Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Bryggerivägen 1C

Centrala Väsby / Upplands Väsby
93 m² Boarea
4 Rum

Översikt

  • Adress Bryggerivägen 1C
  • Område Centrala Väsby
  • Avgift 4 988 kr inkl. kallvatten och värme. Obl. tillägg för bredband, tv och ip telefoni (220kr/mån).
  • Boarea 93 m²
  • Rum 4
  • Drift 5 600 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Kawa Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista
073-444 88 40 kawa.gohary@maklarringen.se Mejla
Kawa Gohary Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Spånga - Kista
073-444 88 40 kawa.gohary@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Tegelbruket med dess smakfulla arkitektur och blomstrande läge gör Tegelbruket till en adress som visar vägen för det nya Upplands Väsby. Totalt rymmer kvarteret ca 150 lägenheter i storlekar om 1-5 rum och kök och färdigställdes under 2017-2018. Kvarteret får en arkitektur som utmärker sig. Variationer i både höjd och fasadfärg bidrar till en huskropp som ger ett levande intryck. Formen på kvarteret blir kvadratiskt men ändå inte slutet då det har en öppning mot Bryggerivägen och en portik som möter Väsbyån. För mer info om föreningen och lägenheterna se JM:s hemsida: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/upplands-vasby/centralt-upplands-vasby/tegelbruket/ Föreningen är belägen ett stenkast från pendeltågstationen och Messingen med skola, bibiliotek och kulturhus. På några minuters promenadavstånd når man även Väsby centrum med dess varierande utbud av affärer och restauranger. Diverse fritidsanläggningar ligger i den östra delen, här finns en nybyggd minigolfbana och välbesökta Medley med bl a motionsanläggning och simhall. För pendlaren är läget ypperligt då kommunikationerna härifrån är mycket bra - till Stockholm city och Uppsala tar man sig på knappt 30 minuter och tåget passerar även Arlanda flygplats efter 10 minuters färd norrut.

Övrigt om föreningen

Trapphuset är utrustat med hiss, du tar dig smidigt till ditt våningsplan. Postboxar finns i entrén och vid varje lägenhetsdörr finns en tidningshållare. Miljöstation för sophantering placeras ute på gården. Varje lägenhet är utrustad med källsorteringskärl i diskbänkskåpet. Tillhörande förråd finns till varje lägenhet i källarplan.

Parkering

Det finns ett garage under huset med parkeringsplatser att hyra. Det nås via trappa eller hiss från respektive trapphus. Cykelparkering finns på den gemensamma gården samt i källaren.

Tv och bredband

Telia fiber tv, bredband och ip-telefoni. Obligatoriskt att välja (220kr/mån).

  • Föreningsnamn Brf Tegelbruket 1
  • Antal lägenheter 51

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.