Sök på Mäklarringen

Objektet såld

VASAVÄGEN 6B

VAXÖN / Vaxholm
54 m² Boarea
2 Rum

Översikt

 • Adress VASAVÄGEN 6B
 • Område VAXÖN
 • Avgift 3 669 kr Ink, värme, vatten, kabel-tv och dubbla förråd.
 • Boarea 54 m²
 • Rum 2
 • Drift 3 400 kr/år

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Hall och vardagsrum
Hall och vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen består av fastigheterna Vasavägen 6A och 6B, Soldatgatan 29A och 29B samt Soldatagatan 31A och 31B. Föreningen är belägen strax utanför Vaxholms stadskärna, och en promenad på 5-10 minuter tar dig ner till centrum och hamnen.

Övrigt om föreningen

Föreningens gemensamma tvättstuga finns på Soldatgatan 31 A. Till varje lägenhet hör ett vinds- och ett källarförråd. Inramade av husen ligger gården. Där hittar du bland annat en grillplats och trädgårdsgrupper för trevlig samvaro, lek och spel.

Renoveringar

Byte av två värmepumpar 2017/2018 Rensning av ventilationskanaler i samtliga lägenheter 2017/2018 Omdragning av rör i tvättstuga 2017/2018 Rensning av stammar och avlopp 2016 Underhåll av tak 2014 Underhåll av trapphus 2013 Byte till säkerhetsdörrar 2013 Byte av garage- och entrédörrar 2012 Stambyte 2008 Förstärkning och målning av grunder 2009 Planerade renoveringar: Asfaltering av gården 2019 Radonmätning 2019 Målning av fönsterbleck 2019 Ombyggnad alt. nytt soprum 2020 Renovering av tvättstuga 2020

Parkering

Föreningen förfogar över 14 st parkeringsplatser och 15 st garage. Det finns både enkel och delat garage. I dagsläget är alla garage uthyrda, men det finns möjlighet att ställa sig i föreningens garagekö. För att ställa dig i garagekön, eller om du har frågor om föreningens garage kontakta föreningen via mail: vasen18@gmail.com.

Tv och bredband

Kabel-TV att levereras av Telenor, där föreningen har tecknat ett gruppavtal. I TV Baspaket ingår startavgift, HD Box, premiumrouter och Wifi-brygga. Bredband från Bredbandsbolaget. Medlemmar betalar själv för abonnemang.

 • Föreningsnamn BRF Vasen 18
 • Äger föreningen marken Ja.
 • Antal lägenheter 48
 • Antal hyreslägenheter 4
 • Antal lokaler 2
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Vaxön är den ö i Vaxholms kommun där staden Vaxholm är belägen. Vaxön har knappt 5000 invånare. Vaxholm är en avspänd skärgårdstad med stort utbud året om. Gästhamnen ligger på gångavstånd till centrum, här finns golfbana, fiske, bad och camping. Vaxholm har runt 11 000 invånare och kommunen består av cirka 60 öar inklusive det natursköna Bogesundslandet. Det bor folk på 57 av dessa öar, flest invånare har de tre största - Vaxön, Resarö och Rindö. Vaxholm tar emot över en miljon besökare per år, de flesta kommer under sommarhalvåret. Drygt 200 000 personer stiger på och av Waxholmsbolagets båtar i Vaxholm.

Närservice

Vaxholms stad har sju kommunala förskolor vilka är indelade i tre områden, Vaxholm Västra, Vaxholm Östra och Resarö. Kommunala förskolor: Blåbäret språkförskoleavdelning Förskolan Båten Förskolan Lekhagen Lägerhöjdens förskola Förskolan Äppelgården Rindö förskola Ytterby förskola Överby förskola I Vaxholm finns sex grundskolor. Fem drivs av kommunen och en skola i privat regi. Norrbergsskolan Norrbergsskolan är Vaxholms högstadieskola med elever från årskurs 7 till 9. Trygghet och kunskap är skolans ledord. Resarö skola Resarö skola är en F-6-skola, vilket innebär att skolan har elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Rindö skola Rindö skola invigdes redan år 1887 och är en F-6-skola,vilket innebär att skolan har elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Söderfjärdsskolan Söderfjärdsskolan är en F-6-skola, vilket innebär att skolan har elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Vaxö skola Vaxö skola är en F-6 skola, vilket innebär att vi har elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Fristående grundskolor Montessoriskolan Vaxholm är en friskola där vi har barn från 1 år upp till och med årskurs 6. Huvudman för verksamheten är den ekonomiska föreningen Montessoriskolan i Vaxholm. Eleverna i Vaxholms skolor uppnår mycket bra resultat. År 2014 placerade Vaxholm sig på 27:e plats av 290 kommuner i det sammanvägda resultatet för kunskapsresultat i skolan (Öppna jämförelser, SKL). Hela 97 procent av eleverna som går ut årskurs 9 är behöriga till fortsatta studier på gymnasiet. Det kan jämföras med 89 procent i Stockholms län (88 procent i hela Sverige). Även i de nationella proven för årskurs 3, 6 och 9 utmärker sig eleverna i Vaxholms skolor i jämförelse med Stockholms län och övriga riket. Resultaten är dessutom mycket lika i alla skolorna.

Kommunikation

Buss 670 tar dig från Vaxholm C till Danderyds sjukhus på ca 35 minuter där tunnelbanesystemet ansluter. Bussen fortsätter även in till Tekniska Högskolan.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.