Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Rosettvägen 51

Röbäck / RÖBÄCK
75 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Rosettvägen 51
  • Område Röbäck
  • Avgift 5 341 kr inkl. värme, vatten, TV och internet.
  • Boarea 75 m²
  • Rum 3
  • Drift 4 680 kr/år
Olivia Isaksson REG FASTIGHETSMÄKLARE Mäklarringen Umeå
070-6611682 olivia.isaksson@maklarringen.se Mejla
Olivia Isaksson REG FASTIGHETSMÄKLARE Mäklarringen Umeå
070-6611682 olivia.isaksson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Fasadbild - Framsida
Fasadbild - Framsida
Entré
Entré
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Röbäck 30:64 (Rosettvägen), Umeå Kommun. På fastigheten har under år 1983 uppförts 6 tvåvåningsflerfamiljshus (varav 3 med hiss), 11 envåningshus och 10 tvåvåningsparhus. Dessutom finns tre kvartershus, förråds- och garagebyggnader med fritidslokaler, förråd, tvättstugor, matkällare. Fastighetens adresser är Rosettvägen 1-137 (udda nummer), 904 41 Röbäck. Brf Röbäcks hus består av 84 lägenheter och är byggda 1983. Besök gärna (www.rbh1.se.) Flera lekplatser i området utrustade med gungor, rutschbanor och sandlådor och klättervägg. Bänkar och bord för att sitta ute och njuta av solen. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Lägenhetsinnehavaren har eget elabonnemang.

Renoveringar

För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar.

Parkering

Separat kösystem: 54 bilplatser i kallgarage. 320 kr/mån 54 öppna bilplatser med motorvärmare. 240 kr/mån

Tv och bredband

Internetasccess - Upptill 100 Mbit/s Bredband 2 full duplex Flatrate (fri trafik mot Internet). Tv Canal Digital

  • Föreningsnamn brf Röbäckshus nr 1
  • Hemsida http://www.rbh1.se

Området

Allmänt om området

Röbäck ligger cirka 5 kilometer sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 1980-talet. Hela området består av marknära bostäder bestående av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Röbäcksskolan F-6, är en av Umeå kommuns äldsta skolor som fortfarande är i bruk. Den byggdes 1893 och har efter hand anpassats till dagens skol- och fritidsverksamhet. Skolan är belägen i den gamla delen av Röbäcks by, med en lantlig atmosfär. Det finns en till F-6 skola: Linblommans skola som ligger 4km söder om Umeå i en gammal jordbruksbygd, där några nya bostadsområden har vuxit upp. I anslutning till Linblomman ligger Röbäcks idrottsplats med bl a nya fotbollsplaner, isbana, tennisbana och motionsspår. Ny fin idrotsshall, kontstgräsplan och Elofsonhallen finns också här. Linneaskolan 7-9 skola. Linneaskolan är en tvåparallellig 7-9-skola i Röbäck i ett naturskönt område strax söder om Umeå. Skolan är fysiskt sammanbyggd med Linblomman F-6.

Närservice

Här finns daghem, skolor, el-ljusspår, motionshall och livsmedelsbutik, pizzeria samt Glödheta Glashytta som har funnits i Röbäck sedan hösten 1994.

Kommunikation

Det är bra förbindelser med kollektivtrafik och det tar cirka 20 min att cykla in till Umeå centrum.

Övrigt

Aktiv idrottsförening http://rif.roback.nu/ Historiska platser i Röbäck är en led som följer femkilometersslingan vid Röbäcks idrottsplats. Röbäck är inte enbart känd för att vara skidstjärnan Per Elofssons hemby utan även en gammal jordbruksby med rik historia. Efter leden finns bl a Linnés källa, stenhuggarmonumentet, Västerbottens äldsta bro, bronsåldersgravar, krigskyrkogård från år 1809 samt Jättstuberget med grotta och utsiktstorn.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.