Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Gaffelseglet 41

Vega/Kolartorp / VEGA
75,5 m² Boarea
3 Rum
75,5 m² Boarea
3 Rum

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Gaffelseglet 41
 • Område Vega/Kolartorp
 • Avgift 4 265 kr Tillkommer kostnad för uppmätt förbrukning av varmvatten och hushållsel. Detta debiteras på månadsavin - se driftskostnader.
 • Boarea 75,5 m²
 • Rum 3
 • Drift 7 600 kr/år
 • Möjligt tillträde Flexibelt

En av Vegas absolut finaste och mest påkostade 3:or med hela 46kvm balkong!

En av Vegas absolut finaste och mest påkostade 3:or! Mycket elegant och välplanerad lägenhet med unik arkitektur med balkong om hela 46kvm som sträcker sig runt hela fasaden. Rymlig öppen planlösning och härligt ljusinsläpp genomgående. Läckra och påkostade tillval i form av rejäla klädskåp med skjutdörrar och bra inredning, inbyggda jalusier för mörkläggning i samtliga fönster, snygg bänkskiva med infälld diskho, snygga fondtapeter mm. Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Lugnt och fint läge med balkong både mot skogsparti och med förmiddagssol på husets baksida samt med eftermiddags-/kvällssol och utsikt mot nybyggda Vegastaden. Endast en stenkast till nya pendeltågsstationen och Vegastaden. Naturnära läge som sista hus innan vändplan. Fiber. Kontakta mäklaren för att boka visning!

Ansvarig mäklare Frances Rose Kontorsägare/Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Haninge 0709-63 80 03
frances.rose@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Roger Engblom Kontorsägare/Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Haninge 0709-63 80 01
roger.engblom@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Frances Rose Kontorsägare/Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Haninge 0709-63 80 03
frances.rose@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Roger Engblom Kontorsägare/Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Haninge 0709-63 80 01
roger.engblom@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Påkostade tillval - jalusier i alla fönster.
Påkostade tillval - jalusier i alla fönster.
Gaffelseglet 41 gaffelseglet 41 vega/kolartorp haninge vega 3
75,5

Beskrivning

Allmän beskrivning

En av Vegas absolut finaste och mest påkostade 3:or! Mycket elegant och välplanerad lägenhet med unik arkitektur med balkong om hela 46kvm som sträcker sig runt hela fasaden. Rymlig öppen planlösning och härligt ljusinsläpp genomgående. Läckra och påkostade tillval i form av rejäla klädskåp med skjutdörrar och bra inredning, inbyggda jalusier för mörkläggning i samtliga fönster, snygg bänkskiva med infälld diskho, snygga fondtapeter mm. Helkaklat badrum med klinkergolv, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Lugnt och fint läge med balkong både mot skogsparti och med förmiddagssol på husets baksida samt med eftermiddags-/kvällssol och utsikt mot nybyggda Vegastaden. Fiber finns indragen.

Hall

Rymlig entréhall med klinkergolv (tillval) samt gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar (tillval).

Allrum/kök/vardagsrum

Mycket representativt och elegant allrum med köksdel, matplats samt vardagsrumsdel. Ekparkettgolv, ljusa väggar samt snygg fondtapet vid den rymliga matplatsen. Utgång till den stora balkongen om hela 46kvm som sträcker sig runt hela fasaden. Eftermiddags-/kvällssol.
Köket är utrustat med vita skåpluckor, helstor kyl, helstor frys (båda vita, även detta var ett tillval) samt induktionshäll, fläkt, ugn samt inbyggnadsmikro. Som påkostat tillval har man valt den snygga bänkskivan med infälld ho och diskmedelspump. Ljust kakel som stänkskydd.
Då detta är en nybyggd lägenheten finns garantitid kvar på vitvaror/maskinell utrustning.

Sovrum

Mindre sovrum med ekparkettgolv samt fin fondtapet. Extrautrustad med en rejäl klädgarderob med skjutdörrar och påkostad inredning.

Sovrum

Rymligt sovrum med ekparkettgolv, ljusa väggar samt en söt fondtapet. Extrautrustad med en rejäl klädgarderob med skjutdörrar och påkostad inredning. Fönster åt två håll samt utgång till balkongdel mot baksidan med rofylld utsikt mot skogen samt med förmiddagssol.

Badrum

Badrum med helkaklade väggar, grått klinkergolv med golvvärme. WC, handfat samt badkar. Tvättmaskin, torktumlare (båda Cylinda) med arbetsbänk och väggskåp ovanför. Då detta är en nybyggd lägenheten finns garantitid kvar på maskinell utrustning.

