Sök på Mäklarringen

Objektet såld
Högsta bud
5 225 000 kr
Belopp/datum
Budgivare
 • 5 225 000 kr

  2023-05-05 10:24
  2
Läs mer om budgivning

Stamvägen 1

Ekerö Träkvista / Ekerö
114 m² Boarea
5 Rum

Översikt

 • Adress Stamvägen 1
 • Område Ekerö Träkvista
 • Boarea 114 m²
 • Biarea 76 m²
 • Rum 5
 • Tomt 992 m²
 • Drift 48 395 kr/år
  Fastighetsavgift/skatt tillkommer
Maria Pettersson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö
0737-28 63 28 maria.pettersson@maklarringen.se Mejla
Maria Pettersson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Ekerö
0737-28 63 28 maria.pettersson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Välkommen till Stamvägen 1!
Välkommen till Stamvägen 1!
Villa med carport
Villa med carport
Rymligt vardagsrum
Rymligt vardagsrum
Många möbleringsalternativ
Många möbleringsalternativ
Detaljbild
Detaljbild

Området

Allmänt om området

Träkvista är en del av Ekerö tätort, och har ett bra och centralt läge. I närområdet finns flera fina badplatser, närmast är Södran som ligger längs med Fantholmsvägen. Det är fina promenadvägar längs med Mälarens strandlinje ända fram till Ekerö Kyrka. Just nu står Träkvista torg inför en stor förvandling, här håller ett nytt centrumområde på att byggas. Läs mer på Ekerö Kommuns hemsida, www.ekero.se. Ett obemannat coop, öppet dygnet runt finns, några minuters promenad bort.

Närservice

Till Ekerö Centrum är det ca 2 km och där finns all service man behöver såsom Ica Supermarket, apotek, bibliotek, klädbutiker, skoaffär och systembolag m m. I anslutning till Ekerö Centrum finns vårdcentral och läkarmottagning. På Ekerö finns ett flertal skolor och daghem, både i kommunal och privat regi. Närmaste skola är Träkvista skolan åk 0-9. I anslutning till skolan finns även förskola och fritids. Stamvägens förskola är under uppbyggnad och öppnar i augusti 2023, den ligger endast några meter från fastigheten. Gå gärna in på kommunens hemsida för vidare information www.ekero.se För den hästintresserade finns i kommunen många möjligheter. På Ekerö finns även en skidbacke, Ekebyhovs fina slalombacke med fyra nedfarter, skidskola samt aktiv alpinklubb. I närheten finns också ett stort naturområde vid Jungfrusundsåsen med fina motionsspår (3, 4, 5 och 10 km delvis med el-ljusbelysning), vandringsleder, ridvägar och strövområden. Vintertid är det fina skidspår i motionsspåren. Idrottsplats finns vid Träkvistavallen med bl a ishall, fotbollsplaner och padelbanor. Här finns även en fritidsgård (från åk 4a) och på andra sidan gatan finns ett fräscht gym. Tre omtyckta golfbanor finns i kommunen, Mälarö GK vid Skytteholm, Troxhammar GK och Drottningholm GK. Vid Jungfrusund finns även en större båtklubb, ett par trevliga restaurang, frisör, några butiker samt Mälarö Träningsverk.

Kommunikation

Träkvista har bra kommunala förbindelser, bl a en busslinje som tar dig hela vägen till Mörby station (177). Vid Brommaplan finns T-bana (grön linje) samt olika anslutningsbussar. I Slagsta finns även en färjeförbindelse mellan Ekerö (Jungfrusund) och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an. Mellan Ekerö C och Stockholm går en pendelbåt, linje 89, läs mer på sl.se.

Övrigt

Det pågår många stora vägprojekt i Ekerö kommun. Dels byggs Förbifart Stockholm, en ny del av E4, och samtidigt ska Ekerövägen mellan Tappström och Nockeby breddas med ytterligare ett körfält i riktning mot Ekerö för att det ska bli smidigare för bussarna att ta sig fram i rusningstrafik. Trafikverket driver projekten. Läs mer på Trafikverkets hemsida: https://www.trafikverket.se/vara-projekt/projekt-i-stockholms-lan/e4-forbifart-stockholm/vastra-e4-forbifart-stockholm/

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.