Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Åkervägen 7

Teg / Söderslätt / Umeå
25 m² Boarea
1 Rum

Fakta

  • Adress Åkervägen 7
  • Område Teg / Söderslätt
  • Avgift 2 172 kr inkl. värme, vatten och el
  • Boarea 25 m²
  • Rum 1
  • Drift 400 kr/år
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Falujungfrun 800673 (under ändring till Bostadsrättsföreningen Gripen 27), org nr 769640-1202, i Umeå Kommun har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen enligt stadgarna. På fastigheten finns det uppfört två byggnader om totalt sjutton lägenheter, en äldre byggnad och en nyproducerad byggnad. Lägenheterna kommer att upplåtas med bostadsrätt. Byggnaderna ligger i sådant samband med varandra att en ändamålsenlig samverkan mellan bostadsrätterna kan ske. Upplåtelse tillika tillträde av bostadsrätterna kommer att ske den 1 september 2021.

Parkering

P-plats kostar 550 kr/månad inkl. el

Tv och bredband

Eget avtal för internetleverantör tecknas separat. Fiber finns via UmeNet.

  • Föreningsnamn Brf gripen 27
  • Antal lägenheter 17

Området

Allmänt om området

Teg är en stadsdel i Umeå med drygt 11 000 invånare, ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg där man delar ungefär vid E4. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng. På Teg finns tre låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan(nyrenoveras), Västtegsskolan och Böleängsskolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola. När man byggde den korta motorvägen (ca 5 km) mellan Teg och Stöcksjö, så delades stadsdelen i två delar - öst och väst. Numera har vägen degraderats från motorväg till en fyrfältsväg.

Närservice

Med Tegs rikliga tillgång på affärer och service är det enkelt att förstå varför så många trivs här. Minst lika mycket, och faktiskt bättre......än centrala Umeå, menar tegarna själva. Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek, konst-och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik med lång kö innan butiken ens har öppnat.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bra bussförbindelser, gångavstånd till centrala stan och Ikea

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.