Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
72,6 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Loftvägen 15
 • Område Skogås
 • Avgift 3 899 kr Inkl. VA, värme, kabel-tv (basutbud), förråd.
 • Boarea 72,6 m²
 • Rum 3
 • Drift 1 800 kr/år
Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0709-30 80 87 moussa.el.masri@maklarringen.se Mejla
Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0709-30 80 87 moussa.el.masri@maklarringen.se Mejla

Bilder

vardagsrum
vardagsrum
Hall
Hall
Matsal
Matsal

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Skogås 2 har adresserna Loftvägen 9-21. Föreningens fastigheter är Räcket 2, 3 och 4 i Huddinge Kommun. På fastigheten finns 4 punkthus och 3 loftgångshus innehållande 226 lägenheter och 7 lokaler med en total bostadsarea om 14 767 kvm samt 548 kvm lokaler. Föreningens 226 lägenheter är fördelade enligt följande : 18 st. 1 rum med kokvrå 20 st. 1 rum och kök 7 st. 2 rum och kokvrå 75 st. 2 rum och kök 89 stycken 3 rum och kök 17 stycken 4 rum och kök

Övrigt om föreningen

Föreningen har en fritidslokal med utrustning för ca 25 personer som kan hyras av medlemmarna för privata tillställningar. Även en övernattningslägenhet för upp till fem gäster kan hyras i upp till en vecka. Föreningens tvättstugor finns på Loftvägen 11 och 19. Varje tvättstuga är indelad i två grupper, 1 och 2. En grupp (tvättpass) består av: 2 tvättmaskiner 1 grovtvättmaskin 1 torktumlare 1 torkskåp 1 mangel För ekonomisk förvaltning anlitas Förvaltnings AB Castor i Sundsvall.

Renoveringar

1994 Stambytt badrum 1995 Dörrar 1998 Fasad 2007 Garage 2010/2011 Relining av avloppsledningar 2012 Asfaltering 2015 Fönsterbyte 2015 Passersystem 2020 Dränering garagelänga 2020-2021 Relining köksstammar 2021 Relining badrumsstammar

Parkering

Föreningen har 191 parkeringsplatser och 25 garageplatser för personbilar. Separat kö för parkering & garage.

Tv och bredband

Tv och bredband via ComHem/Tele 2.

Information om månadsavgift

I månadsavgiften ingår vatten och avlopp, värme samt kabel-tv (basutbud) och förråd.

 • Föreningsnamn Brf Skogås nr 2
 • Ekonomi Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett prisbasbelopp av köparen. En pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp per pantsättning tas ut. Föreningen planerar inte någon avgiftshöjning, enligt styrelsen i oktober 2021. Se mer information i årsredovisning och stadgar samt länkar och bilagor.
 • Antal lägenheter 226
 • Antal lokaler 7
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Skogås är ett trivsamt naturnära bostadsområde i bästa kommunikationsläge, med all nödvändig service nära eller lättillgängligt. Kombinationen av bra skolor, fina strövområden och många idrottsanläggningar gör Skogås populärt bland barnfamiljer. Nära även till Ågesta friluftsområde, med golfklubb mm.

Närservice

Skogås centrum är ett inomhuscentrum med det mesta som behövs till vardags. Här finns bland annat bibliotek, bank, serveringar, systembolag, gym och ett antal butiker. Ett par km söderut (12 min med buss) finner du Länna handelsområde med både sällanköpsvaror och vardagligare shopping som sportutrustning, livsmedel och hemtextil. Till Farsta centrum med sitt stora utbud tar det 15-20 minuter med kollektivtrafiken beroende på om du tar direktbussen eller väljer pendeltåg - tunnelbana.

Kommunikation

Snabbaste kommunikationen med city, är med pendeltåget som tar 21 minuter till centralen. Den som behöver t-banenätet byter enkelt i Farsta Strand. Nynäshamn med skärgårdsliv och Gotlandsfärjan nås på 45 minuter. Bussar går till Huddinge, Länna, Haninge och Farsta. Läs mer på sl.se. Med bil kommer du ut på riksväg 73 på ett par minuter.

Övrigt

Mörtviksbadet och Badudden är två populära badplatser vid Drevviken, vintertid kan baden vara en utmärkt startpunkt på en långfärds-skidskotur. Trångsundsskogens naturreservat är ett omtyckt rekreationsområde. Det är ett spännande reservat att vandra i, eftersom det rymmer granskog, ädellövskog och sumpskog. Vid Drevviken stupar branterna dramatiskt ned mot vattnet, i klippsprången kan det vara trevligt att sitta och fika om våren. Fritidsaktiviteter finns för alla åldrar och de flesta smakriktningar. I närliggande Edbohallen kan man bland annat träna med Friskis & Svettis eller spela innebandy, basket eller andra inomhussporter. Simmar gör man i Skogåshallen, intill finns välkända Skogås badmintonklubb och om ishockey är favoritsporten så är det nära till Stortorpshallen. Östra gymnasiet är en öppen modern gymnasieskola nära centrum. Nära Skogås centrum finns fyra grundskolor: Edboskolan, Mörtviksskolan, Sjötorpsskolan samt Östra grundskolan (Skogås- och Vretskolan). För de yngre barnen finns ett antal förskolor.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.