Sök på Mäklarringen

Sälj med oss

Fyrspannsvägen 29

Jarlaberg / Nacka
127 m² Boarea
5 Rum
4 795 000 kr
127 m² Boarea
5 Rum
4 795 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Översikt

 • Adress Fyrspannsvägen 29
 • Område Jarlaberg
 • Pris 4 795 000 kr
 • Avgift 10 188 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och TV-kanaler (basutbud) från Tele2. Nuvarande ägare betalar idag 148 kr/mån extra för en extra router till den övre lägenheten. Månadsavgiften höjdes 2024-01-01 med 9%.
 • Boarea 127 m²
 • Rum 5
 • Drift 11 832 kr/år

Unikt radhus med två bostäder i en, centralt i Jarlaberg!

Välkommen till detta unika radhus på totalt 127 kvm som är uppdelat i två separata bostadslägenheter men kan enkelt återställas till ett radhus i två plan. Passar perfekt för generationsboende, att hyra ut eller för dig som är egenföretagare. Radhuset är fördelat mellan våningsplanen och utgör två lägenheter med separata ingångar och fönster i två väderstreck. Den nedre våningen består av två rum och kök samt två uteplatser, och den övre våningen består av tre rum och kök samt en loftbalkong. Brf Illern är en stor välskött förening som erbjuder bekvämligheter såsom bastu, gästlägenhet, festlokal, cykelförråd, förråd och tvättstuga. Här bor man i ett lugnt och familjärt område med trivsamma utemiljöer. På föreningens harmoniska innergårdar finns uteplatser, grillplatser och lekplats med planterade buskar, träd och rabatter. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo centralt med shopping, kommunikationer, skolor och puls inpå knuten och samtidigt ha nära till naturområden och vatten. På 15 minuter tar man sig till Slussen med motorvägsbuss eller bil. När utbyggnaden av den nya tunnelbanan är klar kommer den att ha en uppgång i anslutning till Jarlaberg. I Nacka Strand finns trevliga restauranger, promenadstråk samt pendelbåtar som går till stan och skärgården. I närområdet finns fotbollsplan, tennisplan och flera lekplatser. På gångavstånd ligger även ett flertal förskolor och skolor. Ica Maxi och Nacka Forum ligger bara några minuter bort och har alla förnödenheter man kan tänkas behöva. Ett tips är "Läs mer hos mäklaren" nedan för en digital visning av bostaden samt panoramavy med intressepunkter över området. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare Nora Tuks Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka
070 711 10 12 nora.tuks@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt Marielle H Andersson Fastighetsmäklare / Kontorsägare Mäklarringen Nacka
070 748 24 21 marielle.h.andersson@maklarringen.se Mejla
Ansvarig mäklare Nora Tuks Fastighetsmäklare Mäklarringen Nacka
070 711 10 12 nora.tuks@maklarringen.se Mejla
Extra kontakt Marielle H Andersson Fastighetsmäklare / Kontorsägare Mäklarringen Nacka
070 748 24 21 marielle.h.andersson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Planritningar

Entréplan
Entréplan
Övre plan
Övre plan
Fyrspannsvägen 29 fyrspannsvägen 29 jarlaberg nacka nacka 5
127

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Utmärkt planering med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Genomgående ljusmålade väggar, infällda spotlights i tak samt mörkgrå lamellgardiner invid fönster. Golv med elburen golvvärme bestående av praktisk stenklinker i hall och kök, samt av parkett i resterande delar av lägenheten. Vattenburna radiatorer.

Uteplats & trädgårdstäppa

Intill entrén på husets framsida finns en trädgårdstäppa samt en uteplats i trätrall med utsikt över den mysiga innergården och plats för möblemang.

Hall

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Väggfäst skohylla, klädhängare samt nedfällbar väggstol.

Badrum

Stilfullt renoverat badrum i svart och vitt kakel med nischer, golv i svart klinker med golvvärme samt infällda spotlights i tak. Duschhörna med takdusch, vikbara dörrar i klarglas samt handduksvärmare. Vitt tvättställ ovan kommod, spegel med integrerad sensorstyrd belysning samt vit wc.

