Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Solbackavägen 19A

Häggvik / Sollentuna
140 m² Boarea
7 Rum
8 495 000 kr
140 m² Boarea
7 Rum
8 495 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Översikt

 • Adress Solbackavägen 19A
 • Område Häggvik
 • Pris 8 495 000 kr
 • Boarea 140 m²
 • Rum 7
 • Tomt 705 m²

Nyproduktion- Vallsjöhus

Här kan ni förverkliga era husdrömmar. Optima 6 är ett välplanerat tvåplanshus på ca 140 kvadrat. Här hittar du 4 sovrum, stora sociala ytor och hemmakontor/gästrum? Går att göra ändringar på planlösning om så önskas och kostnader för detta offereras. Det går även att välja andra hus från Vallsjöhus om du önskar fler rum m.m., för mer info www.vallsjohus.se. Nybyggda hus betalar ingen fastighetsskatt i 15 år från året då huset är färdigställt. Vilket ger en besparing om ca 8 500 kr/år. Nordea kan även erbjuda amorteringsfritt lån de fem första åren genom husleverantören. Kontakta mäklaren om ni vill boka tid för att se ett visningshus.

Johan Sörman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0703-19 80 90 johan.sorman@maklarringen.se Mejla
Johan Sörman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0703-19 80 90 johan.sorman@maklarringen.se Mejla

Bilder

Optima 6 Entre sidan
Optima 6 Entre sidan
Optima 6 baksida
Optima 6 baksida
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritningar

Planlösning entréplan
Planlösning entréplan
Planlösning övervåning
Planlösning övervåning
Solbackavägen 19A solbackavägen 19a häggvik sollentuna sollentuna 7
140

Beskrivning

Allmän beskrivning

På Vallsjöhus har vi kundanpassade hus som specialitet. Med över 50 år i branschen som husleverantörer har vi hjälpt många familjer att nå sin dröm, att få sitt drömhus. Vi bygger kundanpassade hus. För oss är det en självklarhet att allt arbete görs i nära samarbete med våra kunder. Kunden står alltid i fokus hos oss och det är dina önskemål och behov som vi utgår ifrån. Stort eller litet? Traditionellt trähus eller modern funkis? Vi bygger det som just du vill ha. Vår långa erfarenhet inom branschen, vår stora kundkrets och våra nöjda kunder gör oss till ditt självklara val när det gäller husleverantör.

Vallsjöhus erbjuder allt från traditionella hus till modern funkis. Vi sätter också stort värde vid att vara personliga och låta dig styra över val av planlösning och exteriör. Är du ute efter att bygga ett trähus eller en villa med en annan exteriör? Då har du kommit rätt! Vi kan hjälpa dig med det som just du vill ha. Vi utgår alltid från dina önskemål och behov och tillsammans med dig bygger vi ditt hus.

Kök med vita luckor från Ballingslöv och arbetsytor i laminat. Vitvaror i rostfritt från Siemens,- kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro. Ekparkett och målade väggar i samtliga rum. Kakelväggar och klinkersgolv i badrum och toalett. Klinkersgolv i entre. Klädvård med tvättmaskin, torktumlare, klinkersgolv och kakel.

I priset ingår följande, tomt 4.450.000 kr, vatten, avlopp, elanslutning, inflyttningsklart hus, entreprenad, bygglov, kontrollansvarig, byggström.

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning Sekunden 26
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Rum 7
 • Sovrum 5
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Tomtarea 705 m²
 • Taxeringsår 2021
 • Summa taxeringsvärde 2 273 000 kr
 • Markvärde 2 273 000 kr
 • Pantbrev -
 • Vatten och avlopp Vatten saknas. Avlopp saknas
 • Rättigheter/ Inskrivna servitut/ Gemensamhetsanläggningar Last: Officialservitut Avlopp, 0163-2017/77.3 Last: Officialservitut Kraftledning Expr Fullbordad, 01-IM3-33/A.2 Last: Officialservitut Vattenledning, 0163-2017/77.2 Last: Officialservitut Väg, 0163-2017/77.1
 • Planbestämmelser Ändring Av Detaljplan (2012-05-30) Avstyckningsplan (1933-12-30)
 • Uppvärmningskostnad -
 • Elkostnad -
 • Renhållningsavgift -
 • Total driftkostnad -
 • Fullvärdesförsäkrad Ja

