Sök på Mäklarringen

Objektet såld
Högsta bud
1 295 000 kr
Belopp/datum
Budgivare
 • 1 295 000 kr

  2024-01-31 12:26
  2
Läs mer om budgivning

Cellovägen 93

Gottsunda / UPPSALA
81,5 m² Boarea
3 Rum

Översikt

 • Adress Cellovägen 93
 • Område Gottsunda
 • Avgift 5 222 kr Inkl. värme, varmvatten. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Tele2 (tidigare ComHem) som omfattar grundutbudet för tv, abonnemang för IP-telefoni och bredband (250/50 Mbit/s). En obligatorisk avgift om 169 kr/mån för detta tillkommer på månadsavgiften.
 • Boarea 81,5 m²
 • Rum 3
 • Drift 5 000 kr/år
Johan von Pongrácz Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0702-750922 johan.von.pongracz@maklarringen.se Mejla
Johan von Pongrácz Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0702-750922 johan.von.pongracz@maklarringen.se Mejla

Bilder

Innergård
Innergård
Entré i markplan med plats för klädförvaring
Entré i markplan med plats för klädförvaring
Övre hall
Övre hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen ligger i ett naturnära och trevligt område i östra Gottsunda och består av 18 bostadshus med 188 lägenheter. I föreningen finns två kvarterslokaler som medlemmarna kan låna mot deposition. Här finns bl.a. festlokal, pingisrum och ett övernattningsrum (ca 100 kr för 2 nätter). Det finns även fyra tvättstugor med två tvättmaskiner, centrifug, mangel och torkrum i varje. I en av tvättstugorna finns även möjlighet till grovtvätt. Renoveringar som föreningen utfört: 2022 Byte till LED-belysning i källare. Takfotsmålning. 2021 Tilläggsisolering taken. Installation av laddboxar för el-bilar (8 st). Entrédörrarna till loftgångshusen har bytts. 2020 Brandvarnare till alla lägenheter. Datastyrning av undercentraler. 2016-19 Renovering av tak. 2018 Byte av garageportar. 2015 Byte till underhållsfria balkongfronter samt ommålning av alla fönster och balkongdörrar. 2014 Renovering av samtliga lekplatser och takterrasser. Installation av digitalt bokningssystem för tvättstugorna och kvarterslokalerna. Gästlägenhet inredd. 2013 Modernisering av hissar. 2012 Installation av rörelsestyrd LED-belysning, OVK samt utbyte av fläktar. 2011 Målning av trapphus. 2009 OVK, energideklaration och bredbandsinstallation. 2008 Målning av tvättstugor, soprum, nytt torkrum samt ombyggnation av lokalen Gurkan. 2006 Upprustning av garage samt målning av träfasader. 2005 Målning av balkonger och fönster. 2000 Våtrumsrenovering. Det finns 84 garage (ca 375 kr/mån) och 130 p-platser (ca 150 kr/mån med el-plint och ca 100 kr/mån utan el-plint). Ev lediga garage. Dessutom finns gästparkeringar (5 kr/tim). Föreningen har satt upp laddboxar för el-bilar. Man kan inte hyra en fast plats utan betalar 5 kr/h samt 3,5 kr/kWh. Cykelförråd finns tillgängligt för medlemmarna. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Tele2 (tidigare ComHem) som omfattar grundutbudet för tv, abonnemang för IP-telefoni och bredband (250/50 Mbit/s). En obligatorisk avgift om 169 kr/mån för detta tillkommer på månadsavgiften. Besök gärna föreningens informativa hemsida: http://www.brfcellisten.se/ Den ekonomiska förvaltningen sköts av Simpleko. Överlåtelse- (ca 1.250 kr) och pantsättningsavgift (ca 600 kr/pantsättning) betalas av köparen. Nyckelhanteringen handläggs av Certego på Fyrislundsgatan 68.

 • Föreningsnamn Cellisten
 • Hemsida http://www.brfcellisten.se/
 • Antal lägenheter 188
 • Överlåtelseavgift 1 190 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 476 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja 90/10
 • Äkta/oäkta bostadsrättsförening Äkta

Området

Allmänt om området

Gottsunda är ett av Uppsalas naturskönaste områden med gott om skog och vandringsleder, bl.a. Linnés vandringsstigar (Gula stigen) som går från Svandammen till Skarholmen. Närhet till bland annat Gottsundagipen som erbjuder goda motionsmöjligheter med fotbollsplaner och löparslingor/skidspår. Även Hammarskogs friluftsområde och Lurbo-Hågadalen ligger på bekvämt avstånd. Vid Mälaren ligger badplatserna Lyssnaängen och Vårdsätraviken på bekvämt cykelavstånd. Ca 3 km till Sunnerstabacken, som vintertid erbjuder möjlighet till slalom- och snowboardåkning. Det dras även fina skridskospår mellan Skarholmen och Hammarskog. I det angränsande området Bäcklösa, som ligger mellan Gottsunda och SLU, pågår en stor utveckling och mycket nybyggnation. Här byggs och planeras för villor, lägenheter och lokaler med framtida verksamheter.

Närservice

Gångavstånd till Gottsunda Centrum med ett stort utbud av service som matvarubutiker, nyrenoverat badhus, bibliotek, systembolag, apotek, restauranger, gym, vårdcentral, kläd- och skoaffärer, osv. En större renovering av köpcentret har utförts vilket har ökat serviceutbudet och shoppingmöjligheterna. Gott om förskolor och skolor i området, bl.a. Treklangen, Musiklådan, Gottsundaskolan och Engelska skolan.

Kommunikation

Beläget ca 7 km från Uppsala centrum med utmärkta buss- och cykelförbindelser. Genom vackra Ultuna ängar tar du dig enkelt till Ultuna där bl.a. SLU, SVA, Friskis & Svettis samt dygnetruntöppet djursjukhus. Här finns även en vårdcentral.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.