Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Mjölkvägen 59

Ersboda / Umeå
106 m² Boarea
4 Rum

Översikt

 • Adress Mjölkvägen 59
 • Område Ersboda
 • Avgift 7 133 kr inkl. värme, va, kabel-TV och internet
 • Boarea 106 m²
 • Rum 4
 • Drift 7 734 kr/år
 • Möjligt tillträde enligt överenskommelse
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Hemavan - Tärnaby
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Hemavan - Tärnaby
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Terass
Terass
Fasad
Fasad
Fasad
Fasad
Entré
Entré
Entré
Entré

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Smörasken 1 i Umeå Kommun. På fastigheten finns 31 byggnader och 156 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1988-1990. Fastighetens adress är Mjölkvägen 1-107 (udda nummer) och Törelvägen i Umeå. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.trollbacken.nu I månadsavgiften ingår kabel-TV med grundutbud. Obligatoriska tillägg är bränsleavgift efter storlek på lägenhet 395-747 kr/mån. Schablon vattenavgift efter storlek på lägenhet 72-162 kr/mån. Internet 150 kr/mån. Lägenhetsförråd Till alla lägenheter finns det lägenhetsförråd på 7,5 till 12 m2. Förrådeen finns i kvartershusen och garagebyggnaderna. Kvarterslokal Föreningen har en stor och fullt utrustad kvarterslokal som boende kan hyra för en billig penning för fester av olika slag. Faciliteter Föreningen har även en styrketräningslokal, en bastu med relax, ett hobbyrum, en målarverkstad samt ett övernattningsrum som boende kan hyra.

Parkering

Garage 375:-/mån. Motorvärmare 240:-/mån.

Tv och bredband

Internet 150:-/mån. Obligatoriskt Föreningen har ett eget fibernät för internet. Operatör är Bredband2. Varje hushåll har en internetuppkoppling upp till 100 Mbit/s. Avgiften för bredbandet ingår i månadsavgiften.

 • Föreningsnamn Brf Trollbacken
 • Hemsida http://www.trollbacken.nu/
 • Antal lägenheter 156
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Ja

Området

Allmänt om området

Ett fint område med närhet till både stora gröna ängar, skog och natur men även tillgång till ett stort handelsområde med ett flertal affärer. Några kända landmärken i Ersboda är de så kallade "Tobleronehusen"; fyra triangulära åttavåningshus i betong uppförda i början av 1980-talet och ritade av arkitekten Svante Öhman. På grund av placeringen vid Hömyran syns byggnaderna även från närliggande delar av staden. Ersboda Folkets hus ligger i Östra Ersboda centrum och fick 2006 pris som årets Folkets hus. Där finns bland annat Ersbodabiblioteket. Ersbodakyrkan ligger på Västra Ersboda centrum. På Ersboda finns Ersboda Sportklubb (ESK), en aktiv förening med ett varierat utbud. Inom närområdet finns bowling- och badmintonhall, elljusspår m m. Här finns också närhet till naturområden för rekreation.

Närservice

Mellan bostadsbebyggelsen och E4 respektive Ersmarksvägen finns ett av Umeås större handelsområden med flertalet affärsverksamheter såsom Willys, Coop Forum, Plantagen, Jula, Lindex, H&M, KappAhl, Dressman, Stadium, Rusta, Jysk, Skohuset, Colorama, Systembolaget. Det finns ytterligare affärer, restauranger, företag, förskolor, skolor, vårdcentral och tandläkare.

Kommunikation

Mycket bra busslinjetrafik som tar dig direkt till stan, universitet, sjukhus, teg m.m.

Övrigt

Ersboda Sportklubb (ESK) är en idrottsförening i stadsdelen Ersboda. Föreningen har barn-, ungdoms- och seniorverksamhet.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.