Området

Allmänt om området

Välkommen till Häggvik i Sollentuna - en idyllisk plats där livet flödar i harmoni med naturen och bra kommunikationer. Att bo i Häggvik är som att leva i en enkel oas som erbjuder allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Det är inte bara den enkla kommunikationen som gör Häggvik så attraktivt. Området är omgivet av fantastiska naturområden och sevärdheter som ger en känsla av ro och harmoni. Norrviken är känt för sin vackra sjö med samma namn, där du kan njuta av avkopplande promenader längs stranden eller ta en simtur. Dessutom finns det omgivande grönområden och skogar som inbjuder till äventyr och utforskning. Att ha tillgång till sådana natursköna platser gör det enkelt att anamma en aktiv och hälsosam livsstil. Familjer som bor i Sollentuna kan uppleva en varm och välkomnande atmosfär där gemenskapen är i fokus. Med ett brett utbud av aktiviteter och evenemang som anordnas regelbundet kan barnen njuta av en rik och givande uppväxt. Det finns idrottsklubbar, lekplatser och natursköna parker där barnen kan leka och utforska. Sammanfattningsvis erbjuder Sollentuna en livsstil som är präglad av enkelhet, naturskönhet och gemenskap. Med smidig kommunikation, närhet till både stadsliv och vacker natur samt en stark familjekänsla, är Häggvik en plats där drömmar blir verklighet. Att bo här innebär att få uppleva den bästa av båda världar - en fristad för avkoppling och harmoni samtidigt som du har tillgång till allt som behövs för en färgstark och berikande livsstil. Norrviken, Viby och Häggvik ligger i Sollentunas östra del och gränsar i öster till naturskyddsområdet Järvafältet med insjöar, motionsslingor, ridskola, bondgårdar och i väster till sjön Norrviken. Norrviken och Häggvik är i grunden villastäder från 20-talet och har vuxit i omgångar, framför allt under 70- och 90-talen. Viby är en modernare villastad med inslag av äldre bebyggelse. Flerfamiljshus förekommer framför allt i Häggvik och på senare tid har en del byggts längs Norrvikenleden samt i Häggvik Strand Kommunen har i samarbete med fotbollsklubbarna byggt en fullstor inomhusfotbollshall på Sollentuna IP i Norrviken.

Närservice

Sollentuna växer och Häggvik är inget undantag. Alma Property Partners och Mässing Properties skapar en ny handelsplats i Häggvik, strategiskt placerad intill E4:an norrut och den framtida uppfarten från Förbifart Stockholm. Häggviks nya handelsplats blir ett modernt och hållbart landmärke där besökaren och handelsupplevelsen ska stå i centrum. Fastigheten utförs för att certifieras enligt hållbarhetsklassningssystemet BREEAM very good. Total takyta ca 17 000kvm.

Kommunikation

Kommunikationen är enkel och smidig i Häggvik, vilket gör det till en idealisk plats att bo för både pendlare och familjer. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter, som pendeltågsstationen Häggviks station, är det enkelt att ta sig till och från området. På bara några minuter kan du vara i Stockholms city eller andra närliggande områden. Detta gör att du kan njuta av stadens puls och alla dess fördelar samtidigt som du har möjlighet att återvända till lugnet och skönheten i häggvik. Med enkel tillgång till kollektivtrafik och närhet till E4 har du utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från häggviks pendeltågsstation tar det 5 minuter till Sollentuna där det går bussar dygnet runt. Restid till Stockholm City och Arlanda flygplats är omkring 20 minuter. Med pendeltåget åker du också smidigt till Uppsala utan tågbyte.

Parkering

Vid pendeltågsstationerna Rotebro, Häggvik och Helenelund finns infartsparkering vilken kostar 20,-/dag. I övrigt gäller datumparkering i kommunen. Många gator i närheten av stationer och Centrum har parkeringsförbud.

Övrigt

Kommunens båda föreningsdrivna ridskolor ligger i grannområdet Norrviken. I Viby ligger Sollentuna Ridklubb där man är inriktad på hoppning, medan de duktiga dressyrryttarna rider på Överby, längs Stäketleden. Sommartid badas, simmas och paddlas det Ravalen, Norrvikensjön och Edsviken och när isen ligger vintertid plogar kommunen plogar en 14 km lång rundbana på Norrviken. Sjön Ravalen är även en populär fågelsjö.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.