Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Hasselbacken 20 Tomt

Kolvik / Värmdö
4 600 000 kr Utgångspris
4 600 000 kr Utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Hasselbacken 20 Tomt
 • Område Kolvik
 • Pris 4 600 000 kr Utgångspris
 • Tomt 2 010 m²

Bygga hus drömmar? Generös byggrätt som ger 300 kvm fördelat på två plan!

I Kolviks lugna och barnvänliga kvarter, alldeles ovan vattenspegeln i Hemmesta träsk, erbjuds nu tillfälle denna attraktiva tomt. Som boende i eftertraktade Kolvik bor du mitt i en skärgårdsidyll med mysiga promenadstråk alldeles inpå knuten och endast ett stenkast från bad- och båtliv. På kort avstånd nås flera köpcentrum, förskolor och skolor samt busshållplats. Åk gärna på egen hand och titta på fastigheten. För mer information - välkommen att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare. Byggrätt Största byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 200 m2 per fastighet. Största byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 150 m2 per fastighet. Största byggnadsarea för garage och uthus är 60 m2 fördelat på högst två komplementsbyggnader per fastighet Till detta kan man ansöka om ett attefallshus 30 kvm och attefallstillägg 15 kvm till befintlig huvudbyggnad. Friggebod om 15 kvm kan byggas utan lov.

Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Hasselbacken 20 Tomt hasselbacken 20 tomt kolvik värmdö värmdö

Mer Information

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy
×
Fri Värdering?

Fakta

 • Fastighetsbeteckning Hemmesta 11:521
 • Upplåtelseform Friköpt
 • Tomtarea 2 010 m²
 • Taxeringsår 2018
 • Summa taxeringsvärde 2 570 000 kr
 • Byggnadsvärde 118 000 kr
 • Markvärde 2 452 000 kr
 • Värdeår 1934
 • Pantbrev 5 500 000 kr
 • Vatten och avlopp Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas
 • Rättigheter/ Inskrivna servitut/ Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Värmdö Hemmesta GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Grönområden, Kvartersanläggning, Bad- och/eller båtanläggning
 • Planbestämmelser Detaljplan
 • Total driftkostnad -
 • Fullvärdesförsäkrad Ja

Området

Allmänt om området

Välkommen till Värmdö – skärgårdens mötesplats! Som boende i Kolvik bor du i gränslandet mellan storstad och skärgård. Det kuperade området är naturskönt beläget med Torsbyfjärden i väster och vattenspegeln från Hemmesta träsk (sjö) i norr. Här är bebyggelsen blandad - allt från charmiga fritidshus till nybyggda bostäder med moderna linjer. Området är lugnt och barnvänligt med direkt närhet till både grön- och strandområden. Genom samfällighetsföreningen har de boende tillgång till många bad och båtbryggor. Som medlem har du förtur att hyra båtplats. Kolviks Samfällighetsförening är förvaltare av områdets vägar, grönområden, badplatser och bryggor (www.kolvik.com). Härifrån når du Stockholms innerstad på ca 30 min samtidigt som du har hela Värmdös tusentals öar ligger alldeles runt knuten. Många skulle kalla det livskvalitét!

Närservice

Närmaste centrum ligger i Hemmesta med bl.a. matbutik, restaurang samt några mindre butiker. I närområdet finns också VÄRMDÖ KÖPCENTRUM, i Mölnvik, som erbjuder flera livsmedelsaffärer, diverse butiker, apotek, systembolag, restauranger, caféer och gym. Det är heller inte långt till VÄRMDÖ MARKNAD med bl.a Coop, Citygross, apotek, Mio, Biltema, Plantagen och mycket mer. I GUSTAVSBERGS CENTRUM finns apotek, systembolag, specialbutiker, banker, äventyrsbad med gym, konditori och restauranger. I hamnområdet, "Hamnen", finns stora butiker/outlets fyllda med glas och porslin. Här finns också livsmedelsaffär, småbutiker, vårdcentral, gym, hotell och ett flertal restauranger samt caféer.

Kommunikation

Från Hemmesta centrum går flera direktbussar med tät turtrafik till Slussen. Resan tar ca 40 min.

Övrigt

Förskola & skola Inom kort gångavstånd ligger Hemmestaskolan (åk f-9). I närområdet finns också Viks skola (åk f-6) samt och Grantomta Montessori (åk F-5) samt flera förskolor. Fritid Intill Hemmestaskolan finns både Värmdövallen och Hemmesta sporthall med mängder av olika aktiviteter för alla åldrar. På Värmdövallen finns även flertalet belysta motions- och skidspår. I Mörtnäs finns ett av Värmdös mest populär strandbad "Grisslinge havsbad". Här finns också restaurang samt Systrarna Delselius bageri och konditori. För den som vill bada inomhus finns en badanläggning i Gustavsberg med bl.a. äventyrsavdelning, vattenrutschbanor och bubbelpool (www.gustavsbergsbadet.se). För den hästintresserade finns många stall och ridklubbar att välja mellan och för den som ville spela golf finns både Wermdö Golf & Country Club samt Ingarö Golfklubb. För vidare information om Värmdös utbud av skolor och aktiviteter gå in på www.varmdo.se. Övrigt Hela Värmdö kommun bjuder på många varierande upplevelser, en mängd sevärdheter och allt från ny kultur till historiska upplevelser. Handla direkt hos tillverkare och gårdsbutiker, i fina små butiker eller i större affärer i de olika köpcentrumen. På Värmdö upplevs kultur, konst, shopping, natur och skärgårdsliv i en skön harmonisk kontrast!

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.