Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Postängsvägen 234

Fittja - Norsborg / Norsborg
146 m² Boarea
7 Rum

Översikt

  • Adress Postängsvägen 234
  • Område Fittja - Norsborg
  • Boarea 146 m²
  • Biarea 24 m²
  • Rum 7
  • Tomt 239 m²
  • Drift 49 048 kr/år
    Fastighetsavgift/skatt tillkommer
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Johannes Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka - Salem
072 856 05 66 johannes.aydin@maklarringen.se Mejla
Johannes Aydin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Botkyrka - Salem
072 856 05 66 johannes.aydin@maklarringen.se Mejla

Bilder

Området

Allmänt om området

Fittja representerar en väl bevarad tunnelbanestadsdel från tidigt 1970-tal med bibehållen grundstruktur i planering och arkitektur. Här finns storskaliga flerbostadshus i anslutning till centrum och tunnelbanestation och småskalig radhusbebyggelse i områdets yttre delar. Området är planerat på så sätt att man har bilfria innergårdar och grönytor i de inre delarna av bostadsområdet.

Närservice

Fittja centrum är närmsta närservice, här finns det mesta man behöver med bl.a. apotek, vårdcentral, livsmedelsbutik och detaljhandel. I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas och behövas i vardagen. Här möts nära och kära för att fika eller äta på någon av restaurangerna eller caféerna. Utöver det finns postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mera. SKHLM - Skärholmens centrum är ett av Nordens största och modernaste köpcentra med 200 butiker. Här hittar du modebutiker, mataffärer, systembolag, restauranger, vårdcentral och mycket mer. Tar ca. 8 min med tunnelbanan. Kungens Kurva - Skärholmen är Nordens största handelsplats med storbutiker och volymhandel och med världens största IKEA-varuhus.

Kommunikation

Kollektivtrafiken i området är lättillgänglig och pålitlig. Tunnelbanan tar dig till centrala Stockholm på knappt 30 min. Bussförbindelserna är goda. I Fittja tunnelbanestation finns bussar som ansluter till både pendeltåg och tunnelbana. Följande bussförbindelser finns i närområdet: 172- Huddinge sjukhus, Flemingsberg & Skarpnäck 702- Hallunda C. 748- Södertälje 748- Liljeholmen 707- Fruängen

Parkering

I samfällighetsavgiften ingår en parkeringsplats och garageplats.

Övrigt

Kultur & nöjen Hallunda Folketshus där alla möjliga kulturer och åldrar möts erbjuder bio, teater, dans, konsert, utställningar och mycket mer. I samma byggnad finns ett bibliotek. Fritid, nöjen & sport Mälarpromenaden som sträcker sig från Norsborgs herrgård till Slagsta Marina erbjuder alltifrån härliga promenadstråk längs strandkanten till sol och bad på Slagstabadet och slutligen Slagsta Marina för den båtsugne. I området finns även fornminnen utplacerade med informationsskyltar som återberättar dess historia. För den aktive är sportutbudet aldrig för litet. Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.