Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
75,5 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Gaffelseglet 41
 • Område Vega/Kolartorp
 • Avgift 4 265 kr Tillkommer kostnad för uppmätt förbrukning av varmvatten och hushållsel. Detta debiteras på månadsavin - se driftskostnader.
 • Boarea 75,5 m²
 • Rum 3
 • Drift 7 600 kr/år
 • Möjligt tillträde Flexibelt
Ansvarig mäklare Frances Rose Kontorsägare/Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Haninge 0709-63 80 03
frances.rose@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Roger Engblom Kontorsägare/Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Haninge 0709-63 80 01
roger.engblom@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Ansvarig mäklare Frances Rose Kontorsägare/Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Haninge 0709-63 80 03
frances.rose@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Extra kontakt Roger Engblom Kontorsägare/Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Haninge 0709-63 80 01
roger.engblom@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Bonneville i Vega är en nybildad förening och omfattas av 2 flerfamiljshus i 5 våningsplan. Brf Bonneville i Vega består av 45 bostadsrätter. Föreningen äger marken. Brf Bonneville ligger i detaljplan 2, öster om järnvägen, och är den sydliga gränsen för Stadsdel Vegas bebyggelse, endast ett par minuters promenad från den nya pendeltågsstationen. Vera Arkitekter Stockholm har skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längs med hela sin utsträckning. Det finns gemensamma balkonger, barnvagnsförråd i anslutning till entrén. Cykelparkering utomhus under tak, sophus och gemensam gård

Övrigt om föreningen

Under 2019 invigdes den nya pendelstågstationen i Vega som tar dig in till city på 20 minuter. Det finns även flera nybyggda förskolor och en F-9 skola. Överlåtelseavgift: 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbeloppet, per pant. Föreningen förvaltas av Fastum.

Renoveringar

Byggnaderna är nyproducerade varför något underhållsbehov, förutom löpande underhåll, ej beräknas föreligga under år 1-16.

Parkering

Väl tilltagen avgiftsbelagd parkering finns framför föreningens byggnader. Boendeparkering som gäller inom området kostar 500kr/mån.

Tv och bredband

Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör för TV och bredband via fiber.

 • Föreningsnamn Brf Bonneville i Vega
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 45
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett inspirerade boende som har närhet till allt. Det är två kilometer till centrala Handen med Haninge centrum och service av olika slag. Handelsplatsen Port 73 ligger inom gångavstånd. Det är också nära till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär. Vega står för närhet och hållbarhet. Här kan du vara både klimatsmart och ekonomisk. Det är en av anledningarna till att Vega är populärt bland barnfamiljer. Vega är beläget i Haninge kommuns nordvästra del. Vega ansluter i väster och norr mot Huddinge, i öster mot kommundelen Norrby och i söder mot Handen. Kända delar som ingår i Vega är Kolartorp, Kvarntorp, Söderbypark och Söderhagen. Vega har drygt 2 700 invånare i dagsläget, när stadsdelen är färdigbyggd kommer det bo ca 10 000 invånare här.

Närservice

Här finns en F-2 skola samt 2 förskolor samt lägenheter för gruppboende i Söderbypark. Det planeras att byggas en skola F-9 och 6-8 förskolor samt ett allaktivitetshus i Vega. Inom gång- och cykelavstånd finns handelsplatsen Port73 med ca 40 butiker och restauranger. Haninge centrum ligger ca 2 km bort med ca 60 butiker och restauranger.

Kommunikation

Det finns direktbuss till Gullmarsplan och busslinje till Farsta. Den nya pendeltågsstationen öppnade 1 april 2019 och går fyra gånger i timmen i vardera riktningen. Restiden med direktbuss till Gullmarsplan cirka 15 minuter. Tåg till Stockholm tar 20 minuter och med bil 20 minuter.

Övrigt

Området där stadsdelen Vega har börjat växa fram består idag till stor del av obebyggd natur. När Vega är färdigbyggt kommer området att rymma 3 000 bostäder, förskolor, skolor, service för boende och besökare och pendeltågsstation med närhet till både Stockholms stad och Haninge centrum. Stadsdelen Vega knyts samman med övriga delar av Haninge genom pendeltåg, bilvägar, cykel- och gångstråk. Haninge kommun har tagit fram ett "Ekologiskt hållbarhetsprogram för Vega" med utgångspunkt att Vega aktiva val ska begränsa en negativ påverkan på ekosystemet.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.