Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
58 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Gustavslundsvägen 149R, 1tr
  • Område Alvik
  • Avgift 3 206 kr i månadsavgiften ingår värme, bredband och TV.
  • Boarea 58 m²
  • Rum 2
  • Drift 10 632 kr/år
Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma 070-878 37 08
emmi.englund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Emmi Englund Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Bromma 070-878 37 08
emmi.englund@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Alviks Torn består av två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Föreningen äger marken fastigheten Stockholm Racketen 11, vilket innebär att marken är friköpt. Totalt finns 151 bostadsrätter. I gatuplan hyr föreningen ut 6 stycken lokaler. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen skedde under perioden oktober 2014 till september 2015. Arkitekturen är modern och husen har både barnvagnsförråd och cykelrum i trapphusen. Via hissen kommer man både till källsorteringen, garaget och förrådet.

Övrigt om föreningen

Föreningens fastighet har del i två gemensamhetsanläggningar. Den ena STOCKHOLM RACKETEN GA:3 (Vägar) omfattar del av kvartersgata väster om fastigheten och den andra STOCKHOLM RACKETEN GA:4 del av väg öster om fastigheten.

Renoveringar

Byggnaden är uppförd 2014 så det finns inget större reparationsbehov.

Parkering

Föreningen erbjuder varje lägenhet 1 st garageplats, om så önskas, mot en tilläggskostnad om ca 1000 kr/mån. Fler platser erbjuds endast när garaget inte är fullt. Föreningen disponerar 153 garageplatser dels på egen fastighet och dels genom servitutsavtal på grannfastigheten Racketen 10.

Tv och bredband

TV (basutbud) och bredband levereras av Telia vilket ingår i månadsavgiften. Önskar man fler kanaler och snabbare bredband kan detta tecknas av bostadsrättsägaren mot en tilläggskostnad.

  • Föreningsnamn Brf Alviks Torn
  • Hemsida www.brfalvikstorn.se
  • Äger föreningen marken Ja.
  • Antal lägenheter 151

Området

Allmänt om området

Ett mycket bekvämt boende med badrocksavstånd till Mälarens glittrande vatten som erbjuder både badplatser, härliga strandpromenader och småbåtshamn. För dig som gillar att röra på dig finns fina motionsspår i rofulla omgivningar. Vid Alviks Torg finns både gym och tennisbanor. Vid torget finns en välsorterad livsmedelsbutik samt flera andra mindre butiker, restauranger och serviceställen. Många väljer att ta cykeln in till stan men för oss övriga väntar tunnelbanans gröna linje för smidig förbindelse in till city. Sammanfattningsvis ett bekvämt boende med omgivningar som ger möjlighet till en fantastisk livskvalitet.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.