Sök på Mäklarringen

Snart till salu

Sälj med oss

Skebokvarnsvägen 51D

Bandhagen / Bandhagen
54,5 m² Boarea
2 Rum
2 500 000 kr Utgångspris
54,5 m² Boarea
2 Rum
2 500 000 kr Utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Översikt

 • Adress Skebokvarnsvägen 51D
 • Område Bandhagen
 • Pris 2 500 000 kr Utgångspris
 • Avgift 3 777 kr inkl värme och VA, BR-tillägg & obl tillägg 149kr/mån för bredband, TV (3 628 + 149= 3 777 kr)
 • Boarea 54,5 m²
 • Rum 2
 • Drift 3 000 kr/år

2:a med solig uteplats! Ledig p-plats, även för el-bil

Välplanerad, trivsam 2:a med rymlig terrass och häckomgärdad gräsmatta, gott om utrymme för egna odlingar i soligt sydvästläge. Ljust och tilltalande med öppen planlösning och fönster åt två håll. Kök, matplats och vardagsrum ger tillsammans med den fina uteplatsen generösa umgängesytor. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättdel. Stort förråd som i dag är inrett till kontor. I populär förening med välskött ekonomi och hus från 2012. Lugnt läge på återvändsgata med ca 350 m. promenad till Bandhagens centrum och 750 m. till Högdalens centrum, båda med t-bana och butiker. Lediga p-platser, även med laddmöjlighet finns i föreningen.

Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Ca 9 kvm i bästa sydvästläge
Ca 9 kvm i bästa sydvästläge
Fint ljus från två håll
Fint ljus från två håll
Matplats för 4-6 personer till vardags och många till fest
Matplats för 4-6 personer till vardags och många till fest
Bra arbetsytor och förvaring i Ballingslövköket
Bra arbetsytor och förvaring i Ballingslövköket
Socialt med öppen planlösning
Socialt med öppen planlösning

Planritningar

Skebokvarnsvägen 51D skebokvarnsvägen 51d bandhagen stockholm bandhagen 2
54,5

Beskrivning

Kök

Kvalitetskök från Ballingslöv med vita skåpluckor och lådor, Arbetsytor i mörk stenmönstrad laminat samt hel rostfri diskbänk med dubbla hoar och vitt kakel ovanför. Bra förvaring i rejäla lådor och överskåp.
Trivsamt matplats för 4-6 personer, öppen planlösning mot vardagsrum ger möjlighet att duka långbord till fest.
Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis med glaskeramikhäll samt mikro från Cylinda och köksfläkt Franke.

Vardagsrum

Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fint ljus genom stora fönster och helglasad balkongdörr. Vacker ekparkett som är lagd utan skarv mot kök och hall. Väggar med vitmålade ytskikt samt en geometriskt mönstrad fondvägg, fönsterbänk i sten.

Terrass och gräsmatta

I soligt och skyddat sydvästläge ger denna ca 9 kvm stora terrass ytterligare en eftertraktad sällskapsyta under den varma årstiden, en sommardag kan man njuta av solen ända från ca 10.45 till ca 18.45. Elegant glasräcke, golv med matta. Ett steg ned ger en häckomgärdad gräsmatta utrymme för solstolar, rabatter och egna odlingar.

Sovrum

Sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, möbler och förvaring. Väggar med vita ytskikt och golv med ekparkett, fönsterbänkar i sten.

Badrum

Helkaklat med liggande vita plattor, matchat med skönt värmegolv, grå klinker. Handfat med belyst spegelskåp ovanför, ett bra förvaringsskåp, wc, takdusch med invikbara väggar samt elektrisk handdukstork med reglerbar effekt. Välutrustad tvättdel med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med grå laminatskiva samt överskåp för bra förvaring. Tvättmaskin och torktumlare, båda Cylinda.

Klädkammare/kontor

Klädkammare om ca 4 kvm. Används i dag som arbetsplats och förråd. Utrustat med hyllor, samt för hängande förvaring. Golv med ekparkett och väggar med vitmålade ytskikt.

