Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
52,7 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Hissjövägen 28
  • Område Haga
  • Avgift 3 064 kr inkl. värme, vatten, el, internet och TV
  • Boarea 52,7 m²
  • Rum 3
Peter Lindeberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-595 75 77
peter.lindeberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Peter Lindeberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-595 75 77
peter.lindeberg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Fasad
Fasad
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Hall
Hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Kruthornet är en fristående bostadsrättsförening bildad 1998 i fastigheterna Kruthornet 9 (Hissjövägen 24-30, byggår 1992) och Kruthornet 12 ( Hissjövägen 4248, byggår 1994) och består av totalt 128 lägenheter på 38-54 kvadratmeter med utrymmeseffektiva, öppna och ljusa planlösningar. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.kruthornet.com Parkeringar Föreningen har separat kö till parkeringsplatser som hanteras av Aspia. Miljö och skötsel Föreningen har källsortering, köper miljövänlig elektricitet och använder miljöfiler i ventilationsanläggningarna som har värmeåtervinning. Köp och försäljning Brf Kruthornet kreditprövar från och med 161201 alla som söker medlemskap i föreningen. Varje bostadsrätt kan ha flera delägare, som äger minst 10% var. Minderåriga kan beviljas medlemskap om målsman är delägare. Föreningen har inte några juridiska personer som medlemmar. Ekonomi I avgifterna ingår "allt" så som el, värme, vatten, gemensamt underhåll och så vidare men även bredband 250/100 (inklusive wifirouter) och digital-TV (inklusive digitalbox) från Bredbandsbolaget. Totala boendekostnaden blir därför extremt låg. Se även årsredovisning. För mer Information: brf Kruthornet.

Renoveringar

2019 Styrelsen har en underhållsplan som kontinuerligt uppdateras. Allt planerat underhåll för de kommande två åren har tidigarelagts och är redan utfört, med undantag för en obligatorisk ventilationskontroll som sker under 2021. 2017 gjordes föreningens två parkeringar om. Man byggde ut parkeringen och skapade fler parkeringar. Dessa nya parkeringar samt de 14 platser som tidigare har saknat motorvärmare utrustades med motorvärmaruttag. 2016 Byte låssystem Byte av låssystem i hela bostadsrättsföreningen, inklusive samtliga lägenheter, årsskiftet 2016-17. Ommålning av 4 trapphus, Hissjövägen 42-48, 2016-17. Allt detta är självfinansierat.

Parkering

P-plats med MV: 250 kr/mån P-plats: 50 kr/mån Carport: 350 kr/mån

  • Föreningsnamn brf Kruthornet
  • Antal lägenheter 128

Området

Allmänt om området

Haga En av Umeås äldre delar som började byggas under 1920-talet, några kilometer från centrum. Bebyggelsen är av blandad karaktär, privatägda hyreshus, bostadsrättslägenheter och småhus med äganderätt. Här finns bland annat skolor, badhus, sporthall samt en fotbolls- och friidrottsanläggning.

Närservice

Haga är ett populärt område som har det mesta inom närservice inom räckhåll. Här finns bland annat skolor, badhus, sporthall samt en fotbolls- och friidrottsanläggning. Du finner även matbutik, bensinmack m.m.

Kommunikation

Bra kommunikationer med busslinjer mot centrum och vasaplan, sjukhuset, universitetet m.m.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.