Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
68,5 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Sjösavägen 8
  • Område Bandhagen/ Högdalen
  • Avgift 3 786 kr Värme, kallvatten BR-tillägg
  • Boarea 68,5 m²
  • Rum 3
  • Drift 3 600 kr/år
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Fasad med inringad hörnlägenhet
Fasad med inringad hörnlägenhet
Fasad med inringad hörnlägenhet
Fasad med inringad hörnlägenhet
Högdalen torget
Högdalen torget

Planritningar

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Riksbyggens Brf Branddammen har adress Sjösavägen 8. Här uppförs ett flerbostadshus i 15 våningar med 70 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 4 423,5 kvm. Planerad inflyttning december 2021.

Övrigt om föreningen

Föreningen har en grönskande gård med gemensamma umgängesytor. En miljöstation samt kassuner för hushållssopor kommer att finnas utomhus. Cykelrum och barnvagnsrum samt rullstolsförråd/laddningsrum kommer att finnas.

Parkering

24 garageplatser (1.250 kr/mån.) 1 carportparkering (625 kr/mån) Laddplatser planeras. Fordonspool med 1 el-bil, 2 el-cyklar samt 2 el-lastcyklar, avgiften ingår de första tre åren.

Tv och bredband

Ansluts till Com Hem´s fibernät för TV/data.

Information om månadsavgift

I avgiften ingår värme och kallvatten samt det obligatoriska bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

  • Föreningsnamn Riksbyggen Brf Branddammen
  • Ekonomi Föreningen har el-abonnemang samt individuell mätare i respektive lägenhet, vilket innebär att kostnaden för el debiteras utefter förbrukning. Även varmvatten debiteras utefter förbrukning för respektive lägenhet. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett prisbasbelopp av köparen. En pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Se mer information i Ekonomisk plan och Stadgar samt länkar och bilagor.

Området

Allmänt om området

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. I området finns bibliotek, teater, simhall, bowlinghall, restauranger, konditori, fiskaffär, mat- och klädbutiker och systembolag.

Närservice

I Bandhagens centrum finns det bland annat ett café, matvarubutik, apotek, blomsterhandel, restauranger, och skräddare/kemtvätt med mer. Körskola. Högdalens centrum har ett 50- tal butiker med allt från torghandel till fiskaffär, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt restauranger och caféer.

Kommunikation

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika. Högdalens skatepark är en av Europas största.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.