Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Iggebygatan 2C

Kristiansborg / VÄSTERÅS
47,2 m² Boarea
2 Rum
995 000 kr eller högstbjudande
47,2 m² Boarea
2 Rum
995 000 kr eller högstbjudande

Visning

Visning Iggebygatan 2C 2022-08-14T12:00:00 2022-08-14T12:30:00 Mäklarringen
Iggebygatan 2C 72220 VÄSTERÅS
Söndag 14 Augusti, 12:00 - 12:30

Bokad visning. Anmälan till mäklaren

Visning Iggebygatan 2C 2022-08-15T00:00:00 2022-08-15T00:00:00 Mäklarringen
Iggebygatan 2C 72220 VÄSTERÅS
Måndag 15 Augusti

Bokad visning. Anmälan till mäklaren.

Fakta

 • Adress Iggebygatan 2C
 • Område Kristiansborg
 • Pris 995 000 kr eller högstbjudande
 • Avgift 5 014 kr Inkl. värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), internet
 • Boarea 47,2 m²
 • Rum 2
 • Drift 3 000 kr/år

Smakfull tvåa, helrenoverad med mycket fräscha ytskikt på populära Kristiansborg!

STUDENT SE HIT!! Välkommen till denna helrenoverade och mycket fräscha 2:a på bekvämt läge, 1/2 trappa. Belägen på populära Kristiansborg med gångavstånd till bland annat Universitetet, Rocklunda och Västerås City. Här finner vi ett fantastiskt gavelläge med fönster åt tre håll, inglasad balkong och grönskande innergård med uteplats och grill. En mycket tilltalande bostad där man tänkt på detaljerna och omsorgsfullt valt stilrena färger och material. Extra höga golvsocklar, genomgående vitlaserad ekparkettgolv och målade väggar i ljusgrå nyans, ett modernt kök i ljusgrått och ett helkaklat badrum skapar en mycket trivsam känsla i denna bostad. Flexibelt tillträde. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Ansvarig mäklare Michael Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Västerås
0709-41 45 30 michael.berg@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt David Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Västerås
0709-41 45 31 david.berg@maklarringen.se Mejla
Ansvarig mäklare Michael Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Västerås
0709-41 45 30 michael.berg@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt David Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Västerås
0709-41 45 31 david.berg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Grönskande innergård
Grönskande innergård
Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum

Planritningar

Iggebygatan 2C iggebygatan 2c kristiansborg västerås västerås 2
47,2

Beskrivning

Allmän beskrivning

På Iggebygatan bor ni centralt med närhet till Universitetet, Västerås City och Rocklundas idrottsanläggningar och motionsspår. Ett perfekt läge för studenten som går på Universitetet eller något av områdets alla idrottsskolor. Trevligt område med grönskande innergård med uteplats och grill.

Hall

Välkomnande hall med vitlaserad ekparkett på golv och målade väggar i ljusgrå nyans. Praktiskt med bra klädförvaring vid entrén.

Kök

Ett fräscht och välplanerat kök med kökssnickerier i ljusgrått, gråmelerade bänkskivor och matchande kakel/kompositmaterial. Nedfälld diskho, integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och micro samt rostfri fläktkåpa. Helrenoverat 2018. Vitlaserad ekparkett på golv och målade väggar i ljusgrått. Ett väggfast klaffbord finns och lämnas kvar. Ett mycket uppskattat kök där kocken trivs.

Sovrum

Perfekt sovrum med skjutdörrsgarderob samt plats för dubbelsängen. Vitlaserad ekparkett på golv och målade väggar i ljusgrå nyans.

Badrum

Stilrent helkaklat badrum, även här i ljusgrå nyanser. Badrummet är utrustat med tvättställskomod med rektangulärt handfat, stor väggspegel, rak och svängbar duschvägg, takdusch, wc och ett praktiskt långsmalt väggskåp. Golvvärme (el), infällda spottar i tak och mycket trevligt med fönster. Här har man tänkt till och har ett mindre draperi att dra för och skydda fönstret då man duschar. Mycket praktiskt att föreningens tvättstuga finns nära i husets källare. Det brukar vara lätt att få tider.

Vardagsrum

Smakfullt vardagsrum med plats för TV-soffan, matbord och skrivbord. Vitlaserat ekparkett på golv och målade väggar i ljusgrå nyans. Utgång finns till den mycket uppskattade inglasade balkong med utsikt mot innergården. Ett extra rum som kan användas en stor del av året. Skjutbara fönster, trätrall på golvet och plats för loungegruppen.

Övrigt

Bostaden är helrenoverad under 2018-2019.
På Iggebygatan bor ni centralt med närhet till Universitetet, Västerås City och Rocklundas idrottsanläggningar och motionsspår. Enkel och snabb access till E18 för den som pendlar. Gångavstånd till matbutik, restauranger, apotek och bank. Välskött bostadsrättsförening där bland annat internet och tv ingår i månadsavgiften. Tillhörande förråd finns i källaren. Inom föreningen finns tillgång till tvättstuga, cykelrum, bastu och gästlägenhet.

Möbler

Säljaren har diverse möbler som ska säljas. Bäddsoffa Björnen från Sweef, soffbord från Mio, tv-bänk från Ikea, schäslong Kivik Ikea och köksstolar från Systrene Grene.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår 1942
 • Uppvärmning Centralvärme, fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök kök
 • Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Hiss Nej
 • Våning 1 av 2
 • Balkong Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 4,68747 %
 • Föreningssnamn BRF Västeråshus nr 2
 • Elkostnad 3 000 kr/år
 • Total driftkostnad 3 000 kr/år

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Västerås 1:121 med adressen Iggebygatan 2-4 i Västerås. Byggnaderna är uppförda 1942. Bostadsrättsföreningen är medlem i Intresseförening för Riksbyggens bostadsrättsföreningen i Västerås. Riksbyggen sköter fastighetsservice, ekonomisk- och teknisk förvaltning. Inom föreningen finns tillgång till bastu, tvättstuga, hobbyrum, cykelrum och gästlägenhet. Överlåtelseavgift ca 1200 kr och ev. pantsättningsavgift ca 480 kr betalas av köparen.

Renoveringar

1990-1991 Rotrenovering 2010 Värmesystem 2012 Yttertak 2013 Köksfläktar 2014 Tvättstuga 2015 Renovering av gästlägenhet, dränering, elementventiler 2017 Plåtarbeten 2018 Balkongrenovering Föreningen följer en underhållsplan

Parkering

Föreningen har 16 st parkeringsplatser. Parkering med el-stolpe kostar 300 kr/månad Parkering utan el-stolpe kostar 200 kr/mån. Finns möjlighet att parkera på markerade platser på gatan framför fastigheterna

Tv och bredband

Kabel-TV via Com Hem, ingår i månadsavgift. Internet via Bredbandsbolaget/Telenor, ingår i månadsavgift.

 • Föreningsnamn BRF Västeråshus nr 2
 • Antal lägenheter 23

Området

Allmänt om området

Trevligt centralt område med både friliggande enfamiljs hus och flerfamiljshus. Här har du ett centralt boende, nära både Rocklunda, city och Universitetet Vid Emausgatan finns ett mindre centrum med mataffär, tobak, pizzeria och restaurang. Nära till E18 gör det smidigt för pendlaren.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.