Kök

Stort, öppet och välutrustat kök från Ballingslöv med mörka skåpsluckor, flerfärgat kakel i glasmosaik samt bänkskivor i sten. Här finns mycket arbetsytor, generös förvaring samt en stor köksö. Köket är utrustat med ugn, ångugn, micro, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys med integrerad ismaskin, samtliga från Husqvarna. Spishäll från Electrolux samt köksfläkt från Fjäråskupan. I köket finns även tvättmaskin från Electrolux samt torktumlare från Samsung. Intill köket finns en naturlig matplats för 4-6 personer, med utsikt över den egna trädgårdstäppan och den trevliga innergården.

Klädkammare 1

Klädkammare med mycket förvaringsutrymme.

Vardagsrum

Stort och öppet vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster och balkongdörr i söder. Här finns gott om plats för bland annat soffgrupp, soffbord och annat möbelmang. I anslutning till vardagsrummet ligger sovrum samt utgång till uteplats.

Uteplats

Stor insynsskyddad terass i söderläge med plats för bland annat loungegrupp, matplats och grill.

Sovrum med klädkammare

Trivsamt och rogivande sovrum med grå väggar och ett behagligt ljusinsläpp från fönster i söder. Här finns en inbyggd klädkammare samt plats för bland annat dubbelsäng, sängbord och byrå.

Klädkammare 2

Klädkammare med mycket förvaringsutrymme.

ÖVRE PLAN

Genomgående vitmålade väggar samt golv bestående av ekparkett. Vattenburna radiatorer.

Balkong

Trivsam balkong med utsikt över den lugna och mysiga innergården. Här finns plats för balkongmöbler samt grill för den som önskar. Trätrall och balkongräcke runtom. Egen ingång från trapphuset ut till balkongen. Ingång till bostaden från balkongen.

Hall

Öppen hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor, samt utrymme för garderob.

Sovrum 1

Mysigt sovrum i anslutning till hall och vardagsrum med fönster ut mot den lugna innergården. Här finns plats för bland annat säng, sängbord, skrivbord och garderob.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med ljusinsläpp från lägenhetens båda sidor. Här finns gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang.

Badrum

Stort badrum i beige klinker med badkar, wc, tvättställ ovan kommod samt vägghängd spegel med integrerad belysning. Plats för tvättdel samt städskrubb.

Klädkammare

Klädkammare med generöst förvaringsutrymme.

Sovrum 2

Stort och ljust sovrum med härligt ljusinsläpp från fönster i söder. Här finns gott om plats för bland annat dubbelsäng, sängbord och garderober.

Kök

Ljust och fräscht kök med vita skåpsluckor, ljusgrått kakel och svart bänkskiva. Köket är utrustat med ugn, micro, diskmaskin, spishäll, köksfläkt, kyl och frys. Här finns en naturlig matplats för ca 4-6 personer intill fönster i söder.

Fakta

 • Byggnadstyp 2-plans Bostadsrättsradhus
 • Övriga byggnader Stort förråd om ca 12 kvm på våning 2.
 • Byggnationsår 1990
 • Uppvärmning Fjärrvärme och frånluftsvärmepump (el)
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Sicklaön 369:6
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 5
 • Ventilation Frånluft med värmeåtervinning
 • Besiktning Godkänd 2018-12-02
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass F
 • Energiprestanda Primärtenergital 105 kWh/kvm/år
 • Våning av 1
 • Kommentar våningsplan Den nedre lägenheten ligger på bottenvåning och den övre lägenheten ligger på våning 1.
 • Balkong Ja
 • Uteplats Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,6854 %
 • Bostadsrättens Indirekta nettoskuldsättning 1 027 613 kr
 • Föreningssnamn Hsb Brf Illern i Nacka
 • Elkostnad 6 000 kr/år
 • Försäkringskostnad 5 832 kr/år
 • Total driftkostnad 11 832 kr/år
 • Personer i hushållet 4
 • Sammanställning uteplats Två uteplatser på bottenvåning, en på husets framsida med utsikt över den mysiga innergården och en på andra sidan huset i söderläge med insynsskydd och mycket plats för möblemang.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Illern består av 235 lägenheter uppdelade på två gårdar. Gård 15 (Fyrspannsvägen 6-48) och gård 16 (Fyrspannsvägen 7-51). Lägenhetsytan är 18 397 kvm samt lokalytan är 370 kvm. Föreningen kräver medlemskap i HSB Stockholm.

Övrigt om föreningen

Föreningen har ett antal extra vinds- och källarförråd för uthyrning till medlemmarna. Förråden är mellan 3 och 12 kvm stora. Kölista gäller, kontakta styrelsen.