Klädkammare/förråd

Klädkammare/förråd med bra förvaringsmöjigheter.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flervåningshus
 • Byggnationsår 2019
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas isolerglas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar Lägenheten är utrustad med ljuddämpande fönster samt att det längs balkongen finns glasskydd samt räcken.
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Ventilation Mekanisk ventilation (till och frånluft)
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Beskrivning av hiss Rymlig, tystgående hiss.
 • Hiss Ja
 • Våning 4 av 5
 • Balkong Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 2,76 %
 • Föreningssnamn Brf Bonneville i Vega
 • Uppvärmningskostnad 1 200 kr/år
 • Elkostnad 4 000 kr/år
 • Försäkringskostnad 2 400 kr/år
 • Total driftkostnad 7 600 kr/år
 • Driftkostnadskommentar I den angivna driftskostnaden är inräknat kostnad för varmvatten, hushållsel samt hemförsäkring.
 • Personer i hushållet 3
 • Sammanställning uteplats Rejäl balkong som sträcker sig runt lägenheten. Balkongen är sammanlagt hela 46kvm och har både förmiddagssol samt eftermiddagssol.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Bonneville i Vega är en nybildad förening och omfattas av 2 flerfamiljshus i 5 våningsplan. Brf Bonneville i Vega består av 45 bostadsrätter. Föreningen äger marken. Brf Bonneville ligger i detaljplan 2, öster om järnvägen, och är den sydliga gränsen för Stadsdel Vegas bebyggelse, endast ett par minuters promenad från den nya pendeltågsstationen. Vera Arkitekter Stockholm har skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längs med hela sin utsträckning. Det finns gemensamma balkonger, barnvagnsförråd i anslutning till entrén. Cykelparkering utomhus under tak, sophus och gemensam gård

Övrigt om föreningen

Under 2019 invigdes den nya pendelstågstationen i Vega som tar dig in till city på 20 minuter. Det finns även flera nybyggda förskolor och en F-9 skola. Överlåtelseavgift: 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbeloppet, per pant. Föreningen förvaltas av Fastum.

Renoveringar

Byggnaderna är nyproducerade varför något underhållsbehov, förutom löpande underhåll, ej beräknas föreligga under år 1-16.

Parkering

Väl tilltagen avgiftsbelagd parkering finns framför föreningens byggnader. Boendeparkering som gäller inom området kostar 500kr/mån.

Tv och bredband

Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör för TV och bredband via fiber.

 • Föreningsnamn Brf Bonneville i Vega
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 45
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett inspirerade boende som har närhet till allt. Det är två kilometer till centrala Handen med Haninge centrum och service av olika slag. Handelsplatsen Port 73 ligger inom gångavstånd. Det är också nära till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär. Vega står för närhet och hållbarhet. Här kan du vara både klimatsmart och ekonomisk. Det är en av anledningarna till att Vega är populärt bland barnfamiljer. Vega är beläget i Haninge kommuns nordvästra del. Vega ansluter i väster och norr mot Huddinge, i öster mot kommundelen Norrby och i söder mot Handen. Kända delar som ingår i Vega är Kolartorp, Kvarntorp, Söderbypark och Söderhagen. Vega har drygt 2 700 invånare i dagsläget, när stadsdelen är färdigbyggd kommer det bo ca 10 000 invånare här.

Närservice

Här finns en F-2 skola samt 2 förskolor samt lägenheter för gruppboende i Söderbypark. Det planeras att byggas en skola F-9 och 6-8 förskolor samt ett allaktivitetshus i Vega. Inom gång- och cykelavstånd finns handelsplatsen Port73 med ca 40 butiker och restauranger. Haninge centrum ligger ca 2 km bort med ca 60 butiker och restauranger.

Kommunikation

Det finns direktbuss till Gullmarsplan och busslinje till Farsta. Den nya pendeltågsstationen öppnade 1 april 2019 och går fyra gånger i timmen i vardera riktningen. Restiden med direktbuss till Gullmarsplan cirka 15 minuter. Tåg till Stockholm tar 20 minuter och med bil 20 minuter.

Övrigt

Området där stadsdelen Vega har börjat växa fram består idag till stor del av obebyggd natur. När Vega är färdigbyggt kommer området att rymma 3 000 bostäder, förskolor, skolor, service för boende och besökare och pendeltågsstation med närhet till både Stockholms stad och Haninge centrum. Stadsdelen Vega knyts samman med övriga delar av Haninge genom pendeltåg, bilvägar, cykel- och gångstråk. Haninge kommun har tagit fram ett "Ekologiskt hållbarhetsprogram för Vega" med utgångspunkt att Vega aktiva val ska begränsa en negativ påverkan på ekosystemet.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.