Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Borgvägen 21

Teg / Umeå
82 m² Boarea
4 Rum

Översikt

  • Adress Borgvägen 21
  • Område Teg
  • Avgift 4 719 kr inkl. värme och vatten.
  • Boarea 82 m²
  • Rum 4
  • Drift 3 212 kr/år
Ansvarig mäklare Olivia Isaksson REG FASTIGHETSMÄKLARE Mäklarringen Umeå
070-6611682 olivia.isaksson@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 34 jorgen.isacsson@maklarringen.se Mejla
Ansvarig mäklare Olivia Isaksson REG FASTIGHETSMÄKLARE Mäklarringen Umeå
070-6611682 olivia.isaksson@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 34 jorgen.isacsson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Detaljbild
Detaljbild
Kök
Kök
Sovrum 3
Sovrum 3
Balkong
Balkong

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Lavskrikan 1 - Föreningen äger fastigheten Lavskrikan 1 och består av 11 st bostadsrätter. Fastigheten är byggd 1955 men renoverades 2006.

Övrigt om föreningen

Det finns förrådsutrymmen i källaren där varje lägenhet disponerar ett eller två förråd, beroende på storlek.

Renoveringar

2023 - Större renoveringar som ska göras är fasaden, putsfasad som har en spricka 2019 - Installation av ny bergvärmeanläggning 2006 - Fastigheten är byggd 1955 och renoverades 2006. Då lade man in nytt plåttak, ny dränering/grundisolering, putsade/målade fasaden och satte in nya fönster, nya balkongräcken, nya dörrar till varje lägenhet. Man satte även in ny mekanisk till- och frånluftsventilation i varje lägenhet. Relining av samtliga avlopp 2016. Det har även byggts två vindslägenheter och tre källarlägenheter. Av föreningens 11 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. Detta enligt årsredovisning 2022.

Parkering

P-plats med kombinerad motorvärmarstolpe och laddstolpe för elbil finns tillgänglig i mån av plats. Föreningen har i dagsläget 9 P-platser som medlemmar hyr mot en avgift på 420 kronor /månad + egen elförbrukning. Samtliga parkeringar har uttag för elbilsladdning och motorvärmare som styrs via en app.

Gemensamma utrymmen

Hobbylokal/snickarbod på gården med trädgårdsförråd bokas genom styrelsen. Tvättstuga i källare med ny tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Cyklar parkeras utanför bostaden.

Tv och bredband

Kabel-TV och bredband via Telenor. Kostnad mellan 400 - 600 kr/mån beroende på av avtal.

  • Föreningsnamn Brf Lavskrikan 1
  • Ekonomi Avgiftshöjning 10% fr om 2024-01-01. Detta är redan inräknat i månadsavgiften.
  • Antal lägenheter 11

Området

Allmänt om området

Välkommen till Teg - stadsdelen ligger strax söder om Umeälven. Man har gångavstånd till Umeå city - bara gå över gångbron. Stadsdelen är uppdelad i två delar: öst- och västteg där det såväl hyreshus, bostadsrätter och villor med strandläge. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg där man delar ungefär vid E4. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng. På Teg finns tre låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan(nyrenoveras), Västtegsskolan och Böleängsskolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola. När man byggde den korta motorvägen (ca 5 km) mellan Teg och Stöcksjö, så delades stadsdelen i två delar - öst och väst. Numera har vägen degraderats från motorväg till en fyrfältsväg.

Närservice

Med Tegs rikliga tillgång på affärer och service är det enkelt att förstå varför så många trivs här. Minst lika mycket, och faktiskt bättre... än centrala Umeå, menar tegarna själva. Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek, handelsträdgård.

Kommunikation

Det är gångavstånd till Umeå city, sjukhuset (NUS) och universitetet samt den fantastiska strandpromenaden vid älven. Bölesholmarna ligger i närheten av Teg och kan erbjuda badstrand, grillplatser samt fiske och promenad- och cykelstråk

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.