Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Stopvägen 24, 3 tr

Åkeslund / Bromma
55 m² Boarea
3 Rum

Översikt

 • Adress Stopvägen 24, 3 tr
 • Område Åkeslund
 • Avgift 3 224 kr i månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud TV, tvättstuga och källarförråd.
 • Boarea 55 m²
 • Rum 3
 • Drift 11 000 kr/år
Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma
070-878 37 08 emmi.englund@maklarringen.se Mejla
Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma
070-878 37 08 emmi.englund@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen förvärvade tomträtten Kappen 5 den 11 juni 2011. Det finns 12 lägenheter i föreningen varav 9 är bostadsrätter och 3 är hyresrätter. Föreningens hyresrätter är en dold tillgång inom föreningen och kommer så småningom ge ett ekonomiskt tillskott vid eventuell upplåtelse till bostadsrätt. Det finns även 1 lokal som är upplåten med bostadsrätt. Total BOA är 869 kvm. Följande renoveringar har gjorts i föreningen på senare år: 2002-2009 Stambyte 2011 Torktumlare utbytt, torkskåp utbytt, höger tvättmaskin utbytt 2012 Målning av trapphusen och byte till nya ledstänger 2014 Installation av fjärrvärme 2014 Balkongrenovering med nya större betongplattor samt nya räcken. 2014 Renovering av fönster och balkongdörrar 2015 Injustering av hela värmesystemet 2017 Installation av nya säkerhetsdörrar från Daloc 2018 Omdragning av nya elstigare 2019 Byte av elkabeln från gatan in till huset 2019 Renovering av tvättstugan samt ny tvättmaskin och mangel 2019 Godkänd OVK besiktning 2019 Energideklaration utförd 2020 Renovering av kalkstenstrapporna i trapphusen 2020 Installation av nya portar i ek och glas 2020 Omläggning av yttertaket

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till Tele2 för TV och bredband.

Information om månadsavgift

Lägenheten har en härlig balkong högst upp i huset. Tele2s basutbud för TV ingår i avgiften. Förråd finns i källaren. Tvättstuga finns i källaren. Bastu finns i källaren.

 • Föreningsnamn Brf Kappen 5
 • Ekonomi Föreningen har för tillfället endast planerat att höja med de vanliga 2% men föreningen reserverar sig mot vad som händer på marknaden. Föreningen har en god och stabil ekonomi.
 • Överlåtelseavgift 1 208 kr
 • Pantsättningsavgift 483 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Ett mycket bekvämt boende ett par minuter från tunnelbanas gröna linje Brommaplan alternativt Abrahamsberg, resan in till Stockholms Central tar ca 20 min. Brommaplan har en stor bussterminal med mycket goda förbindelser mot Sundbyberg, Solna, Spånga, Mörby och Mälaröarna. I Brommaplan finns även all tänkbar service som välsorterade matbutiker, flertalet restauranger, banker samt apotek och systembolag. På cykelavstånd finns både populära Ängbybadet och Solviksbadet. Mycket trevliga promenadvägar finns utmed Ängby badet och vid badklipporna intill Nockebyhov. För den som gillar långa promenader finns möjlighet att promenera utmed Mälarens strand förbi Solviksbadet, bort mot Alvik och Kungsholmen. I närheten av Ängby badet finns Judarnskogens naturreservat, som är Stockholms första naturreservat. Naturen är omväxlande med öppna ängsmarker och kuperade skogsmarker med sjön Judarn centralt belägen. I hela området finns ett nät av promenadvägar och stigar.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.