Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
95 m² Boarea
4 Rum

Fakta

 • Adress LILLÖVÄGEN 2
 • Område Östra Kanalstaden
 • Avgift 5 193 kr ink. värme, förråd
 • Boarea 95 m²
 • Rum 4
 • Drift 7 860 kr/år
Emil Gerdin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker 073-977 92 36
emil.gerdin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Emil Gerdin Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Österåker 073-977 92 36
emil.gerdin@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Lillövägen 2
Lillövägen 2
Utsikt
Utsikt
Balkong
Balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Öppen planlösning
Öppen planlösning

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Vid Östra Kanalstaden har JM byggt Fullriggaren, 47 ljusa, moderna och välplanerade lägenheter om två till fem rum och kök. Östra Kanalstaden ligger på promenadavstånd till nyrenoverade Åkersberga centrum. Intill området ligger även Roslagsbanans hållplats. På den gröna innergården finns planteringsytor och träd. Gården ramas in av bostadshusen och blir både privat och med nära koppling till den intilliggande till kanalen.

Övrigt om föreningen

Till varje lägenhet hör ett förråd. Barnvagnsrum och rullstolsrum finns på entréplanet i varje trapphus. På gården och på entréplan i vissa trapphus fi nns även cykelförråd.

Parkering

Boendeparkering ordnas i form av markparkering i området. Färdigställs i takt med att området byggs ut.

Tv och bredband

Lägenheten utrustas med Telia Triple Play vilket innebär möjlighet till TV, telefon och dator i ett och samma nätverksuttag. Grundabonnemang för IP-telefoni, basutbud för TV samt grundhastighet för bredband ingår i månadsavgiften.

 • Föreningsnamn BRF Fullriggaren Kanalstaden
 • Hemsida www.mbf.se
 • Antal lägenheter 47
 • Antal lokaler 3
 • Överlåtelseavgift 1 100 kr
 • Pantsättningsavgift 450 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Östra Kanalstaden är en ny stadsdel i Åkersberga som ligger längs Åkers kanal. Stadsdelen byggs upp av små kvarter som varierar i höjd från 3 till 5 våningar. Centrumnära lägenheter invid kanalen med fina promenadstråk.

Närservice

Kanalstaden har närhet till Åkersberga Centrum där det finns bra service med affärer, restauranger, bank, läkarmottagning, flertal motionsanläggningar, livsmedelsbutik mm.

Kommunikation

Från Åkersberga centrum finns bra kommunikationer med Roslagsbanan till Östra Station med en restid på ca 35 minuter och med snabbtåg ca 30 minuter. Härifrån avgår bussar inom kommunen och till Danderyd, Kista.

Parkering

Boendeparkering Möjlighet till boendeparkering finns för närvarande enbart i Östra Kanalstaden. Boendeparkering innebär att boende i Österåker kan parkera längre tid än vad en besökare får. Skyltar med texten "Boende" och en områdeskod visar var du kan parkera. Ansöka om boendeparkering i Östra Kanalstaden För att få tillstånd behöver du vara folkbokförd i Österåkers kommun inom boendeparkeringsområde. Kostnad: För ett år (kr) 1 100:- I avgifterna ingår moms med 25% För 6 månader (kr) 670:- I avgifterna ingår moms med 25% För 3 månader (kr) 340:- I avgifterna ingår moms med 25%

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.