Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Glanshammarsgatan 17

Hagsätra / BANDHAGEN
70 m² Boarea
2 Rum

Översikt

  • Adress Glanshammarsgatan 17
  • Område Hagsätra
  • Avgift 4 763 kr inkl värme, VA, fiberuppkoppling 1Gbit, sophantering
  • Boarea 70 m²
  • Rum 2
  • Drift 2 400 kr/år

Bilder

Generöst vardagsrum
Generöst vardagsrum
Kök
Kök
Sovrum
Sovrum
Entre med säkerhetsdörr
Entre med säkerhetsdörr
Möblerbar hall
Möblerbar hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Byggnaderna uppfördes 1997 och har adresserna Glanshammarsgatan 17-23. Husen innehåller 44 lägenheter, i storlekarna 1 r o k till 4 r o k, samtliga upplåts som bostadsrätter. Total bostadsarea är 3071 kvm. Föreningens fastighet upplåts med tomträtt, omskrivningsår 2028. Bostäderna värms upp med markvärme, bra för både miljö och plånbok.

Övrigt om föreningen

Tvättstugor finns i port 19 och 21. Cykel-/barnvagnsförråd finns. Vindsförråd kan hyras. Det finns en gemensamhetslokal som kan inrymma 20-25 sittande, lokalen kan även användas för övernattande gäster. Nabo sköter den ekonomiska förvaltningen. För teknisk förvaltning anlitas MBAB och EnergiPartner.

Renoveringar

Renoveringar i urval, se utförligare i årsredovisningen. Pågående - injustering värmesystem. 2020 Stamspolning, radonmätning. OVK (obligatorisk ventilationskontroll) genomförd med några anmärkningspunkter, åtgärdas så snart som möjligt när pandemisituationen lättat. 2019 Ny energideklaration, injustering värmesystem. 2017 installation av fiber. 2016 installerades bergvärme. 2015 renovering fasader, fönster och gavlar

Parkering

26 carportplatser med motorvärmare finns att hyra för 250 kr/mån, ingen ledig men ingen i kö. (2021-03-19). I fyra av platserna finns laddplatser för el/hybridbil, till en något förhöjd avgift.

Tv och bredband

Fiberuppkoppling via Ownit. 1 Gbit/s uppkoppling och lån av digitalbox med TV:s grundutbud ingår i avgiften.

Information om månadsavgift

i avgiften ingår värme, vatten, avlopp, fiberuppkoppling 1Gbit, sophantering

  • Föreningsnamn Brf Minerva
  • Ekonomi Överlåtelseavgift tas ut med 2,5% av ett prisbasbelopp och betalas av köparen. Pantsättningsavgift tas ut med 1% av prisbasbeloppet per pant. Föreningen planerar för närvarande inte några avgiftshöjningar (2021-03-18)

Området

Allmänt om området

Hagsätra är en växande förort i Stockholm, här byggs det nya bostäder, vilket ger ett gott underlag för närservice. Här blandas låg- och flervåningshus byggda mellan 1958 och 1967, med nyproducerade flerfamiljshus.

Närservice

I Hagsätra centrum finner du det mesta för vardagsbehoven, matbutiker, bibliotek, affärer, hårvård, restauranger, vårdcentral mm. Läs mer på hagsatracentrum.se/

Kommunikation

Från t-banestationen Hagsätra kommer du till T-centralen på 24 minuter. Föredrar du pendeltåg så ligger Stuvsta station en liten cykeltur bort, buss 143 tar dig till Älvsjö station. Den bilburne tar sig snabbt ut på Huddingevägen för snabb anslutning till genomfartslederna. Läs mer på sl.se

Parkering

Fri parkering på gatan.

Övrigt

I närheten ligger Älvsjöbadet med härlig utomhuspool och gräsytor runtom att solbada på. På moderna Hagsätra idrottsplats finns en konstgräsplan, grusplan och en rink för ishockey. Beslut finns att ersätta utomhusrinken med en fullstor kombinerad is- och idrottshall. I området finns även ett gym. Den närliggande Ormkärrsskogen har gott om promenadvägar och är dessutom ett bra område för svampplockning. Sydost om Hagsätra finns Rågsveds naturreservat som är stadens nyaste. Naturreservatet rymmer en mosaik av öppna ängsmarker, våtmarker, fuktlövskogar, ädellövsmiljöer och barrskogsklädda höjder. Friluftsområdet vid Ågesta med motionsspår och vacker natur runt om sjön Magelungen är mycket uppskattat. Det finns två skolor i Hagsätra. Ormkärrsskolan har låg- och mellanstadium. Hagsätraskolan har låg-, mellan- och högstadium.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.