Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
33 m² Boarea
1 Rum

Fakta

  • Adress Skebokvarnsvägen 376
  • Område Högdalen
  • Avgift 2 298 kr ink värme & V/A. Obl. avg. för fiber 160 kr tillkommer. Sa:2 458 kr/mån
  • Boarea 33 m²
  • Rum 1
  • Drift 4 040 kr/år
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0760-455 788
marcus.klass@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Ljust och lättmöblerat rum
Ljust och lättmöblerat rum
Vidsträckt utsikt i solläge
Vidsträckt utsikt i solläge
Helglasade pardörrar ger fint ljusinsläpp
Helglasade pardörrar ger fint ljusinsläpp
Bekvämt med diskmaskin
Bekvämt med diskmaskin
Fräscht badrum, golv med värme
Fräscht badrum, golv med värme

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Ljuspunkten innehar fastigheten Tvärslån 3 med äganderätt, den är bebyggdes 2006-2007 med ett hus i 8 våningar innehållande 78 lägenheter alla upplåtna med bostadsrätt, (74 st ettor om 33 kvm och 4 st tvåor om 50 kvm). Sammanlagd bostadsarea är 2642 kvm.

Övrigt om föreningen

Det finns en föreningslokal, två tvättstugor och cykelförråd i huset. För ekonomisk förvaltning anlitas Arcada AB

Renoveringar

2020, renovering och upprustning av gårdslokalen och uteplatsen. 2019, genomfört obligatorisk ventilationskontroll. 2015, byte värmestammar. Planerade: Utbyte av styrenheter, ventilationsfläktar, installation av säkerhetskameror.

Parkering

Föreningen har 11 st garageplatser för 700 kr/per månad, samt två mc-platser 350 kr/per månad (två lediga garageplatser 26/8, 0 ledig mc-plats, men ingen i kö). Två 30 min parkeringar på gatan.

Tv och bredband

Fiberuppkoppling genom Telia.

  • Föreningsnamn Brf Ljuspunkten
  • Hemsida www.skebokvarnsvagen376.se
  • Ekonomi Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett prisbasbelopp av köparen. En pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.

Området

Allmänt om området

Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. Stadsdelen gränsar till Bandhagen, Örby, Rågsved, Fagersjö och Gubbängen. Högdalens signum är den tupp som pryder både "Tupphuset" och idrottslaget Högdalen AIS klubbmärke. Inspirationen kommer från Vantörs kyrka vars tupp fått pris som en av Sveriges vackraste. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem.

Närservice

I mitten av 1990 upprustades Högdalens centrum genomgripande och de senaste åren har ytterligare ombyggnader och förnyelse genomförts. De senaste årens förtätningar och förnyelse av området har ökat kundunderlaget vilket medfört förbättrad närservice och ökad popularitet. Idag finns ett 50- tal butiker med allt från torghandel till matvarubutiker, systembolag, klädbutiker, samt restauranger, caféer och bibliotek. Simhallen genomgår för närvarande en genomgripande renovering. Se gärna mer på www.hogdalencentrum.se.

Kommunikation

I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Här finns det mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana som tar dig in till city på cirka 20 minuter. SL trafikerar området med såväl tunnelbana (linje 19) som går i tio-minuters trafik och busslinjerna 161 och 173 med bland annat kvartstrafik till Älvsjö. Buss 173 tar dig även till Kungens Kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området.

Övrigt

Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger i närheten, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken som renoverades senast 2020, finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är öppen för alla och gratis att besöka. Det finns även en samlingslokal med wc och kök där man kan köpa fika. Högdalens skatepark är en av Europas största.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.