Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
78 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Länsmansvägen 13
  • Område Teg
  • Avgift 4 551 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
  • Boarea 78 m²
  • Rum 3
  • Drift 2 278 kr/år
Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Kök
Kök
Matplats kök
Matplats kök
Kök
Kök
Detaljbild
Detaljbild

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen brf Länsmannen i Umeå äger fastigheten Länsmannen 3 i Umeå Kommun. På fastigheten finns 1 byggnad med 10 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 1962. Fastighetsadressens adress är Länsmansvägen 13 i Umeå. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 2 st 1 rok, 2 st 2 rok, 4 st 3 rok och 2 st 4 rok. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna. Hushållsel betalar varje bostadsrättsinnehavare individuellt.

Parkering

Det finns 3 st carport och 6 st p-platser att tillgå. Kösystem via Riksbyggen 0771-860860

Tv och bredband

Kabel-TV ingår i månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg. Internet tillkommer.

  • Föreningsnamn brf Länsmannen i Umeå
  • Antal lägenheter 10

Området

Allmänt om området

Välkommen till Teg - stadsdelen ligger strax söder om Umeälven. Man har gångavstånd till Umeå city - bara gå över gångbron. Stadsdelen är uppdelad i två delar: öst- och västteg där det såväl hyreshus, bostadsrätter och villor med strandläge. Teg är en stadsdel i Umeå med drygt 11 000 invånare, ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg där man delar ungefär vid E4. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng. På Teg finns tre låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan(nyrenoveras), Västtegsskolan och Böleängsskolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola. När man byggde den korta motorvägen (ca 5 km) mellan Teg och Stöcksjö, så delades stadsdelen i två delar - öst och väst. Numera har vägen degraderats från motorväg till en fyrfältsväg.

Närservice

Med Tegs rikliga tillgång på affärer och service är det enkelt att förstå varför så många trivs här. Minst lika mycket, och faktiskt bättre......än centrala Umeå, menar tegarna själva. Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek, konst-och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik med lång kö innan butiken ens har öppnat.

Kommunikation

Det är gångavstånd till Umeå city, sjukhuset (NUS) och universitetet samt den fantastiska strandpromenaden vid älven. Bölesholmarna ligger i närheten av Teg och kan erbjuda badstrand, grillplatser samt fiske och promenad- och cykelstråk

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.