Hall

Välkomnande hall med gott om plats innanför entrédörren. Kapphängare och två garderober. Närmast dörren har ett tåligt och vackert klinkergolv lagts, längre in ligger samma vackra ekparkett som i resten av bostaden. Väggar med vitmålade ytskikt. Säkerhetsdörr.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerfamiljshus
 • Byggnationsår 2012
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster Isolerglasfönster
 • Fastighetsbeteckning Tegelstenen 4
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök kök
 • Ventilation Mekanisk frånluft m återvinning
 • Besiktning Godkänd
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Byggnadens Energiförbrukning 92 kWh/kvm/år
 • Energiklass D
 • Hiss Ja
 • Våning 1 av 4
 • Beskrivning bilplats Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 2,14329 %
 • Bostadsrättens Indirekta nettoskuldsättning 348 359 kr
 • Föreningssnamn Riksbyggens Brf Hammarbandet
 • Elkostnad 3 000 kr/år
 • Total driftkostnad 3 000 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Kostnad för hemförsäkring har ej räknats med, det obligatoriska bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften.
 • Personer i hushållet 2
 • Övrigt Renoveringar i bostaden: Målat fondvägg 2023. Målat väggar 2022. Uppgraderat förråd till kontor 2022

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Hammarbandet bildades 2011 och inflyttning i de nybyggda bostäderna skedde under 2012. I föreningen finns 36 bostadsrättslägenheter (12 st 2:or, 7 st 3:or och 17 st 4:or) belägna på Skebokvarnsvägen 51 A-E. Föreningen äger sin fastighet, Tegelstenen 4, den är bebyggd med två hus i fyra våningar, sammanlagd bostadsarea är 2 714 kvm.

Övrigt om föreningen

För ekonomisk och teknisk förvaltning anlitas Riksbyggen.

Renoveringar

2022 Laddstolpar. 2020 Byte balkonginglasning entréplan, underhåll expansionskärl. 2019 Stamspolning. Utvändig målning. 2018 Grönytor och ventilationskontroll.

Parkering

Föreningen har 31 parkeringsplatser, från 400 kr/mån. Elplats med laddmöjlighet, 600 kr/mån (förbrukning tillkommer). För närvarande finns lediga p-platser. Gästparkering för 2 bilar.

Gemensamma utrymmen

Det finns en gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Barnvagnsrum finns i respektive port, dessutom 1 cykelrum , 1 soprum och 1 däckförråd.

Tv och bredband

Tele2 och Ownit.

Information om månadsavgift

Värme, vatten och hemförsäkringens bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Obligatoriskt avgiftstillägg om 149 kr/månaden för digitalt grundutbud via Tele2 samt fibersuppkoppling via Ownit.

 • Föreningsnamn Riksbyggens Brf Hammarbandet
 • Ekonomi Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp, betalas av köparen. En pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp per pant tas ut. Föreningen planerar för närvarande (25/9 2023), inte någon avgiftshöjning. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
 • Äger föreningen marken Föreningen äger marken.

Området

Allmänt om området

Ett trevligt och barnvänligt område med närhet till både natur och storstadens puls. Området ligger utmed tunnelbanans gröna linje och här är det gott om förskolor och skolor samt även en uppsjö av lekplatser. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av och ger området en varierad karaktär. Bebyggelsen är typisk för sin tid och klassad som kulturminneshistoriskt värdefull av Stockholms Stadsmuseum. För närvarande pågår byggnation av fler bostäder runt korsningen Trollesundsvägen Grycksbovägen, vilket kommer att möjliggöra ett bättre serviceutbud och ge ett större kundunderlag för butikerna i centrum.

Närservice

Bandhagens centrum ritades av Curt Strehlenert och byggdes enligt klassisk ABC-modell, invigning var 1954. Torget och fontänen är utformade av Erik Glemme och t-banestationen ritades av Peter Celsing. Idag finns det här bland annat en matvarubutik, apotek, blomsterbutik, caféer, restauranger, grill, bageri, konditori, skräddare/kemtvätt, tatuerare, frisör, skönhetssalong och tandläkare samt körskola. OKQ8 med biluthyrning och Shellmack med PLOQ servicebutik ligger båda nära. Inom bekvämt gångavstånd har du även Högdalens centrum med cirka 50- tal butiker med allt från restauranger, systembolag, matvarubutiker, simhall, klädbutiker och caféer. Dessutom finns här torghandel med grönsaker och blommor.

Kommunikation

Bandhagens t-bana tar dig in till Skanstull på ca 11 minuter och city på cirka 20 minuter. Det finns buss som trafikeras av linje 161 och 173, båda går via Älvsjö station där många pendeltågslinjer trafikerar. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Det finns gott om cykelvägar i området. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även för vuxna då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.