022:Genomspolning av avlopp.

  • Föreningsnamn Brf Marmorbordet

Området

Allmänt om området

Hässelby Strand ligger drygt 14 km väster om Stockholm med Grimstaskogen och Mälaren alldeles inpå knuten. Området har vuxit till under framförallt slutet på 1950-talet och bebyggelsen består av en hel del låga smalhus men även högre punkthus. Hässelby Strand var en föregångare i den tidens s k ABC-byggande.

Närservice

I Hässelby strand finns ett visst utbud av service, café, pizzeria, apotek, blomsterbutik, tobaksaffär samt livsmedelsaffär. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedel och restauranger. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor

Kommunikation

På knappt 30 minuter tar du dig med tunnelbanans gröna linje 19 in till stan. Miniflexen (908) trafikerar mellan Hässelby strand och Hässelby gård under förmiddagar och eftermiddagar. Buss 119 går mellan Backlura - Hässelby - Spånga stn.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Övrigt

Längs Mälarens stränder och i Grimstaskogen finns badplatser och promenadstråk i lummiga skogar. I områdena verkar också flera idrottsföreningar.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.