Renoveringar

Se årsredovisningen (2022) sid 5-7.

Parkering

Samfälligheten i Jarlaberg äger tre garage. För att få hyra en plats i garaget måste du bo i Jarlaberg och vara medlem i någon av bostadsrättsföreningarna. Det finns platser utomhus och inomhus, med och utan motorvärmare samt p-plats i bur. Inomhusgarageplats med värmare kostar 488 kr/mån, och utomhusgarageplats kostar 304 kr/mån. För besökare finns betalparkeringar utanför grindarna till garagen.

Försäkring

Föreningen är fullvärdesförsäkrad genom Folksam. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg, styrelseansvarsförsäkring samt en tilläggsförsäkring (allrisk) för konstverken på gård 16.

Gemensamma utrymmen

- En gårdslokal med tillhörande kök finns på varje gård. I lokalen finns bord, stolar samt köksutrustning för 36 (gård 16) respektive 40 personer (gård 15). Kostnad 300 kr/gång. - Bastu finns att tillgå på varje gård i respektive gårdslokal. - Gästlägenheter finns att hyra för 300 kr/dygn. Tvättstugor finns också i gårdshusen. Varje tvättstuga har totalt 4 tvättgrupper. Dessa är fördelade enligt följande: 3 tvättgrupper med 2 maskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp per grupp. 1 tvättgrupp med 1 grovtvättmaskin plus ett torkskåp. - Barnvagnsutrymmen finns vid sidan av portarna till flerbostadshusen. Dessa är främst avsedda för barnvagnar (och cyklar som används regelbundet). - Cykelförvaring finns på gård 15 i källare i port F8 samt cykelrum med ingång från Fyrspannsvägen. På gård 16 finns motsvarande utrymmen i källare i portarna F39 och F45.

Tv och bredband

Varje lägenhet är utrustad med antennuttag och ett nätverksuttag från Tele2 för bredband, TV och telefoni. Föreningen tillhandahåller, via Jarlabergs Samfällighetsförening, kabel-TV (Comhempaketet 8 favoriter) och bredband (250/50) till alla hushåll. Kostnaden ingår i månadsavgiften.

 • Föreningsnamn Hsb Brf Illern i Nacka
 • Hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/illern/
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 235
 • Överlåtelseavgift 1 313 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 525 kr betalas av köparen
 • Äkta/oäkta bostadsrättsförening Äkta

Området

Allmänt om området

I Jarlaberg finner man varierad bebyggelse med lägenheter belägna i två-femvåningshus samt radhus. Jarlaberg är ett mycket lugnt, trevligt och barnvänligt område. Här finns flertalet lekplatser på både innergårdar och i anslutning till grönområden. I Jarlaberg finns även tennisplan och fotbollsplan. Flertalet förskolor finns samt skola för årskurs 1-3. I Nacka Strand finns även förskola hos Pysslingen. Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med en natur som växlar mellan ängar, skog och uppvuxna gamla ekar. Här finns en välskött bondgård med djur samt klippor och mindre sandstränder som passar för bad. Området är mycket populärt bland friluftsfolk, barnfamiljer och motionärer. Här finns välskötta motionsspår och ett utegym för den som vill träna samt en hundrastgård för den som vill rasta hunden. Utanför den vackra huvudbyggnaden Nyckelvikens Herrgård som är från 1740-talet ligger en spegeldamm, ett hembygdsmuseum, ett växthus och en blomstrande visningsträdgård. Högtider så som midsommar och valborg firas stort i Nyckelviken.

Närservice

Vi kan varmt rekommendera Nacka Forum som ligger på gångavstånd från Jarlaberg. Nacka Forum är ett av Sveriges största köpcentrum och fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare ca 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service såsom bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. Här finns 1900 st extra breda parkeringsplatser med 3 timmars fri parkering. Invid Nacka Forum ligger även stora Ica Maxi med öppettider 07-23 alla dagar. Även detta på gångavstånd från Jarlaberg.

Kommunikation

Motorvägsbussar tar dig till Slussen på cirka 15 minuter. Mot Tyresö och Haninge finns buss 840. På kort promenadavstånd nås även båtpendel som avgår från Nacka Strand med jämna mellanrum. Från och med 2030 kommer tunnelbanans blå linje att gå ut till Nacka, med uppgång vid Nacka Forum.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.